Kosmétik

  • Ecdysterone Beta Ecdysterone 20-Hydroxyecdysone Cyanotis arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone Beta Ecdysterone 20-Hydroxyecdysone Cyanotis arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone mangrupa zat aktif sasari tina akar Mutiara Cyanotis Arachnoidea, tutuwuhan Commelinaceae.It bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, konéng lampu atawa bubuk kristal coklat lampu nurutkeun purity na.Ecdysterone ieu loba dipaké di ubar, kasehatan. ,kosmétik jeung industri beternak.

  • Ekstrak Anti Radang CAS 117-39-5 Bubuk Quercetin Murni Tinggi 99% Bahan Baku Quercetin Quercetin

    Ekstrak Anti Radang CAS 117-39-5 Bubuk Quercetin Murni Tinggi 99% Bahan Baku Quercetin Quercetin

    Quercetin mangrupakeun sanyawa flavonoid alam diturunkeun tina tutuwuhan, nu utamana aya dina pucukna (sophora japonica L.) jeung buah (sophora japonica L.) tina leguminous plant.Quercetin boga loba fungsi biologis, kayaning antioksidan, anti radang, anti. -tumor,anti mikroba jeung saterusna.Han De Bio nyadiakeun Anti radang ékstrak CAS 117-39-5 Quercetin Bubuk High Purity 99% Quercetin Bahan Baku Quercetin.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Kulit Whiteing Natural Asiaticoside 95% Centella Asiatica Extract Asiaticoside

    Kulit Whiteing Natural Asiaticoside 95% Centella Asiatica Extract Asiaticoside

    Asiaticoside utamana sasari tina Centella asiatica(L.)Urb, hiji tutuwuhan payung sakabeh jukut garing.It bisa ngamajukeun tatu healing.It dipaké pikeun ngubaran trauma, trauma bedah, kaduruk, keloids na scleroderma.Asiaticoside geus loba dipaké dina kulit topical. obat jeung sagala rupa produk perawatan kulit kalawan efficacy atra.Han De Bio nyadiakeun Skin Whiting Natural Asiaticoside 95% Centella Asiatica Extract Asiaticoside.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Purity Tinggi Ékstrak Ginseng Alami Bubuk CAS 90045-38-8 Bahan Baku Kosmétik

    Purity Tinggi Ékstrak Ginseng Alami Bubuk CAS 90045-38-8 Bahan Baku Kosmétik

    Ekstrak ginseng mangrupikeun produk anu didamel tina akar garing Panax ginseng. Éta dianggo dina industri kageulisan sareng kosmétik sareng tiasa dirumuskeun salaku kosmétik pikeun ngaleungitkeun bintik-bintik, ngirangan kedutan, ngaktipkeun sél kulit sareng ningkatkeun élastisitas kulit Hande Biotéh nyayogikeun High Purity Natural. Ekstrak Ginseng Bubuk CAS 90045-38-8 Bahan baku kosmetik. Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Ginseng Bubuk CAS 90045-38-8 Ékstrak Ginseng Murni Alami

    Ekstrak Ginseng Bubuk CAS 90045-38-8 Ékstrak Ginseng Murni Alami

    ekstrak Ginseng mangrupakeun produk dijieun tina akar garing Panax ginseng.Ginsenoside mangrupakeun bahan aktif utama, sarta eta oge ngandung loba bahan diperlukeun ku awak manusa, kayaning gula, protéin, asam amino, vitamin sarta rupa-rupa elemen renik. Éta gaduh pangaruh anti kanker, anti tumor, ningkatkeun sistem pencernaan, ngamajukeun métabolisme, sareng ningkatkeun kekebalan manusa. kulit manusa sareng ngalambatkeun sepuh sél kulit.

  • Ékstrak Akar Scutellaria Baicalensis Kualitas Top 85% 90% HPLC Baicalin

    Ékstrak Akar Scutellaria Baicalensis Kualitas Top 85% 90% HPLC Baicalin

    Baicalin mangrupakeun sanyawa flavonoid sasari tina akar Scutellaria baicalensis Georgi.Cai mibanda aktivitas biologis signifikan, bacteriostatic, diuretik, anti radang, épék anti alérgi jeung spasmolytic, sarta ngabogaan respon anti kanker kuat sarta épék fisiologis lianna.Éta maénkeun peran penting dina ubar klinis.Baicalin ogé tiasa nyerep sinar ultraviolét, ngaleungitkeun radikal bébas oksigén, sareng ngahambat formasi mélanin.Ku alatan éta, éta bisa dipaké dina ubar jeung kosmétik, sarta mangrupa bahan baku kosmetik hanca alus.Hande Biotéh nyadiakeun Top Quality Scutellaria Baicalensis Akar ekstrak 85% 90% HPLC Baicalin.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Theaflavin 20% -98% ekstrak tea Pu'er Ekstrak Alami Bahan Baku Bubuk

    Theaflavin 20% -98% ekstrak tea Pu'er Ekstrak Alami Bahan Baku Bubuk

    Theaflavin mangrupa polimér dioksidasi sasari tina Pu'er tea (tea asak) ngaliwatan téhnologi fisik modern, tanpa aditif nanaon.Eta geus dipisahkeun ku téhnologi ayakan molekular tina bahan anu bisa ngabahayakeun pikeun kaséhatan manusa, kayaning résidu péstisida, baktéri, logam beurat, jeung sajabana. métabolisme manusa, inhibiting jeung ngurangan gula getih, lipid getih, tekanan getih Asam urat jeung Abnormalitas métabolik séjén sarta pencegahan kasakit cardiovascular jeung cerebrovascular boga épék signifikan.Hande Biotech nyadiakeun Theaflavin 20% - 98% ekstrak tea Pu'er.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • 100% Ekstrak Lithospermum Erythrorhizon Alami Ungu Gromwell Root Powder Shikonin CAS 517-89-5

    100% Ekstrak Lithospermum Erythrorhizon Alami Ungu Gromwell Root Powder Shikonin CAS 517-89-5

    Shikonin ngabogaan signifikan anti radang, anti tumor, baktéri, anti virus, panyalindungan ati jeung régulasi imun effects.Hande Biotéh nyadiakeun 100% Natural Lithospermum Erythrorhizon Extract Ungu Gromwell Root Powder Shikonin CAS 517-89-5. Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Ekstrak Tutuwuhan Asiatica Antioksidan Bubuk Asiaticoside pikeun Perbaikan Kulit

    Ekstrak Tutuwuhan Asiatica Antioksidan Bubuk Asiaticoside pikeun Perbaikan Kulit

    Asiaticoside, diturunkeun tina Centella asiatica, gaduh seueur épék farmakologis, sapertos anti maag, ngamajukeun penyembuhan tatu, anti tumor, anti radang, régulasi imun, jsb. Centella asiatica glycoside loba dipaké dina ubar topical kulit jeung sagala rupa produk perawatan kulit, kalawan effect.Hande Bio signifikan nyadiakeun Antioksidan Alami Asiatica Plant ekstrak Asiaticoside Bubuk pikeun Repair Kulit. Pikeun leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Biji Anggur Organik Alami Proanthocyanidins 95%

    Ekstrak Biji Anggur Organik Alami Proanthocyanidins 95%

    Proanthocyanidins mangrupakeun kelas badag struktur lega aya dina tutuwuhan sarupa anthocyanin.Proanthocyanidins siki anggur diturunkeun tina siki anggur.Cai mibanda aktivitas antioksidan kuat sarta geus loba dipaké dina dahareun, ubar, kosmétik jeung widang lianna.Han De Bio nyayogikeun Cyanotis Arachnoidea Extract 20-Hydroxyecdysone Powder Ecdysterone 99%.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Ékstrak Biji Anggur Antioksidan Alami 95% OPC Proanthocyanidins

    Ékstrak Biji Anggur Antioksidan Alami 95% OPC Proanthocyanidins

    Proanthocyanidins mangrupakeun kelas badag struktur lega aya dina tutuwuhan sarupa anthocyanin.Proanthocyanidins siki anggur diturunkeun tina siki anggur.Cai mibanda aktivitas antioksidan kuat sarta geus loba dipaké dina dahareun, ubar, kosmétik jeung widang lianna.Hande Biotech nyayogikeun Ekstrak Biji Anggur Antioksidan Alami 95% OPC Proanthocyanidins.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -99% Ecdysterone CAS 5289-74-7 HPLC

    Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -99% Ecdysterone CAS 5289-74-7 HPLC

    Ecdysterone diturunkeun tina Cyanotis Arachnoidea Extract.According kana purity, éta dibagi kana bodas, off-bodas, lampu konéng atawa lampu powder kristalin coklat.Ecdysterone dipaké dina sagala rupa industri sarta ngabogaan prospek pasar alus.It ayeuna loba dipaké di ubar, produk perawatan kaséhatan, kosmétik, aquaculture jeung industries.Hande Bio séjén nyadiakeun Cyanotis Arachnoidea Extract 10% -99% Ecdysterone CAS 5289-74-7 HPLC. Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 20-Hydroxyecdysone Bubuk Ecdysterone 99%

    Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 20-Hydroxyecdysone Bubuk Ecdysterone 99%

    Ecdysterone diturunkeun tina Cyanotis Arachnoidea Extract.According kana purity, éta dibagi kana bodas, off-bodas, lampu konéng atawa lampu powder kristalin coklat.Ecdysterone dipaké dina sagala rupa industri sarta ngabogaan prospek pasar alus.It ayeuna loba dipaké di ubar, produk kasehatan, kosmétik, aquaculture jeung industries.Hande Bio séjén nyadiakeun Cyanotis Arachnoidea nimba 20-Hydroxyecdysone Bubuk Ecdysterone 99%. Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Pasokan Pabrik 20-Hydroxyecdysone Beta-Ecdysterone CAS 5289-74-7 High Purity

