Hydrocotyle asiatica ekstrak asiaticoside 80% bahan baku kosmetik

Katerangan pondok:

Ekstrak Hydrocotyle asiatica ngandung rupa-rupa triterpenoids, kaasup struktur alkohol résin alfa-aromatik.Komponén utama nyaéta madecassoside, madecassoside, konéng semu coklat nepi ka bubuk rupa bodas, rada pait dina rasa.Cai mibanda épék alus teuing dina pengobatan jaundice lembab-panas, diare stroke panas, stranguria kalawan stranguria getih, sores carbuncle, sarta tatu tina ragrag.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

Komposisi kimia: Centella asiatica utamana ngandung asam triterpene sareng saponin triterpene.Asam triterpenoid kalebet asam asiatik, brahmicid, isobrahmicid, asam asiatik Madagaskar sareng asam betulinic.Saponin triterpenoid kaasup asiaticoside, madecassoside, brahmoside, brahminoside, thankuniside, isoshenkuniside, jsb Minpeik et al.Ngasingkeun lima glikosida triterpene anyar ti Centella asiatica.Hidrokarbon poliéna alkuna: bagian jero taneuh Centella asiatica ngandung rupa-rupa sanyawa polién alkéna, sarta sakurang-kurangna 16 rupa dipisahkeun.Éta ogé ngandung vellarin, asam buah, VC, centellose, asiaticine, flavonol, asam lemak, sareng unsur renik anu diperyogikeun ku awak manusa, sapertos kalsium, beusi, kalium, magnesium, mangan, rubidium, selenium, séng, jsb.
Tutuwuhan sumber: Centella asiatica, ogé katelah jukut Lianqian, jukut earthwire, luodeda, Lei gonggen.

Pangaruh:

1. Pangaruh anti maag lambung
ekstrak hydrocotyle asiatica bisa ningkatkeun tekanan getih dina uteuk beurit kalayan model maag burih γ- asam aminobutyric (GABA) tingkat ogé bisa ngurangan sékrési asam lambung sarta aktivitas pépsin, némbongkeun éfék anti maag alus.
2. Ningkatkeun mémori
Hekstrak ydrocotyle asiatica nyata bisa ngaronjatkeun memori beurit dina test respon dijauhkeun pasip.
3. Pangaruh dina sistim saraf pusat
ekstrak hydrocotyle asiatica boga pangaruh inhibitory sentral kuat sarta pangaruh cholinergic.
4. Pangaruh antibakteri
Hekstrak ydrocotyle asiatica miboga éfék antibakteri jeung antiviral, sarta miboga éfék inhibitory on Pseudomonas aeruginosa, Proteus jeung Staphylococcus aureus.Salaku tambahan, asiaticoside tiasa ngabubarkeun pilem lilin baktéri.
5. Merangsang biosintésis
Ekstrak total triterpene Centella asiatica tiasa mangaruhan proliferasi sél sareng protéin sareng biosintésis proteoglycan, sareng sacara signifikan ningkatkeun kolagén sareng fibronektin.
6. Pangaruh kana jaringan kulit
Bisa ngagancangkeun penyembuhan tatu, ngamajukeun tumuwuhna kulit, ngaronjatkeun leukosit lokal, proliferate jaringan konéktif vascular sarta ngaronjatkeun sékrési mukus.
7. fungsi séjén
Nalika ékstrak atah Centella asiatica dibikeun oral ka beurit bikang, éta némbongkeun aktivitas atra tur langgeng ngurangan kasuburan;Ngurangan tekanan getih systolic sarta denyut jantung;Antiviral, anti tegangan jeung épék anti stress.

Parameter produk

PROFIL PERUSAHAAN
Ngaran Produk Ekstrak Hydrocotyle asiatica
CAS 84696-21-9
Rumus Kimia N/A
MaingPproduk Asam oksalat salju 10-90%Asiaticoside / asiaticoside 10-90%Hydroxyasiaticoside 10-90%Centella asiatica total glikosida 40% / 70% / 80%
Brand Hande
Mprodusén Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.
Cnagara Kunming, Cina
Diadegkeun 1993
 BÉmbaran ASIC
sinonim ekstrak hydrocotyle asiatica; Ekstrak Centella Asiatica Bubuk (1 g); ekstrak ramuan pennywort Asia; Hydrocotyle asiatica, ext.; Centella Asiatia; Ekstrak Herb Gotu Kola; Einecs 283-640-5; Unii-7m867G6T1u
Struktur N/A
Beurat N/A
HKodeu S N/A
KualitasSpecification Spésifikasi Pausahaan
Csertipikat N/A
Assay Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Penampilan Penampilan: konéng semu coklat nepi ka bubuk halus bodas
Métode ékstraksi Centella asiatica
Kamampuh taunan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Bungkusan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Métode Tés HPLC
Logistik Multiple transports
PaymentTemh T/T, D/P, D/A
Oaya Narima audit customer sepanjang waktos;Mantuan klien kalawan pendaptaran pangaturan.

pernyataan produk Hande

1. Sadaya produk anu dijual ku perusahaan mangrupikeun bahan baku semi-rengse.Produk utamana ditujukeun ka pabrik anu ngagaduhan kualifikasi produksi, sareng bahan baku sanés produk ahir.
2.The efficacy poténsi sarta aplikasi aub dina bubuka téh sadayana ti literatur diterbitkeun.Individu henteu nyarankeun panggunaan langsung, sareng pameseran individu ditolak.
3. Gambar sareng inpormasi produk dina halaman wéb ieu ngan ukur pikeun rujukan, sareng produk anu saleresna bakal aya.


  • saméméhna:
  • Teras: