Kagiatan perusahaan

Kagiatan perusahaan

Narékahan pikeun ngawujudkeun pertumbuhan umum perusahaan sareng karyawan, nyayogikeun jasa nilai tambah sareng ngembangkeun babarengan sareng para nasabah.

Kakuatan perusahaan

Kagiatan perusahaan Hande, ku sababaraha cara, ngajaga kaséhatan padamelan karyawan perusahaan sareng ngamajukeun pangwangunan perusahaan anu harmonis.Narékahan pikeun ngahontal tumuwuhna umum tina usaha jeung karyawan, nyadiakeun layanan nilai-ditambahkeun sarta ngamekarkeun jeung konsumén, ngaronjatkeun kasempetan komunikasi nyanghareupan-to-beungeut konsumén sakuliah dunya, sarta ngahontal sagala-buleud ngembangkeun.

Pelatihan Perusahaan

Tujuan tina latihan perusahaan Hande nyaéta pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun pangaweruh karyawan, kaahlian, metode kerja, sikep kerja sareng nilai kerja, ku kituna pikeun maksimalkeun poténsina pikeun ningkatkeun kinerja individu sareng perusahaan, sareng ngamajukeun kamajuan kontinyu perusahaan sareng individu.Ngawujudkeun ngembangkeun dual tina usaha jeung individu.

Kegiatan Usaha 03
Kegiatan Usaha 01
Kegiatan Usaha 02

Inok Palanggan sareng Inok Regulasi

Salila leuwih ti 20 taun, Hand geus narima ratusan audits customer jeung audits pangaturan.

Audit Pelanggan 01
Audit Pelanggan 02
Audit Pelanggan 03
Audit Regulasi 01
Audit Regulasi 02

Pameran CPHI Hande

Hande parantos sababaraha kali ilubiung dina paméran CPHI di bumi sareng di luar negeri, supados langkung seueur palanggan tiasa ngartos produk sareng jasa téknis Hande.

India CPHI

India CPHI

Jérman CPHI

Jérman CPHI

Shanghai CPHI

Shanghai CPHI

Spanyol CPHI

Spanyol CPHI

2018 Shanghai CPHI

2018 Shanghai CPHI

2019 Shanghai CPHI

2019 Shanghai CPHI

2019 India CPHI

2019 India CPHI

2018 India CPHI

2018 India CPHI

2018 Spanyol CPHI

2018 Spanyol CPHI

CPHI Jérman 2019

CPHI Jérman 2019

Wilujeng sumping didatangan pabrik jeung negotiate bisnis.

Hande ngabagéakeun babaturan tina sagala lapisan kahirupan di bumi sareng di luar negeri pikeun nganjang sareng ngabimbing, sareng damel babarengan pikeun nyiptakeun karir anu saé!