Kakuatan perusahaan

Kakuatan perusahaan

Dekade, Ekstrak Tutuwuhan |bahan baku farmasi |panengah, panalungtikan sarta pamekaran ngaropéa tur pangalaman produksi CDMO.

Hande

Yunnan Hande Biotéhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 1993. Basis produksi anyar lokasina di Taiping Kota Anyar, 10km kuloneun Kota Kunming.Bisnis parusahaan nyertakeun ngaropéa R&D jeung ngolah jasa konsultasi pikeun extracts tutuwuhan, bahan baku farmasi, sarta antara.

Hande Bio kalebet laboratorium tés anu nyumponan standar internasional, nyertakeun sadaya barang tés sapertos fase cair, fase gas, unsur logam, infra red, mikroorganisme, pangukuran kelembapan, inspeksi stabilitas, sareng sajabana, nganggo sadaya alat uji impor, integritas data lengkep sistem IT, efisien High tur pinuh enclosed separation na purifikasi garis produksi, kitu ogé bengkel bersih pikeun purifikasi produk rengse.

Dina waktos anu sami, Hande Bio dilengkepan kamar uji QC, QA, R&D sareng tim sanés, sareng parantos berturut-turut nampi sababaraha patén pikeun nyumponan kabutuhan palanggan pikeun nguji proyék produk, sareng nyayogikeun palanggan domestik sareng asing kalayan produk kualitas anu stabil sareng jasa teknis patali.

Panalungtikan sarta Pangwangunan Kakuatan

Hande gaduh tim Panaliti sareng Pangembangan salami mangtaun-taun.Tim parantos ngalamar sababaraha panemuan anu dipaténkeun, sareng prosésna lancar ti laboratorium dugi ka produksi masal komérsial.

Kakuatan Panalungtikan sarta Pangwangunan 01
Panalungtikan sarta Pangwangunan Kakuatan02
Kakuatan Pangwangunan 03
Kakuatan Pangwangunan 04

Kamampuhan Produksi

Hande geus diwangun base produksi GMP sorangan, sarta geus lulus review pangaturan AS FDA, EU EDQM, Cina GMP, Jepang PMDA, Australia TGA, Koréa Kidul, India, Cina Taiwan, Turki, Rusia, SGS, D&B jeung peraturan séjén.Dina waktu nu sarua, pausahaan ieu dilengkepan tim panalungtikan sarta pamekaran, sarta geus successively diala sababaraha patén-patén.QC kamar nguji, kacida sadar nguji item produk.

Kamampuhan Produksi 01
Kamampuhan Produksi 02
Kamampuhan Produksi 03
Kamampuhan Produksi 04

Regimen pendaptaran sareng deklarasi Kakuatan

Saatos sababaraha taun pangwangunan, Hande parantos mangtaun-taun pendaptaran Perda sareng pangalaman deklarasi sareng akrab sareng prosés pendaptaran sareng deklarasi Peraturan.

Nyatakeun Kakuatan 01
Nyatakeun Kakuatan 02
Nyatakeun Kakuatan 03
Nyatakeun Kakuatan 04

Métode Kerja Sama

1, Lamun konsumén nempatkeun maju tungtutan, Hande responds gancang sarta nyadiakeun panalungtikan sarta pamekaran, ngembangkeun métode analitik, panalungtikan kualitas, deklarasi, jeung produksi masal.

2, Dumasar database panalungtikan Hande urang, nyarankeun produk ka konsumén merlukeun tur babarengan dilegakeun industri.