API

  • Kualitas luhur Kedokteran Anti Kanker Kelas Paclitaxel Purity 99% CAS 33069-62-4

    Kualitas luhur Kedokteran Anti Kanker Kelas Paclitaxel Purity 99% CAS 33069-62-4

    Yunnan Hande diadegkeun dina 1996 sareng parantos fokus dina R&D sareng produksi paclitaxel langkung ti 20 taun.Ayeuna, Hande parantos ngadegkeun sistem kualitas anu lengkep pikeun ngontrol kualitas paclitaxel numutkeun standar anu luhur pikeun maksimalkeun kapasitas produksi sareng nilai kaluaran.Paclitaxel parantos lulus sertifikasi pangaturan seueur nagara sareng parantos janten produsén API paclitaxel anu sadayana tiasa dipastikeun.

  • 10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel CAS 33069-62-4 bahan baku Paclitaxel

    10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel CAS 33069-62-4 bahan baku Paclitaxel

    Paclitaxel mangrupikeun produk sasari tina Taxus chinensis.Éta ngahambat mitosis sél tumor ku tindakan dina tubulin.Ieu mangrupakeun wawakil has taxanes.Ieu mangrupikeun ubar kimia munggaran tina pepelakan alami anu disatujuan ku FDA sareng tiasa dianggo pikeun ngubaran rupa-rupa kanker., kaasup ovarium, payudara, paru-paru, sarcoma Kaposi, kanker cervical jeung pankréas.Ayeuna, paclitaxel dibagi kana paclitaxel alami sareng 0-DAT Semi-sintétik Paclitaxel.

  • Alami 1%~99,5% HPLC Paclitaxel Bubuk CAS 33069-62-4

    Alami 1%~99,5% HPLC Paclitaxel Bubuk CAS 33069-62-4

    Produk utama Yunnan Hande dina widang farmasi nyaéta paclitaxel ubar bahan baku.Paclitaxel alami Hande parantos suksés dijual ka seueur nagara sareng daérah di Amérika Kalér, Eropa sareng Asia, janten perusahaan perwakilan di industri éta.Hande Biotéh nyadiakeun Pengetahuan Alam 1% ~ 99,5% HPLC Paclitaxel Bubuk CAS 33,069-62-4.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Bahan Baku Farmasi CAS 33069-62-4 Paclitaxel Bubuk Antikanker Paclitaxel

    Bahan Baku Farmasi CAS 33069-62-4 Paclitaxel Bubuk Antikanker Paclitaxel

    Paclitaxel mangrupikeun métabolit sekundér alami anu diisolasi sareng dimurnikeun tina kulit kanker saluran gymnosperma Taxus.Paclitaxel mangrupikeun ubar antikanker anu pang populerna di taun-taun ayeuna sareng dianggap salah sahiji ubar antikanker anu paling efektif dina taun 20 salajengna. Hande Biotéh nyayogikeun Bahan Baku Farmasi CAS 33069-62-4 Paclitaxel Bubuk Antikanker Paclitaxel.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Purity Purity Pharmaceutical Powder Paclitaxel CAS 33069-62-4 99% Purity Paclitaxel

    Purity Purity Pharmaceutical Powder Paclitaxel CAS 33069-62-4 99% Purity Paclitaxel

    Yunnan Hande mangrupikeun produsén API paclitaxel di daratan Cina anu ogé parantos lulus sertifikasi FDA AS, nampi sertipikat CEP ubar Éropa, sareng nampi sertipikat GMP ubar Cina.Urang bisa nyadiakeun paclitaxel alam kualitas luhur stably keur lila time.Hande Biotéh nyadiakeun Purity High Pharmaceutical Bubuk Paclitaxel CAS 33069-62-4 99% Purity Paclitaxel.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • API Kelas Farmasi 99% CAS 33069-62-4 Paclitaxel Bubuk Anti Kanker

    API Kelas Farmasi 99% CAS 33069-62-4 Paclitaxel Bubuk Anti Kanker

    Yunnan Hande diadegkeun dina 1996 sareng parantos fokus dina R&D sareng produksi paclitaxel langkung ti 20 taun.Ayeuna, Hande parantos ngadegkeun sistem kualitas anu lengkep pikeun ngontrol kualitas paclitaxel numutkeun standar anu luhur pikeun maksimalkeun kapasitas produksi sareng nilai kaluaran.Paclitaxel parantos lulus sertifikasi pangaturan di seueur nagara sareng parantos janten produsén API paclitaxel anu sadayana tiasa dipastikeun. .

  • Gypenoside A CAS 157752-01-7 Turunkeun Tekanan Darah & Gula Anti Kanker 100% Ekstrak Gynostemma Alami

    Gypenoside A CAS 157752-01-7 Turunkeun Tekanan Darah & Gula Anti Kanker 100% Ekstrak Gynostemma Alami

    Gypenoside A nyaéta sanyawa terpenoid anu diturunkeun tina Gynostemma pentaphyllum.Gynostemma pentaphyllum nyaéta rimpang atawa sakabeh jukut tina Gynostemma pentaphyllum.Bahan aktif anu dikandung dina éta bisa ngurangan gajih getih, gula getih, anti tumor, anti sepuh, ngajaga ati jeung ningkatkeun. fungsi imun awak.Hande Biotéh nyadiakeun Gypenoside A CAS 157752-01-7 Turunkeun Tekanan Darah&Gula Anti Kanker 100%Natural Gynostemma Extract.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Dahareun Kelas Médis Huperzia Serrate Ékstrak Bubuk Huperzine a 99% CAS 102518-79-6

    Dahareun Kelas Médis Huperzia Serrate Ékstrak Bubuk Huperzine a 99% CAS 102518-79-6

    Huperzine A mangrupakeun alkaloid tutuwuhan alam sasari tina ramuan Cina Huperzia sarébu lapisan tower.Huperzine A boga struktur kimia unik, nu boga fungsi kacida selektif inhibiting acetylcholinesterase dina uteuk jeung enhancing neuron cholinergic dina brain.In Sajaba ti éta, huperzine A. boga épék atra dina ngaronjatkeun memori sareng kognitif ability.Huperzine A dipaké pikeun gangguan memori benign tina umur tengah jeung heubeul, rupa-rupa jenis pikun, mémori fungsi kognitif jeung gangguan kabiasaan emosi. Éta ogé bisa dipaké pikeun ngubaran myasthenia gravis.Food Médis Kelas Natural Huperzia Serrate Extract Powder Huperzine a 99% CAS 102518-79-6 disayogikeun ku Hande Bio.For langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Anti Radang CAS 117-39-5 Bubuk Quercetin Murni Tinggi 99% Bahan Baku Quercetin Quercetin

    Ekstrak Anti Radang CAS 117-39-5 Bubuk Quercetin Murni Tinggi 99% Bahan Baku Quercetin Quercetin

    Quercetin mangrupakeun sanyawa flavonoid alam diturunkeun tina tutuwuhan, nu utamana aya dina pucukna (sophora japonica L.) jeung buah (sophora japonica L.) tina leguminous plant.Quercetin boga loba fungsi biologis, kayaning antioksidan, anti radang, anti. -tumor,anti mikroba jeung saterusna.Han De Bio nyadiakeun Anti radang ékstrak CAS 117-39-5 Quercetin Bubuk High Purity 99% Quercetin Bahan Baku Quercetin.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Pharmaceutical Grade API Indole-3-Carbinol Powder CAS 700-06-1 99% Indole 3 Carbinol

    Pharmaceutical Grade API Indole-3-Carbinol Powder CAS 700-06-1 99% Indole 3 Carbinol

    Indole-3-carbinol mangrupakeun zat chemopreventive tumor, nu bisa sasari tina sayuran cruciferous (kayaning brokoli, lobak jeung kembang engkol). Indole-3-métanol bisa ngahambat lumangsungna sarta ngembangkeun loba tumors.Hande Biotéh nyadiakeun Pharmaceutical Kelas API Indole -3-Carbinol Bubuk CAS 700-06-1 99% Indole 3 Carbinol.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Kelas Farmasi Artemisia Annua Ekstrak Bubuk Artemisinin 98% CAS 63968-64-9

