Ecdysterone Beta Ecdysterone 20-Hydroxyecdysone Cyanotis arachnoidea ekstrak

Katerangan pondok:

Ecdysterone mangrupa zat aktif sasari tina akar Mutiara Cyanotis Arachnoidea, tutuwuhan Commelinaceae.It bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, lampu konéng atawa coklat lampu bubuk kristalin nurutkeun purity na.Ecdysterone ieu loba dipaké di ubar, kasehatan. ,kosmétik jeung industri beternak.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

Ecdysterone mangrupa zat aktif sasari tina akar Mutiara Cyanotis Arachnoidea, tutuwuhan Commelinaceae.It bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, lampu konéng atawa coklat lampu bubuk kristalin nurutkeun purity na.Ecdysterone ieu loba dipaké di ubar, kasehatan. ,kosmétik jeung industri beternak.
Aplikasi tina Ecdysterone
aplikasi 1.Pharmacological
Ngamajukeun sintésis kolagén manusa jeung tumuwuhna sél, merangsang division sél dermal sarta ngaleungitkeun koléstérol dina awak; Anti arrhythmia, anti kacapean, ngurangan lipid getih sarta ngahambat naékna glukosa getih; Dredging meridian jeung ngaktipkeun collaterals, dehumidification na analgesia. 1976, Chlorella Ecdysterone geus dimekarkeun pikeun tablet, injections na plasters. Ubar rahayat ogé dipaké pikeun ngubaran rematik rheumatoid kalawan effect.It kuratif alus komponén éféktif, 20-hydroxyxy, ditémbongkeun janten langsung hypoglycemic dina panalungtikan klinis, éféktif dina tipe II. diabetes, khususna dina diabetes mellitus.
2.Application produk kaséhatan olahraga
Ecdysterone nyata bisa merangsang tarjamahan sarta migrasi tumuwuhna protéin dina sél otot ku cara ningkatkeun asam amino keur ngumpul jadi protéin chains.Ecdysterone henteu ngan mangpaatna pikeun kaséhatan tapi ogé pamakéan aman.Its mantuan pikeun nyaimbangkeun sél tatu ku kortisol, nyieun sintésis énergi. Léngkah normal (ATP sareng sarcosin) sareng ningkatkeun fungsi ati, ku kituna organisme tiasa gancang adaptasi kana parobahan lingkungan sareng tekanan.
3. Aplikasi kosmetik
Kosmétik umumna ngagunakeun ecdysterone-purity husus diprosés, ogé katelah "ecdysterone", nu bubuk bodas murni atawa kristal transparan warnaan.It boga komponén tunggal, euweuh réaksi alérgi, perméabilitas kuat tur bisa gancang diserep dina kaayaan cair. métabolisme sél jeung aktivasina, boga exfoliating alus, freckle nyoplokkeun na whitening épék, sarta boga épék perbaikan signifikan dina chloasma, bintik hideung traumatis, présipitasi melanin, jerawat, jsb Jeung dina promosi sintésis kolagén loba nu leuwih luhur ti sagala produk aya dina pasaran.
Ekstrak Cyanotis Arachnoidea geus dibuktikeun ku panalungtikan sarta uji yén éta bisa ngamajukeun division sarta tumuwuhna sél dermis kulit, ngamajukeun métabolisme jeung ningkatkeun kolagén sintésis.It dipaké salaku ingredient.It kosmetik alam épék utama nyaéta: nyieun kulit rejuvenate, kuat. ,leuwih beunghar jeung leuwih hipu.
4. Aplikasi budidaya
Akuatik crustacea-udang jeung yuyu; Taneuh nyekel serangga; Ecdysterone mangrupakeun zat dipikabutuh pikeun tumuwuhna, ngembangkeun, shelling jeung métamorfosis udang jeung yuyu. Ieu bahan baku utama "hormon shelling". Saatos nambahkeun produk ieu, udang jeung yuyu. bisa cangkang mulus, ngamajukeun konsistensi shelling of udang jeung keuyeup, éféktif ulah killing saling diantara individu, sarta nyata ngaronjatkeun tingkat survival beternak jeung kualitas komoditi.
5.Serikultur
Ecdysterone bisa shorten umur hileud sutra, klaster rapih, sarta ngamajukeun silking na cocooning.

Parameter produk

PROFIL PERUSAHAAN
Ngaran Produk Écdysteron
CAS 5289-74-7
Rumus Kimia C27H44O7
Brand Hande
Mprodusén Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.
Cnagara Kunming, Cina
Diadegkeun 1993
 BÉmbaran ASIC
sinonim Écdysteron
Béta Écdysteron
Béta-Ecdysteron
Hydroxyecdysone
20 hydroxyecdysone
20-Hydroxyecdysterone
Struktur  蜕皮激素
Beurat 480.64
HKodeu S N/A
KualitasSpecification Spésifikasi Pausahaan
Csertipikat N/A
Assay Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Penampilan Pareum bubuk bodas
Métode ékstraksi Sianotis arachnoidea.b.Clarke
Kamampuh taunan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Bungkusan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Métode Tés HPLC/UV
Logistik Multiple transports
PaymentTemh T/T, D/P, D/A
Oaya Narima audit customer sepanjang waktos;Mantuan klien kalawan pendaptaran pangaturan.

pernyataan produk Hande:

1. Sadaya produk anu dijual ku perusahaan mangrupikeun bahan baku semi-rengse.Produk utamana ditujukeun ka pabrik anu ngagaduhan kualifikasi produksi, sareng bahan baku sanés produk ahir.
2. The efficacy poténsi sarta aplikasi aub dina bubuka téh sadayana tina literatur diterbitkeun.Individu henteu nyarankeun panggunaan langsung, sareng pameseran individu ditolak.
3. Gambar sareng inpormasi produk dina halaman wéb ieu ngan ukur pikeun rujukan, sareng produk anu saleresna bakal aya.

pabrik Hande:

Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd., diadegkeun dina bulan Agustus 1993, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran biotéhnologi.Sanggeus taun ngembangkeun, hande geus ngadegkeun hiji sistem kualitas sampurna, dikawasa kualitas produk nurutkeun standar tinggi, sarta maksimalkeun pungsi nilai kaluaran kapasitas produksi.Produkna parantos lulus sertifikasi undang-undang sareng peraturan multinasional, sareng janten produsén bahan baku pepelakan anu ngajantenkeun sadayana betah.

pabrik Hande

Janten supplier pangsaéna bahan baku sareng perusahaan kalayan integritas!

Wilujeng sumping ngahubungan kuring ku ngirim email kamarketing@handebio.com


  • saméméhna:
  • Teras: