Kosmétik

  • Ecdysterone Beta Ecdysterone 20-Hydroxyecdysone Cyanotis arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone Beta Ecdysterone 20-Hydroxyecdysone Cyanotis arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone mangrupa zat aktif sasari tina akar Mutiara Cyanotis Arachnoidea, tutuwuhan Commelinaceae.It bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, lampu konéng atawa coklat lampu bubuk kristalin nurutkeun purity na.Ecdysterone ieu loba dipaké di ubar, kasehatan. ,kosmétik jeung industri beternak.

  • Ecdysterone 95% Béta Ecdysterone Bubuk Dipaké pikeun Kosmétik Cyanotis Arachnoidea Extract

    Ecdysterone 95% Béta Ecdysterone Bubuk Dipaké pikeun Kosmétik Cyanotis Arachnoidea Extract

    Ecdysterone asalna tina Cyanotis arachnoidea CB Clarke.Studies geus kapanggih yén Cyanotis arachnoidea CB Clarke mangrupakeun salah sahiji tutuwuhan ubar jeung paling ecdysterone di nature.It geus dikonfirmasi ku panalungtikan sarta tés nu ecdysterone boga pangaruh promosi division jeung tumuwuhna kulit. sél dermal, promosi métabolisme, sarta enhancing sintésis kolagén, sarta dipaké salaku bahan kosmetik alam.

  • Ecdysterone Bubuk CAS 5289-74-7 40% ~ 98% HPLC 90% ~ 95% UV Cyanotis Arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone Bubuk CAS 5289-74-7 40% ~ 98% HPLC 90% ~ 95% UV Cyanotis Arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone mangrupakeun jenis sanyawa stéroid alam kalawan aktivitas ecdysis serangga, sarta loba tutuwuhan ubar ngandung ecdysterone, diantara nu eusi ecdysterone of Cyanotis arachnoidea CB Clarke leuwih luhur.Ecdysterone bisa dipaké dina aquaculture, aquaculture, kosmétik jeung produk kasehatan.

  • Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -98% Ekstrak Tutuwuhan Ecdysterone HPLC

    Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -98% Ekstrak Tutuwuhan Ecdysterone HPLC

    Ekstrak Cyanotis arachnoidea (ecdysterone) boga pungsi ngaluarkeun angin jeung ngaktipkeun collaterals, ngurangan dampness sarta bareuh, relieving kakurangan panas, clearing haid, sarta relieving nyeri.; Nurunkeun kolesterol dina awak manusa; Nurunkeun konsentrasi gula getih sarta épék lianna. Cyanotis arachnoidea. ekstrak (ecdysterone) loba dipaké dina ubar médis, produk kaséhatan, suplemén énergi, sarta industri aquaculture.

  • Poria cocos polisakarida 10-50% Poria cocos ékstrak pangan jeung produk kaséhatan bahan baku

    Poria cocos polisakarida 10-50% Poria cocos ékstrak pangan jeung produk kaséhatan bahan baku

    Poria cocos polisakarida mangrupakeun komponén aktif sasari tina ubar tradisional Cina Poria cocos.Komposisi kimiana nyaéta (1 → 3)- β- D-glucan.Éta ngagaduhan seueur épék farmakologis, sapertos anti tumor, anti virus, anti oksidasi, ningkatkeun kekebalan awak, hipnotis, anti radang, ngaleungitkeun batu, jsb. , delaying sepuh, calming saraf, strengthening burih, nourishing penampilan sarta beautifying raray.

  • Isoflavon kécap 40% CAS 574-12-9 Ékstrak kuman kedelé bahan pangan sareng produk kaséhatan

    Isoflavon kécap 40% CAS 574-12-9 Ékstrak kuman kedelé bahan pangan sareng produk kaséhatan

    Isoflavon kécap mangrupikeun sanyawa jinis polifenol.Ieu mangrupikeun jinis métabolit sekundér anu kabentuk dina kamekaran kacang kedelé.Ayana utama isoflavon kécap di alam ngawengku dyeoflavonoids, Kacang Kedelai, vascin kedele, elang -mouth bean sprout A. Jeung kembang pelem lutein.Produk kécap sareng kécap mangrupikeun sumber pangan utama pikeun isoflavon kécap.

  • Carnosol 8% / 15% CAS 5957-80-2 ekstrak Rosemary

    Carnosol 8% / 15% CAS 5957-80-2 ekstrak Rosemary

    Carnosol mangrupikeun sanyawa diterpene alami anu aya dina Rosemary, anu gaduh hypolipidemic kuat, antioksidan, antitumor, antiviral sareng sipat anti-radang, sareng parantos seueur dianggo dina kasehatan, kadaharan, pigmén alami, Kosmétik sareng widang sanésna.

  • asam Carnosic 10%/20%/60% CAS 3650-09-7 ekstrak Rosemary

    asam Carnosic 10%/20%/60% CAS 3650-09-7 ekstrak Rosemary

    Asam carnosic mangrupakeun sanyawa diterpenoid diisolasi tina daun tutuwuhan Rosmarinus officinalis, bubuk bodas atawa konéng-bodas, gampang leyur dina minyak jeung pangleyur organik kayaning étanol, étil asetat, acetone, kloroform, jsb, teu leyur dina cai .Asam Carnosic cocog pikeun anti oksidasi bahan larut minyak.Dipaké dina saos, kadaharan piaraan jeung feed, éta boga anti oksidasi jeung épék anti sepuh;leungitna beurat kuat sarta pangaruh lipid-nurunkeun;pengobatan panyakit kardiovaskular sareng épék anti kanker.

  • Asam Rosmarinic 5%/10%/20% CAS 20283-92-5 ekstrak rosemary

    Asam Rosmarinic 5%/10%/20% CAS 20283-92-5 ekstrak rosemary

    Asam Rosmarinic mangrupikeun antioksidan alami kalayan kagiatan antioksidan anu kuat anu ngabantosan nyegah karusakan sél anu disababkeun ku radikal bébas, sahingga ngirangan résiko kanker sareng aterosklerosis.Asam Rosmarinic gaduh kagiatan anti radang anu kuat, sareng asam rosmarinic ogé gaduh kagiatan antibakteri, antiviral sareng antitumor.Asam Rosmarinic parantos nunjukkeun nilai aplikasi anu penting dina widang apoték, kadaharan, kosmétik sareng sajabana.

  • asam Ursolic 25% / 98% CAS 77-52-1 ekstrak Rosemary

    asam Ursolic 25% / 98% CAS 77-52-1 ekstrak Rosemary

    Asam ursolat mangrupikeun sanyawa triterpenoid anu aya dina pepelakan alam.Cai mibanda rupa-rupa épék biologis kayaning ubar keur nengtremkeun, anti radang, antibakteri, anti diabetes, anti maag, sarta nurunkeun gula getih.Asam Ursolic ogé ngagaduhan fungsi antioksidan anu jelas., ku kituna loba dipaké salaku bahan baku pikeun ubar jeung kosmétik.

  • Zeaxanthin 10% 20% CAS 144-68-3 Ekstrak Marigold

    Zeaxanthin 10% 20% CAS 144-68-3 Ekstrak Marigold

    Zeaxanthin mangrupakeun pigmén alam larut minyak anyar, nu loba aya dina sayuran berdaun héjo, kembang, bungbuahan, medlar jeung jagong konéng.Di alam, sering dikaitkeun sareng lutein β- Karoten sareng cryptoxanthin hirup babarengan pikeun ngabentuk campuran karotenoid.Zeaxanthin loba dipaké dina aditif pangan, sarta dina industri pangan, mindeng dipaké dina ngawarnaan produk daging.

  • Éster Lutein 10%20% CAS 547-17-1 Ekstrak Marigold

    Éster Lutein 10%20% CAS 547-17-1 Ekstrak Marigold

    Éster lutein nyaéta éster asam lemak karotenoid anu penting kalayan partikel halus coklat beureum saulas poék.Kaseueuran éster lutein anu aya di alam tiasa dibagi kana éster lutein trans sareng éster lutein CIS, anu dasarna sadayana konfigurasi molekular trans.Kabéh éster lutein trans bisa dibagi jadi: lutein monoester jeung lutein diester.Ieu loba kapanggih dina tutuwuhan kayaning marigold, waluh, kol, jeung séréal ferméntasi.Di antarana, Wanshou chrysanthemum paling loba pisan, saluhur 30% nepi ka 40%.

  • Lutein 5% 10% 20% CAS 127-40-2 Ekstrak Marigold

    Lutein 5% 10% 20% CAS 127-40-2 Ekstrak Marigold

    Lutein mangrupikeun pigmén alami anu sasari tina marigold marigold.Ieu mangrupakeun karotenoid tanpa aktivitas vitamin A.Hal ieu loba dipaké, sarta kinerja utamina perenahna di ngawarnaan sarta sipat antioksidan.Cai mibanda ciri warna caang, résistansi oksidasi, stabilitas kuat, non-toksik, kaamanan tinggi, sarta bisa reureuh deterioration visual jeung lolong disababkeun ku degeneration macular di manula, kitu ogé sclerosis cardiovascular, panyakit jantung koronér, tumor jeung lianna. kasakit disababkeun ku sepuh.

  • Ekstrak Marigold Lutein Lutein éster Zeaxanthin

    Ekstrak Marigold Lutein Lutein éster Zeaxanthin

    Ekstrak Marigold mangrupikeun bahan baku utama pikeun ékstrak lutein sareng karotenoid.Ekstrak marigold utamana kalebet lutein sareng zeaxanthin.Lutein, ogé katelah "tutuwuhan lutein", aya babarengan jeung zeaxanthin di alam.Lutein sareng zeaxanthin mangrupikeun komponén utama pigmén pepelakan sapertos jagong, sayuran, buah sareng kembang, sareng ogé pigmén utama dina daérah makula rétina manusa.

  • Epigallocatechin gallate EGCG 50-98% CAS 989-51-5 Ekstrak Teh Héjo

    Epigallocatechin gallate EGCG 50-98% CAS 989-51-5 Ekstrak Teh Héjo

    EGCG, nyaéta epigallocatechin gallate, kalayan rumus molekul c22h18o11, mangrupikeun komponén utama polifenol green tea sareng monomér katékin anu diisolasi tina tèh.EGCG boga aktivitas antioksidan anu pohara kuat, nu sahanteuna 100 kali vitamin C jeung 25 kali vitamin E. eta bisa ngajaga sél jeung DNA tina karuksakan.Karusakan ieu dipercaya aya hubunganana sareng kanker, panyakit jantung sareng panyakit utama sanés, Balukar tina EGCG ieu dikaitkeun kana kamampuanna pikeun ngabasmi (antioksidan) radikal bébas oksigén.

  • Resveratrol CAS 501-36-0 Polygonum cuspidatum ekstrak bahan baku kosmetik antioksidan

    Resveratrol CAS 501-36-0 Polygonum cuspidatum ekstrak bahan baku kosmetik antioksidan

    Resveratrol mangrupikeun sanyawa organik polifenol non-flavonoid, anu ngagaduhan pangaruh anti sepuh, anti oksidasi, ngahapus radikal bébas sareng saterasna.Ngalambatkeun laju sepuh mangrupikeun tujuan anu urang usahakeun.Resveratrol, salaku bahan baku kosmetik anti-sepuh anu saé, ngagaduhan seueur kagiatan biologis sareng seueur dianggo dina widang kosmétik.

  • Resveratrol 50%/98%/ leyur cai 10% CAS 501-36-0 ekstrak Polygonum cuspidatum

    Resveratrol 50%/98%/ leyur cai 10% CAS 501-36-0 ekstrak Polygonum cuspidatum

    Resveratrol mangrupikeun antioksidan alami, anu tiasa ngirangan viskositas getih, ngahambat koagulasi trombosit sareng vasodilasi, ngajaga aliran getih lancar, nyegah kajadian sareng pangembangan kanker, sareng gaduh épék pencegahan sareng terapi anti aterosklerosis, panyakit jantung koronér, panyakit jantung iskemik, sareng hiperlipidemia.

  • Ceramide 1% 3% CAS104404-17-3 ekstrak minyak bran béas bahan baku kosmetik alami

    Ceramide 1% 3% CAS104404-17-3 ekstrak minyak bran béas bahan baku kosmetik alami

    Ceramide mangrupakeun jenis bahan lipid larut cai, nu sarupa jeung struktur bahan nu constitutes kutikula kulit.Éta tiasa gancang nembus kana kulit sareng ngagabung sareng cai dina kutikula pikeun ngabentuk struktur jaringan pikeun ngonci dina cai.

  • Asam Ferulic 98% CAS 1135-24-6 Ekstrak bran béas Bahan baku kelas kosmetik alami

    Asam Ferulic 98% CAS 1135-24-6 Ekstrak bran béas Bahan baku kelas kosmetik alami

    Asam Ferulic mangrupikeun antioksidan alami anu kuat.Asam Ferulic miboga rupa-rupa kagiatan biologis.Bisa scavenge radikal bébas jeung ngamajukeun produksi énzim scavenging radikal bébas.

  • Asam Ferulic CAS 1135-24-6 Asam ferulic alami 98% Ekstrak dedak béas

    Asam Ferulic CAS 1135-24-6 Asam ferulic alami 98% Ekstrak dedak béas

    Asam Ferulic nyaéta asam aromatik anu aya di dunya tutuwuhan.asam Ferulic boga karacunan low sarta gampang pikeun métabolismena ku awak manusa.Ieu bisa dipaké salaku pangawét dahareun jeung loba dipaké dina dahareun, ubar jeung saterusna.