API

  • Kualitas luhur Kedokteran Anti Kanker Kelas Paclitaxel Purity 99% CAS 33069-62-4

    Kualitas luhur Kedokteran Anti Kanker Kelas Paclitaxel Purity 99% CAS 33069-62-4

    Yunnan Hande diadegkeun dina 1996 sareng parantos fokus dina R&D sareng produksi paclitaxel langkung ti 20 taun.Ayeuna, Hande parantos ngadegkeun sistem kualitas anu lengkep pikeun ngontrol kualitas paclitaxel numutkeun standar anu luhur pikeun maksimalkeun kapasitas produksi sareng nilai kaluaran.Paclitaxel parantos lulus sertifikasi pangaturan seueur nagara sareng parantos janten produsén API paclitaxel anu sadayana tiasa dipastikeun.

  • 10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel CAS 33069-62-4 bahan baku Paclitaxel

    10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel CAS 33069-62-4 bahan baku Paclitaxel

    Paclitaxel mangrupikeun produk sasari tina Taxus chinensis.Éta ngahambat mitosis sél tumor ku tindakan dina tubulin.Ieu mangrupakeun wawakil has taxanes.Ieu mangrupikeun ubar kimia munggaran tina pepelakan alami anu disatujuan ku FDA sareng tiasa dianggo pikeun ngubaran rupa-rupa kanker., kaasup ovarium, payudara, paru-paru, sarcoma Kaposi, kanker cervical jeung pankréas.Ayeuna, paclitaxel dibagi kana paclitaxel alami sareng 0-DAT Semi-sintétik Paclitaxel.

  • Kualitas luhur Anti Kanker Docetaxel Bubuk CAS 114977-28-5 pabrik GMP

    Kualitas luhur Anti Kanker Docetaxel Bubuk CAS 114977-28-5 pabrik GMP

    Spéktrum anti tumor Docetaxel langkung kuat tibatan paclitaxel.Cetaxel bisa ngabentuk bundles microtubule non-fungsi stabil ku enhancing polimérisasi tubulin jeung inhibiting depolymerization microtubule, kukituna ngancurkeun mitosis sél tumor sarta achieving épék anti tumor.Pangaruh.Pabrik Hande Bio GMP nyayogikeun bubuk docetaxel anti kanker kualitas luhur CAS 114977-28-5.Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • High Purity Anti Kanker Bahan Baku CAS 114977-28-5 Docetaxel

    High Purity Anti Kanker Bahan Baku CAS 114977-28-5 Docetaxel

    Docetaxel mangrupikeun API semi-sintétik, sareng API anti kanker generasi kadua dicandak ku semi-sintésis 10-DAB.Docetaxel mangrupikeun ubar taxane semi-sintétik.Studi farmakologi klinis parantos mastikeun yén kagiatan antitumor docetaxel langkung kuat tibatan paclitaxel, sareng henteu aya résistansi silang sareng paclitaxel.Hande Bio nyadiakeun-purity tinggi bahan baku anti kanker CAS 114977-28-5 Docetaxel.Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Docetaxel CAS 114977-28-5 Produsén jeung Supplier

    Docetaxel CAS 114977-28-5 Produsén jeung Supplier

    Docetaxel mangrupikeun API semi-sintétik, sareng API anti kanker generasi kadua dicandak ku semi-sintésis 10-DAB.Konsentrasi intrasélular docetaxel 3 kali langkung luhur tibatan paclitaxel, sareng waktos ingetan intrasélular langkung lami, janten gaduh kagiatan antitumor anu langkung kuat tibatan paclitaxel.Hande Bio mangrupakeun produsén docetaxel profésional sarta supplier, nyadiakeun-purity tinggi docetaxel CAS 114977-28-5.Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Kualitas luhur Docetaxel CAS 114977-28-5 Kamurnian 99%

    Kualitas luhur Docetaxel CAS 114977-28-5 Kamurnian 99%

    Docetaxel mangrupikeun API semi-sintétik, sareng API anti kanker generasi kadua dicandak ku semi-sintésis 10-DAB. Éta gaduh pangaruh kuratif anu hadé pikeun kanker payudara maju, kanker ovarium sareng kanker paru-paru sél non-leutik. gaduh épék kuratif tangtu dina sirah sareng kanker beuheung, kanker pankréas, kanker paru sél leutik, kanker lambung, melanoma, sareng sarcoma jaringan lemes.Hand Bio nyayogikeun docetaxel kualitas luhur CAS 114977-28-5 kalayan kamurnian 99%. rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • GMP Factory Supply Antineoplastic Bubuk Cabazitaxel CAS 183133-96-2

    GMP Factory Supply Antineoplastic Bubuk Cabazitaxel CAS 183133-96-2

    Cabazitaxel mangrupikeun API antitumor taxane, anu mangaruhan fungsi sél mitotik sareng interphase sareng ngahambat proliferasi sél kanker.Cabazitaxel ubar rengse dipaké pikeun ngubaran kanker prostat métastatik.pabrik Hande Bio GMP nyadiakeun bubuk antineoplastic cabazitaxel CAS 183133-96-2.Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Cabazitaxel 99% CAS 183133-96-2 pikeun Kangker Prostat Tahan Castration

    Cabazitaxel 99% CAS 183133-96-2 pikeun Kangker Prostat Tahan Castration

    Cabazitaxel mangrupikeun API anti tumor taxane.Uji klinis nunjukkeun yén éta ogé tiasa ngaleutikan tumor, ngalambatkeun kamekaran atanapi panyebaran tumor, ngaleungitkeun gejala kanker prostat sareng ningkatkeun kualitas kahirupan pasien.Cabazitaxel dina kombinasi kalayan prednisone pikeun pengobatan kanker prostat métastatik hormon-refractory saméméhna dirawat ku regimen docetaxel-ngandung.Hand Bio nyadiakeun cabazitaxel 99% CAS 183133-96-2 pikeun kanker prostat tahan castration.Pikeun leuwih rinci, mangga ngarasa Luncat konsultasi online.

  • Bahan Baku Farmasi Anti Kanker Cabazitaxel CAS 183133-96-2

    Bahan Baku Farmasi Anti Kanker Cabazitaxel CAS 183133-96-2

    Cabazitaxel mangrupakeun bahan baku farmasi anu bisa ngahambat tumuwuhna sél kanker malah ngabalukarkeun sél kanker maot.Cabazitaxel ubar rengse dipaké pikeun ngubaran kanker prostat métastatik.Hande Bio nyadiakeun bahan baku farmasi antikanker cabazitaxel CAS 183133-96-2.Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Bahan Baku Antikanker Purity Tinggi CAS 183133-96-2 99% Bubuk Cabazitaxel

    Bahan Baku Antikanker Purity Tinggi CAS 183133-96-2 99% Bubuk Cabazitaxel

    Cabazitaxel API bisa ngahambat tumuwuhna sél kanker komo ngabalukarkeun sél kanker maot.Ayeuna di pasar, cabazitaxel dikembangkeun ku Sanofi-aventis mangrupakeun ubar lini kadua pikeun kanker prostat, husus sanyawa molekul leutik semi-sintétik sarupa taxane.Hande Bio nyadiakeun purity tinggi antikanker bahan baku cas 183133-96-2 99% bubuk cabazitaxel.Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Pharmaceutical Kelas 10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel Paclitaxel Taxol Bubuk

    Pharmaceutical Kelas 10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel Paclitaxel Taxol Bubuk

    Paclitaxel mangrupikeun métabolit sekundér alami anu diisolasi sareng dimurnikeun tina kulit gymnosperma Taxus chinensis. Éta sacara klinis kabuktian gaduh épék anti-tumor anu saé sareng parantos seueur dianggo dina kanker payudara, kanker ovarium, sareng sababaraha kanker sirah sareng beuheung sareng paru-paru. cancers.Treatment.Hande Bio tiasa nyayogikeun paclitaxel semi-sintétik 10-DAB kualitas luhur sacara stabil kanggo waktos anu lami.

  • Kualitas luhur 10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel paclitaxel API produsén

    Kualitas luhur 10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel paclitaxel API produsén

    Paclitaxel mangrupikeun métabolit sekundér alami anu diisolasi sareng dimurnikeun tina kulit gymnosperma Taxus chinensis.Éta sacara klinis kabuktian gaduh épék anti-tumor anu saé sareng parantos seueur dianggo dina kanker payudara, kanker ovarium, sareng sababaraha kanker sirah sareng beuheung sareng kanker paru-paru.Pangobatan.Hande Bio tiasa nyayogikeun paclitaxel semi-sintétik 10-DAB kualitas luhur sacara stabil pikeun waktos anu lami.

  • 10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel GMP API Kedokteran Paclitaxel

    10-DAB Semi-sintétik Paclitaxel GMP API Kedokteran Paclitaxel

    Paclitaxel nyaéta sanyawa alkaloid diterpénoid monomérik anu diturunkeun tina genus Taxus.Éta bubuk kristalin bodas, rada leyur dina cai, sarta gampang leyur dina pangleyur organik kayaning kloroform jeung acetone.Cai mibanda aktivitas antikanker alus, utamana pikeun metastases canggih.Kanker ovarium séksual, kanker payudara, kanker paru-paru gaduh pangaruh anu signifikan.Ayeuna, paclitaxel dibagi kana paclitaxel alami sareng paclitaxel semi-sintétik 10-DAB.

  • Farmasi Kelas Paclitaxel 100% Bubuk Paclitaxel Alami

    Farmasi Kelas Paclitaxel 100% Bubuk Paclitaxel Alami

    Produk utama Yunnan Hande dina widang farmasi nyaéta paclitaxel ubar bahan baku.Paclitaxel alami Hande parantos suksés dijual ka seueur nagara sareng daérah di Amérika Kalér, Eropa sareng Asia, janten perusahaan perwakilan di industri éta.Kanggo inpo nu leuwih lengkep, farmasi kelas paclitaxel 100% bubuk paclitaxel alam, anjeun tiasa ngahubungan kami.

  • Paclitaxel CAS 33069-62-4 Antikanker GMP disertipikasi produsén paclitaxel

    Paclitaxel CAS 33069-62-4 Antikanker GMP disertipikasi produsén paclitaxel

    Paclitaxel mangrupikeun métabolit sekundér alami anu diisolasi sareng dimurnikeun tina kulit kanker saluran gymnosperma Taxus.Cabang sareng daun Yew dianggo pikeun ngubaran leukemia, nephritis, diabetes, sareng panyakit ginjal polikistik.Paclitaxel mangrupikeun ubar antikanker anu paling populér dina taun-taun ayeuna sareng dianggap salah sahiji ubar antikanker anu paling efektif dina 20 taun ka hareup.

  • Purity Tinggi Pharmaceutical Paclitaxel Bubuk Paclitaxel CAS 33069-62-4

    Purity Tinggi Pharmaceutical Paclitaxel Bubuk Paclitaxel CAS 33069-62-4

    Yunnan Hande mangrupikeun produsén API paclitaxel di daratan Cina anu ogé parantos lulus sertifikasi FDA AS, nampi sertipikat CEP ubar Éropa, sareng nampi sertipikat GMP ubar Cina.Urang tiasa nyayogikeun paclitaxel alami kualitas luhur sacara stabil kanggo waktos anu lami.

  • Ecdysterone Bubuk CAS 5289-74-7 40% ~ 98% HPLC 90% ~ 95% UV Cyanotis Arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone Bubuk CAS 5289-74-7 40% ~ 98% HPLC 90% ~ 95% UV Cyanotis Arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone mangrupakeun jenis sanyawa stéroid alam kalawan aktivitas ecdysis serangga, sarta loba tutuwuhan ubar ngandung ecdysterone, diantara nu eusi ecdysterone of Cyanotis arachnoidea CB Clarke leuwih luhur.Ecdysterone bisa dipaké dina aquaculture, aquaculture, kosmétik jeung produk kasehatan.

  • Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -98% Ekstrak Tutuwuhan Ecdysterone HPLC

    Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -98% Ekstrak Tutuwuhan Ecdysterone HPLC

    Ekstrak Cyanotis arachnoidea (ecdysterone) boga pungsi ngaluarkeun angin jeung ngaktipkeun collaterals, ngurangan dampness sarta bareuh, relieving kakurangan panas, clearing haid, sarta relieving nyeri.; Nurunkeun kolesterol dina awak manusa; Nurunkeun konsentrasi gula getih sarta épék lianna. Cyanotis arachnoidea. ekstrak (ecdysterone) loba dipaké dina ubar médis, produk kaséhatan, suplemén énergi, sarta industri aquaculture.

  • Poria cocos polisakarida 10-50% Poria cocos ékstrak pangan jeung produk kaséhatan bahan baku

    Poria cocos polisakarida 10-50% Poria cocos ékstrak pangan jeung produk kaséhatan bahan baku

    Poria cocos polisakarida mangrupakeun komponén aktif sasari tina ubar tradisional Cina Poria cocos.Komposisi kimiana nyaéta (1 → 3)- β- D-glucan.Éta ngagaduhan seueur épék farmakologis, sapertos anti tumor, anti virus, anti oksidasi, ningkatkeun kekebalan awak, hipnotis, anti radang, ngaleungitkeun batu, jsb. , delaying sepuh, calming saraf, strengthening burih, nourishing penampilan sarta beautifying raray.

  • Carnosol 8% / 15% CAS 5957-80-2 ekstrak Rosemary

    Carnosol 8% / 15% CAS 5957-80-2 ekstrak Rosemary

    Carnosol mangrupikeun sanyawa diterpene alami anu aya dina Rosemary, anu gaduh hypolipidemic kuat, antioksidan, antitumor, antiviral sareng sipat anti-radang, sareng parantos seueur dianggo dina kasehatan, kadaharan, pigmén alami, Kosmétik sareng widang sanésna.