    Kelas Farmasi Artemisia Annua Ekstrak Bubuk Artemisinin 98% CAS 63968-64-9

    Artemisinin mangrupikeun ubar anu pangsaéna pikeun pengobatan malaria. Éta sasari tina Artemisia annua, ubar tradisional Cina. Éta ngagaduhan ciri efisiensi anu luhur, pangaruh gancang, ngabersihkeun panas sareng ngaleungitkeun, ngaleungitkeun panas kakurangan, pembunuhan protozoa, karacunan rendah, jsb. ayeuna, terapi gabungan(ACT) dumasar kana artemisinin dipaké pikeun ngubaran malaria sakuliah dunya geus ngahontal leuwih ti 90%, sarta geus loba dipaké dina pengobatan malaria sakuliah dunya.Hande Biology nyadiakeun Artemisinin CAS63968-64-9.For langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Kulit Whiteing Natural Asiaticoside 95% Centella Asiatica Extract Asiaticoside

    Kulit Whiteing Natural Asiaticoside 95% Centella Asiatica Extract Asiaticoside

    Asiaticoside utamana sasari tina Centella asiatica(L.)Urb, hiji tutuwuhan payung sakabeh jukut garing.It bisa ngamajukeun tatu healing.It dipaké pikeun ngubaran trauma, trauma bedah, kaduruk, keloids na scleroderma.Asiaticoside geus loba dipaké dina kulit topical. obat jeung sagala rupa produk perawatan kulit kalawan efficacy atra.Han De Bio nyadiakeun Skin Whiting Natural Asiaticoside 95% Centella Asiatica Extract Asiaticoside.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Rutin Alami sareng Kualitas Luhur 95% CAS 153-18-4 Ekstrak Sophora Japonica

    Ekstrak Rutin Alami sareng Kualitas Luhur 95% CAS 153-18-4 Ekstrak Sophora Japonica

    Rutin mangrupakeun jenis flavonoid tina rupa-rupa sumber. Ieu utamana aya dina pucukna (Huaimi) jeung buah (Huaijiao) of Sophora japonica L.Rutin boga anti radang, antioksidan, anti alérgi, anti virus jeung épék séjén. Hande Biotech nyayogikeun Ekstrak Rutin Alami sareng Kualitas Tinggi 95% CAS 153-18-4 Ekstrak Sophora Japonica. Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Stevioside 90% -95% CAS 57817-89-7 Pemanis Alami

    Stevioside 90% -95% CAS 57817-89-7 Pemanis Alami

    Stevioside mangrupikeun jinis pemanis alami énggal anu diekstrak tina Stevia rebaudiana (atanapi Stevia rebaudiana), ramuan komposit. Di Amérika Kidul, stevia rebaudiana parantos dianggo salaku ramuan sareng pengganti gula salami ratusan taun. Stevioside seueur dianggo dina produksi dahareun, inuman jeung condiment.Hande Biotech nyadiakeun Stevioside 90% -95% CAS 57817-89-7 Natural Sweetener. Pikeun leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ginsenoside Rb1 Bubuk Farmasi CAS 41753-43-9 Assay 10-98%

    Ginsenoside Rb1 Bubuk Farmasi CAS 41753-43-9 Assay 10-98%

    Ginsenoside Rb1 mangrupikeun saponin panaxadiol, anu ngagaduhan seueur kagiatan farmakologis sapertos anti sepuh, anti iskemia serebral, ngamajukeun regenerasi sél saraf periferal, ningkatkeun fungsi diajar sareng memori, anti tumor, hypoglycemic, ningkatkeun fungsi seksual, anti setrés, khususna di sistim saraf pusat, sistem cardiovascular, sistim imun, anti tumor, anti ati reperfusion ischemia haneut, anti myocardial ischemia reperfusion Mibanda nilai ubar alus di anti pulmonal ischemia-reperfusion. Hande Biotéh nyadiakeun Ginsenoside Rb1 Pharmaceutical Powder CAS 41753-43- 9 Assay 10-98%.Pikeun leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Ginseng Bubuk CAS 90045-38-8 Ékstrak Ginseng Murni Alami

    Ekstrak Ginseng Bubuk CAS 90045-38-8 Ékstrak Ginseng Murni Alami

    ekstrak Ginseng mangrupakeun produk dijieun tina akar garing Panax ginseng.Ginsenoside mangrupakeun bahan aktif utama, sarta eta oge ngandung loba bahan diperlukeun ku awak manusa, kayaning gula, protéin, asam amino, vitamin sarta rupa-rupa elemen renik. Éta gaduh pangaruh anti kanker, anti tumor, ningkatkeun sistem pencernaan, ngamajukeun métabolisme, sareng ningkatkeun kekebalan manusa. kulit manusa sareng ngalambatkeun sepuh sél kulit.

  • Ékstrak Akar Scutellaria Baicalensis Kualitas Top 85% 90% HPLC Baicalin

    Ékstrak Akar Scutellaria Baicalensis Kualitas Top 85% 90% HPLC Baicalin

    Baicalin mangrupakeun sanyawa flavonoid sasari tina akar Scutellaria baicalensis Georgi.Cai mibanda aktivitas biologis signifikan, bacteriostatic, diuretik, anti radang, épék anti alérgi jeung spasmolytic, sarta ngabogaan respon anti kanker kuat sarta épék fisiologis lianna.Éta maénkeun peran penting dina ubar klinis.Baicalin ogé tiasa nyerep sinar ultraviolét, ngaleungitkeun radikal bébas oksigén, sareng ngahambat formasi mélanin.Ku alatan éta, éta bisa dipaké dina ubar jeung kosmétik, sarta mangrupa bahan baku kosmetik hanca alus.Hande Biotéh nyadiakeun Top Quality Scutellaria Baicalensis Akar ekstrak 85% 90% HPLC Baicalin.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Theaflavin 20% -98% ekstrak tea Pu'er Ekstrak Alami Bahan Baku Bubuk

    Theaflavin 20% -98% ekstrak tea Pu'er Ekstrak Alami Bahan Baku Bubuk

    Theaflavin mangrupa polimér dioksidasi sasari tina Pu'er tea (tea asak) ngaliwatan téhnologi fisik modern, tanpa aditif nanaon.Eta geus dipisahkeun ku téhnologi ayakan molekular tina bahan anu bisa ngabahayakeun pikeun kaséhatan manusa, kayaning résidu péstisida, baktéri, logam beurat, jeung sajabana. métabolisme manusa, inhibiting jeung ngurangan gula getih, lipid getih, tekanan getih Asam urat jeung Abnormalitas métabolik séjén sarta pencegahan kasakit cardiovascular jeung cerebrovascular boga épék signifikan.Hande Biotech nyadiakeun Theaflavin 20% - 98% ekstrak tea Pu'er.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • 100% Ekstrak Lithospermum Erythrorhizon Alami Ungu Gromwell Root Powder Shikonin CAS 517-89-5

    100% Ekstrak Lithospermum Erythrorhizon Alami Ungu Gromwell Root Powder Shikonin CAS 517-89-5

    Shikonin ngabogaan signifikan anti radang, anti tumor, baktéri, anti virus, panyalindungan ati jeung régulasi imun effects.Hande Biotéh nyadiakeun 100% Natural Lithospermum Erythrorhizon Extract Ungu Gromwell Root Powder Shikonin CAS 517-89-5. Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Ekstrak Tutuwuhan Asiatica Antioksidan Bubuk Asiaticoside pikeun Perbaikan Kulit

    Ekstrak Tutuwuhan Asiatica Antioksidan Bubuk Asiaticoside pikeun Perbaikan Kulit

    Asiaticoside, diturunkeun tina Centella asiatica, gaduh seueur épék farmakologis, sapertos anti maag, ngamajukeun penyembuhan tatu, anti tumor, anti radang, régulasi imun, jsb. Centella asiatica glycoside loba dipaké dina ubar topical kulit jeung sagala rupa produk perawatan kulit, kalawan effect.Hande Bio signifikan nyadiakeun Antioksidan Alami Asiatica Plant ekstrak Asiaticoside Bubuk pikeun Repair Kulit. Pikeun leuwih rinci, mangga konsultasi online.