    Pasokan Pabrik 20-Hydroxyecdysone Beta-Ecdysterone CAS 5289-74-7 High Purity

    Ecdysteron diturunkeun tina ekstrak Cyanotis arachnoidea CB Clarke.According kana purity béda, éta bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, lampu konéng atawa coklat lampu powder.Ecdysteron kristalin loba dipaké dina ubar, produk kaséhatan, kosmétik, aquaculture jeung lianna. industries.Hande Bio nyadiakeun Factory Supply 20-Hydroxyecdysone Beta-Ecdysterone CAS 5289-74-7 High Purity.For leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Pabrik Supply High Quality Béta-Ecdysterone Hydroxyecdysone Ecdysterone

    Pabrik Supply High Quality Béta-Ecdysterone Hydroxyecdysone Ecdysterone

    Ecdysterone diturunkeun tina Cyanotis Arachnoidea Extract.Numutkeun purity, éta dibagi kana bodas, off-bodas, konéng lampu atawa bubuk kristal coklat lampu.Ecdysterone dipaké dina sagala rupa industri jeung boga prospek pasar alus.Ayeuna loba dipaké dina ubar, produk kasehatan, kosmétik, aquaculture jeung industri lianna.Hande Bio nyadiakeun Top Quality Cyanotis Arachnoidea Ekstrak Béta Ecdysterone Bubuk 98% Ecdysterone.Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Kualitas luhur 20-Hydroxyecdysone Ecdysone Béta Ecdysterone Bubuk CAS 5289-74-7

    Kualitas luhur 20-Hydroxyecdysone Ecdysone Béta Ecdysterone Bubuk CAS 5289-74-7

    Ecdysteron diturunkeun tina ekstrak Cyanotis arachnoidea CB Clarke.According kana purity béda, éta bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, lampu konéng atawa coklat lampu powder.Ecdysteron kristalin loba dipaké dina ubar, produk kaséhatan, kosmétik, aquaculture jeung lianna. industries.Hande Bio nyadiakeun High Quality 20-Hydroxyecdysone Ecdysone Béta Ecdysterone Bubuk CAS 5289-74-7. Pikeun leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ecdysterone Bubuk 90% 98% Cyanotis Arachnoidea Ekstrak Ecdysone

    Ecdysterone Bubuk 90% 98% Cyanotis Arachnoidea Ekstrak Ecdysone

    Ecdysteron diturunkeun tina ekstrak Cyanotis arachnoidea CB Clarke.According kana purity béda, éta bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, lampu konéng atawa coklat lampu powder.Ecdysteron kristalin loba dipaké dina ubar, produk kaséhatan, kosmétik, aquaculture jeung lianna. industries.Hande Biotech nyadiakeun 90% 98% Cyanotis Arachnoidea Extract Ecdysone.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ékstrak Tomat alami Lycopene CAS 502-65-8 Bubuk Lycopene

    Ékstrak Tomat alami Lycopene CAS 502-65-8 Bubuk Lycopene

    Lycopene mangrupakeun antioksidan alam, fungsi utamana pikeun invigorate Qi jeung getih, nguatkeun limpa jeung burih, nguatkeun jantung sarta nyegerkeun pikiran, sarta ogé bisa ningkatkeun degeneration macular nu patali umur.The luhur eusi lycopene dina plasma manusa Nu nurunkeun incidence kanker sarta panyakit jantung koronér. Dina waktu nu sarua, éta ogé boga épék anti kanker sarta anti tumor, sarta miboga éfék husus dina pengobatan prostatitis.Hande Bio nyadiakeun Ékstrak Tomat Pengetahuan Alam Lycopene CAS 502-65 -8. Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • 100% Bubuk Lidah Buaya Organik Alami Aloin CAS 1415-73-2 Ekstrak Lidah Buaya

    100% Bubuk Lidah Buaya Organik Alami Aloin CAS 1415-73-2 Ekstrak Lidah Buaya

    Lidah buaya mangrupakeun sanyawa organik alam nu crystallizes salaku kristal jarum-kawas konéng dina étanol.Hande Bio nyadiakeun 100% Alami Organik Lidah Vera Bubuk Aloin CAS 1415-73-2 Lidah Vera Extract.For leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Bubuk Asam Madecassic 95% CAS 18449-41-7 Ekstrak Centella Asiatica

    Bubuk Asam Madecassic 95% CAS 18449-41-7 Ekstrak Centella Asiatica

    asam Madecassic utamana sasari tina sakabeh jukut garing tina Centella aslatica(L.)Urb.It bisa dipaké pikeun ngubaran depresi, ngaduruk scars, anti kanker, pencegahan sarta pengobatan panyakit jantung koronér, infarction myocardial, thrombosis cerebral, infarction cerebral. , Ningkatkeun memori, sarta whiten skin.Hande Bio nyadiakeun Madecassic Asam Bubuk 95% CAS 18449-41-7 Centella Asiatica Extract.For leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.