Melatonin 98% sare ningkatkeun bahan baku suplement dietary

Katerangan pondok:

Melatonin mangrupa hormon alam indispensable dina awak manusa, nu ngatur jeung mangaruhan sékrési hormon béda lianna.Melatonin tiasa ningkatkeun fungsi sistem éndokrin, ningkatkeun kekebalan, ningkatkeun anti setrés sareng fungsi antioksidan, ningkatkeun bobo, ngalambatkeun tingkat sepuh manusa, sareng ngalambatkeun laju degenerasi organ seksual;melatonin ogé bisa mantuan nyegah kanker, utamana pikeun insomnia habitual.Tulung.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

Melatoninmangrupa hormon alam indispensable dina awak manusa, nu ngatur jeung mangaruhan sékrési hormon béda lianna.Nalika melatonin dina awak turun, rupa-rupa fungsi awak manusa bakal kapangaruhan, sareng sagala rupa panyakit bakal nuturkeun.Panaliti nunjukkeun yén sékrési melatonin dina awak manusa mimiti turun saatos umur tengah, sareng sékrésina tiasa diabaikan dina umur sepuh.Supplementing cukup melatonin pas mungkin bisa ngaronjatkeun fungsi sistem éndokrin, ngaronjatkeun kekebalan, ngaronjatkeun anti stress jeung fungsi antioksidan, ngaronjatkeun saré, ngalambatkeun turun laju sepuh manusa, sarta ngalambatkeun turun laju degeneration organ seksual;melatonin ogé bisa mantuan nyegah kanker Ieu hususna mantuan pikeun insomnia habitual.

1,Pangaruh melatonin

1. Blackening jeung panyabutan freckle, whitening alam

Melatonin brightens kulit.Bisa ngatur éndokrin awak manusa, miceun bintik poék, bintik umur, chloasma, bintik kakandungan jeung pigmentation disababkeun ku paparan panonpoé, whiten jeung moisturize kulit, sarta mulangkeun demeanor youthful.

2. Éféktif ningkatkeun saré

Suplemén melatonin anu cocog sacara efektif tiasa ningkatkeun kualitas bobo.

3. Panjang umur

Melatonin mangrupikeun antioksidan endogen efisiensi tinggi anu paling penting dina uteuk sareng gaduh pangaruh pelindung dina uteuk.Ku alatan éta, melatonin mangrupa hormon anti sepuh penting.

4. Pangropéa sarta ningkatna fungsi seksual

Suplemén melatonin tiasa ningkatkeun fungsi seksual jalma tengah-yuswa sareng manula anu kakurangan tina kalemahan fisik sareng turunna énergi, nyababkeun leungitna libido.

2.Thewewengkon aplikasi melatonin

Melatonin nyaéta hormon anu dihasilkeun ku kelenjar pineal.Melatonin dilestarikan pisan, pamulung radikal bébas non-réséptor sareng antioksidan spéktrum lega.Melatonin mantuan nyegah tatu ischemia-reperfusion dina ati, otak, otot jantung, peujit, jeung ginjal.Melatonin bisa loba dipaké dina dahareun kaséhatan, ubar, sagala jinis kosmétik, produk perawatan ngandung gisi.

Parameter produk

PROFIL PERUSAHAAN
Ngaran Produk Melatonin
CAS 73-31-4
Rumus Kimia C13H16N2O2
Brand Hande
Mprodusén Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.
Cnagara Kunming, Cina
Diadegkeun 1993
 BÉmbaran ASIC
sinonim Melatonin(AS);Melatonin,N-(2-(5-Methoxyindol-3-yl)étil)asetaMida;MELATONINFORSINTESIS1G;MELATONINFORSINTESIChemicalbookS5G;Melatoninsolution;N-[2-(5-METHOXY-1H-INDOL-3) ]Acetamide;N-(2-(5-methoxyindol-3-yl)étil)acetamide;MLT
Struktur  Melatonin 73-31-4
Beurat 232.28
HKodeu S N/A
KualitasSpecification Spésifikasi Pausahaan
Csertipikat N/A
Assay Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Penampilan Bubuk bodas
Métode ékstraksi sintésis
Kamampuh taunan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Bungkusan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Métode Tés HPLC
Logistik Multiple transports
PaymentTemh T/T, D/P, D/A
Oaya Narima audit customer sepanjang waktos;Mantuan klien kalawan pendaptaran pangaturan.

 

pernyataan produk Hande

1.All produk dijual ku parusahaan anu bahan baku semi-rengse.Produk utamana ditujukeun ka pabrik anu ngagaduhan kualifikasi produksi, sareng bahan baku sanés produk ahir.
2.The efficacy poténsi sarta aplikasi aub dina bubuka téh sadayana ti literatur diterbitkeun.Individu henteu nyarankeun panggunaan langsung, sareng pameseran individu ditolak.
3. Gambar sareng inpormasi produk dina halaman wéb ieu ngan ukur pikeun rujukan, sareng produk anu saleresna bakal aya.


  • saméméhna:
  • Teras: