Ekstrak Cyanotis arachnoidea Ecdysterone Beta-Ecdysterone Turkesterone Bahan baku kosmetik

Katerangan pondok:

ekstrak Cyanotis arachnoidea (Ecdysterone) boga épék dispelling angin jeung ngaktipkeun collaterals, promosi dampness na detumescence, relieving kakurangan panas, dredging meridians jeung relieving pain.It dipaké pikeun rematik rheumatoid, numbness dahan jeung gejala séjén; Ngamajukeun produksi jeung peeling of Silkworm, udang jeung yuyu; Ngurangan kolesterol dina awak manusa; Ngurangan konsentrasi glukosa getih jeung épék séjén.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

ekstrak Cyanotis arachnoidea (Ecdysterone) boga épék dispelling angin jeung ngaktipkeun collaterals, promosi dampness na detumescence, relieving kakurangan panas, dredging meridians jeung relieving pain.It dipaké pikeun rematik rheumatoid, numbness dahan jeung gejala séjén; Ngamajukeun produksi jeung peeling of Silkworm, udang jeung yuyu; Ngurangan kolesterol dina awak manusa; Ngurangan konsentrasi glukosa getih jeung épék séjén.
1, Pangaruh ekstrak Cyanotis Arachnoidea (Ecdysterone)
1.fungsi Médis
Ngamajukeun sintésis kolagén manusa jeung tumuwuhna sél, merangsang division sél dermal sarta ngaleungitkeun koléstérol dina awak; Anti arrhythmia, anti kacapean, ngurangan lipid getih sarta ngahambat naékna glukosa getih; Dredging meridian jeung ngaktipkeun collaterals, dehumidification na analgesia. 1976, Chlorella Ecdysterone geus dimekarkeun pikeun tablet, suntik na plasters. Ubar rahayat ogé dipaké pikeun ngubaran rematik rheumatoid, sarta pangaruh kuratif téh alus. Bahan aktif na 20 Ecdysterone geus dibuktikeun ku panalungtikan klinis boga pangaruh hypoglycemic langsung, nu. mujarab pikeun diabetes tipe II, khususna pikeun ningkatkeun gejala "tilu deui sareng sakedik" dina pasien diabetes.
2. Fungsi kasehatan
Éta tiasa ngatur glukosa getih sareng éster getih, ngamajukeun sintésis protéin kolagén, anti arrhythmia, anti kacapean, ngatur glukosa getih, ngamajukeun pertumbuhan sél sareng merangsang division sél dermal.
3. Pangaruh kosmetik
The Ecdysterone sasari ti Cyanotis Arachnoidea boga perméabilitas kuat.It geus leyur dina étanol atawa pangleyur kosmetik konvensional.It bisa gancang diserep ku kulit dina state.It cair boga exfoliating alus, spot nyoplokkeun na whitening effects.It bisa dipaké dina kombinasi. kalawan ékstrak jahé antibakteri sarta anti radang jeung extract.It cabe hideung boga pangaruh perbaikan alus on chloasma raray, freckles na melanin.In Sajaba ti éta, ogé boga pangaruh atra on jerawat.
4.Fungsi beternak tatanén
(1) produk akuatik: ekstrak chlorella Ecdysterone bisa nyieun udang jeung keuyeup shelled dina waktu jeung miceun parasit ngabahayakeun, ku kituna pikeun ngagancangkeun tumuwuhna maranéhanana; Ngamajukeun métabolisme jeung sintésis protéin dina awak jeung ningkatkeun kamampuh anti stress; nyata ngaronjatkeun konsistensi shelling. tina udang jeung yuyu, éféktif ulah killing silih, sarta greatly ngaronjatkeun tingkat survival; The baktéri jeung bacteriostatic komponén dikandung dina produk bisa éféktif ngaronjatkeun kamampuh udang jeung yuyu nolak kasakit.
(2) Breeding: Ecdysterone sasari ti Cyanotis Arachnoidea bisa ngurangan siklus umur réproduktif of silkworm, nyieun cocooning rapih, sarta ngamajukeun silkworms spin na kepompong.
(3) Kontrol hama tatanén: molting bisa mangaruhan sakabeh tahap ngembangkeun serangga ti larva diarsir ka adults.Therefore, éta bisa ngadalikeun atawa maéhan hama tatanén.It ogé dimekarkeun sarta dilarapkeun salaku péstisida a.
(4) Tumuwuh Pamotongan: molting ogé boga sababaraha épék dina prosés fisiologis palawija, sarta ngabogaan ngembangkeun alus sarta prospek aplikasi dina pamotongan-ngahasilkeun tinggi aditif.
2. Médan aplikasi ekstrak Cyanotis Arachnoidea (Ecdysterone)
ekstrak Cyanotis arachnoidea (Ecdysterone) ieu loba dipaké dina ubar médis, produk kaséhatan, suplemén énergi jeung industri beternak.

Parameter produk

PROFIL PERUSAHAAN
Ngaran Produk Ekstrak Cyanotis arachnoidea
CAS N/A
Rumus Kimia N/A
Brand Hande
Mprodusén Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.
Cnagara Kunming, Cina
Diadegkeun 1993
 BÉmbaran ASIC
sinonim Ekstrak Cyanotis Vaga
Ekstrak Akar Cyanotis Arachnoidea
Struktur N/A
Beurat N/A
HKodeu S N/A
KualitasSpecification Spésifikasi Pausahaan
Csertipikat N/A
Assay Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Penampilan Pareum bubuk bodas
Métode ékstraksi Sianotis arachnoidea.b.Clarke
Kamampuh taunan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Bungkusan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Métode Tés HPLC/UV
Logistik Multiple transports
PaymentTemh T/T, D/P, D/A
Oaya Narima audit customer sepanjang waktos;Mantuan klien kalawan pendaptaran pangaturan.

pernyataan produk Hande:

1. Sadaya produk anu dijual ku perusahaan mangrupikeun bahan baku semi-rengse.Produk utamana ditujukeun ka pabrik anu ngagaduhan kualifikasi produksi, sareng bahan baku sanés produk ahir.
2. The efficacy poténsi sarta aplikasi aub dina bubuka téh sadayana tina literatur diterbitkeun.Individu henteu nyarankeun panggunaan langsung, sareng pameseran individu ditolak.
3. Gambar sareng inpormasi produk dina halaman wéb ieu ngan ukur pikeun rujukan, sareng produk anu saleresna bakal aya.

pabrik Hande:

Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd., diadegkeun dina bulan Agustus 1993, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran biotéhnologi.Sanggeus taun ngembangkeun, hande geus ngadegkeun hiji sistem kualitas sampurna, dikawasa kualitas produk nurutkeun standar tinggi, sarta maksimalkeun pungsi nilai kaluaran kapasitas produksi.Produkna parantos lulus sertifikasi undang-undang sareng peraturan multinasional, sareng janten produsén bahan baku pepelakan anu ngajantenkeun sadayana betah.

pabrik Hande

Janten supplier pangsaéna bahan baku sareng perusahaan kalayan integritas!

Wilujeng sumping ngahubungan kuring ku ngirim email kamarketing@handebio.com


  • saméméhna:
  • Teras: