Cepharanthine 98% CAS 481-49-2 Bahan baku Farmasi

Katerangan pondok:

Cepharanthine nyaéta alkaloid isowaline dua-bénzil anu diisolasi sareng diekstrak tina pepelakan tetragoniaceae. Éta ngagaduhan fungsi anti-tumor, anti-malaria, antibakteri, sareng régulasi fungsi imun. sistem, ngaktipkeun jaringan hematopoietic, sarta promosi proliferasi jaringan sungsum tulang.Ku alatan éta, cepharanthine dianggap low-toksik sarta éféktif leukocyte-raising ubar. 


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

bubuka cepharanthine
Cepharanthine nyaéta alkaloid isowaline dua-bénzil anu diisolasi sareng diekstrak tina pepelakan tetragoniaceae. Éta ngagaduhan fungsi anti-tumor, anti-malaria, antibakteri, sareng régulasi fungsi imun. sistem, ngaktipkeun jaringan hematopoietic, sarta promosi proliferasi jaringan sungsum tulang.Ku alatan éta, cepharanthine dianggap low-toksik sarta éféktif leukocyte-raising ubar.Ayeuna, para ilmuwan Cina mendakan yén sajumlah leutik cepharanthine tiasa nyegah ékspansi sareng panyebaran koronavirus anyar.
peran cepharanthine
Chrysanthemum boga potensi effect.The antitumor effect.The aplikasi tunggal cepharanthine bisa maénkeun hiji pangaruh anti tumor ku inhibiting proliferasi sél tumor jeung enhancing awak immunity.What leuwih ngajangjikeun nyaéta yén cepharanthine digabungkeun jeung ubar chemotherapeutic bisa ningkatkeun efficacy kémoterapi ku cara ngurangan. nu résistansi ubar sél. Mékanisme utama bisa jadi éta cepharanthine bisa ningkatkeun akumulasi ubar antikanker dina sél ku interfering jeung fungsi tina plasma membrane.In Sajaba ti éta, cepharanthine ogé bisa ngaronjatkeun sensitipitas sél tumor kana radiotherapy.Direct anti- Pangaruh tumor cepharanthine: cepharanthine tiasa ningkatkeun kamampuan anti tumor awak ku ningkatkeun réspon imun awak.Macrophages sacara khusus tiasa mikawanoh sareng maéhan sél tumor sareng maénkeun peran anu penting dina kekebalan anti-tumor. Tapi, dina individu anu tumorigenesis, makrofag sering sering. inhibited.Chrysanthin tiasa ngaktifkeun makrofag, anu tiasa aya hubunganana sareng pangaruhnadina terapi tumor.
Dina 10 Méi 2022, ubar anyar pikeun pengobatan COVID-19 anu kapanggih ku élmuwan Cina dibéré patén penemuan nasional. Spésifikasi patén nunjukkeun yén 10μM (mikromol / L) cepharanthine ngahambat réplikasi koronavirus ku faktor 15,393. .
Widang aplikasi cepharanthine
Diterapkeun dina ubar (COVID-19).

Parameter produk

PROFIL PERUSAHAAN
Ngaran Produk Cepharanthine
CAS 481-49-2
Rumus Kimia C37H38N2O6
Brand Hande
Mprodusén Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.
Cnagara Kunming, Cina
Diadegkeun 1993
 BÉmbaran ASIC
sinonim 1H-4,6:16,19-Dietheno-21,25-metheno-12H-[1,3]dioxolo[4,5-g]pyrido[2',3':17,18][1,10] dioxacycloeicosino[2,3,4-ij]isoquinoline,2,3,13,14,14a,15,26,26a-octahydro-22,30-dimethoxy-1,14-dimétil-,(14aS,26aR)-; Cepharanthine,>=98%;Cepharanthine,98%,tiStephaniajaponica(Thunb.)Miers;Cepharanthine|||CEPHARANTHINE;CEPHARANTHIN;CEPHARANTHINE;OXYACANTHAN,6',12'-DIMETHOXY-2,2'-DIMETHYL-7-6 (METHYLLENEBIS(OXY))-;cepharantin
Struktur  Cepharanthine CAS 481-49-2
Beurat
606.71
HKodeu S N/A
KualitasSpecification Spésifikasi Pausahaan
Csertipikat N/A
Assay Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Penampilan Kristal bodas
Métode ékstraksi Stephania japonica (Thunb.) Miers
Kamampuh taunan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Bungkusan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Métode Tés HPLC
Logistik Multiple transports
PaymentTemh T/T, D/P, D/A
Oaya Narima audit customer sepanjang waktos;Mantuan klien kalawan pendaptaran pangaturan.

pernyataan produk Hande:

1. Sadaya produk anu dijual ku perusahaan mangrupikeun bahan baku semi-rengse.Produk utamana ditujukeun ka pabrik anu ngagaduhan kualifikasi produksi, sareng bahan baku sanés produk ahir.
2. The efficacy poténsi sarta aplikasi aub dina bubuka téh sadayana tina literatur diterbitkeun.Individu henteu nyarankeun panggunaan langsung, sareng pameseran individu ditolak.
3. Gambar sareng inpormasi produk dina halaman wéb ieu ngan ukur pikeun rujukan, sareng produk anu saleresna bakal aya.

pabrik Hande:

Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd., diadegkeun dina bulan Agustus 1993, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran biotéhnologi.Sanggeus taun ngembangkeun, hande geus ngadegkeun hiji sistem kualitas sampurna, dikawasa kualitas produk nurutkeun standar tinggi, sarta maksimalkeun pungsi nilai kaluaran kapasitas produksi.Produkna parantos lulus sertifikasi undang-undang sareng peraturan multinasional, sareng janten produsén bahan baku pepelakan anu ngajantenkeun sadayana betah.

pabrik Hande

Janten supplier pangsaéna bahan baku sareng perusahaan kalayan integritas!

Wilujeng sumping ngahubungan kuring ku ngirim email kamarketing@handebio.com


  • saméméhna:
  • Teras: