Warta

  • Mangtaun-taun Pangalaman Déklarasi Hande

    Mangtaun-taun Pangalaman Déklarasi Hande

    Kusabab ngadegna, Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.has utamana ngalamar sertipikat sareng dokumén produk paclitaxel sareng ekstrak tutuwuhan sanésna ti lembaga anu relevan di sababaraha nagara. Sajauh ieu, Hande masih ngalaksanakeun padamelan ieu. nepikeun tim husus pikeun nyatakeun API kami...
    Maca deui
  • Uji QC Hande, Naon Anu Anjeun Apal?

    Uji QC Hande, Naon Anu Anjeun Apal?

    Departemen Quality Control (QC), salaku produsén API, mangrupa bagian indispensable. Ieu salah sahiji eusi karya maranéhanana pikeun ngadeteksi naha mikroorganisme di bengkel produksi nepi ka standar, naha eusi produk geus nepi ka standar, naon najis anu dikandung dina produk ...
    Maca deui
  • Naha langkung saé ngagunakeun Paclitaxel Alami pikeun Alat Médis?

    Naha langkung saé ngagunakeun Paclitaxel Alami pikeun Alat Médis?

    Ayeuna, stent ubar-eluting, balon ubar, geus laun jadi produk populér nu ngaganti stent tradisional dina taun panganyarna. Éta produk inovatif anu écés mangpaatna pikeun penderita.Khususna, balon ubar parantos ngadopsi strategi "intervensi dina ...
    Maca deui
  • Kumaha jasa API tiasa ngadukung proyék gabungan ubar sareng alat

    Kumaha jasa API tiasa ngadukung proyék gabungan ubar sareng alat

    Dina kombinasi ubar jeung alat, kayaning stents ubar-eluting, balon ubar, ubar maénkeun peran krusial. Efficacy na, kaamanan, stabilitas jeung aspék séjén bakal mangaruhan pangaruh terapi produk on penderita sarta status kaséhatan sanggeus perlakuan.Nanging, panilitian ngeunaan ubar nyaéta ...
    Maca deui
  • Sertifikasi GMP sareng Sistem Manajemén GMP

    Sertifikasi GMP sareng Sistem Manajemén GMP

    Naon GMP?GMP-Good Manufacturing Practice Ieu ogé bisa disebut Current Good Manufacturing Practice (cGMP).Praktek Manufaktur Alus ngarujuk kana undang-undang sareng peraturan ngeunaan produksi sareng manajemén kualitas pangan, obat-obatan sareng produk médis.
    Maca deui
  • Hande Factory-Produksi Line

    Hande Factory-Produksi Line

    Yunnan Hande Bio-Tech lokasina di Kunming, Propinsi Yunnan, nu mangrupakeun kota cinyusu sapanjang taun. Ieu kalibet dina produksi API Paclitaxel Pengetahuan Alam, Extracts Tutuwuhan Alam jeung produk lianna.Kusabab ngadegna taun 1993, Hande geus dipindahkeun pabrik na dua kali, sarta geus ngadegkeun produksi ...
    Maca deui
  • Hande milu dina CPHI Frankfurt 2022

    Hande milu dina CPHI Frankfurt 2022

    CEO sareng mitra Yunnan Hande Bio-Tech ilubiung dina CPHI taun ieu di Frankfurt, Jerman dina pertengahan Oktober 2022. Salila periode ieu, CEO kami ngadegkeun kontak anu langkung caket sareng pabrik sareng merek multinasional, sareng Produk Unggulan Yunnan Hande Bio-Tech. sareng Rapid ...
    Maca deui
  • Lingkungan Pertumbuhan sareng Kabiasaan Cyanotis Arachnoidea

    Lingkungan Pertumbuhan sareng Kabiasaan Cyanotis Arachnoidea

    Jalma anu terang Hande pasti terang hubungan antara Ecdysterone sareng Cyanotis Arachnoidea, sareng gaduh pamahaman anu tangtu ngeunaan fungsi sareng kagunaanna. Janten ayeuna, hayu urang tingali pangaweruh ngeunaan Cyanotis Arachnoidea dina prosés ngembangna!Cyanotis Arachnoidea milik f...
    Maca deui
  • Hande Cyanotis Arachnoidea Plant Base

    Hande Cyanotis Arachnoidea Plant Base

    Salaku perusahaan ngarah dina industri téknologi luhur, Hande parantos ngadamel rencana sareng ukuran anu lengkep dina sagala aspek pikeun tiap léngkah dina prosés produksi.Kusabab produksi jeung ngembangkeun produk runtuyan ecdysterone, guna mastikeun yén unggal hambalan dina prosés produksi ecdysterone pro ...
    Maca deui
  • Hande Case Study-Ecdysterone

    Hande Case Study-Ecdysterone

    Ecdysteron kaceluk pikeun ngawangun otot sareng kakuatanna salaku pamakean nyebar dina suplement dietary.Taun ieu klien anyar anu ngagunakeun Ecdysteron pikeun ubar manusa kontak us.This ubar anyar geus di trails klinis jeung pasar sasaran Éropa jeung AS.Klién anyar ieu ngahubungi anjeun ...
    Maca deui
  • Hande Case Study-Melatonin

    Hande Case Study-Melatonin

    Melatonin populer pisan dina suplemén dietary. Éta tiasa ngabantosan jalma bobo langkung gancang.Ngan nembe aya 2 klien ti 2 pasar béda kontak kami pikeun melatonin cooperation.They fokus kana aplikasi anyar melatonin.2 klien ieu milarian API melatonin ...
    Maca deui
  • Hande Patén on Docetaxel

    Hande Patén on Docetaxel

    Yunan Hande parantos nerapkeun sakitar 40+ patén-patén dina produk anu béda.Dinten ieu kami badé nunjukkeun patén anjeun dina Docetaxel.Salaku awal salaku 2012, Yunnan Hande geus meunang patén dina Docetaxel.Patén ieu discloses metoda meunang Docetaxle ti 10-deacetylbaccatin III(ogé katelah 10-DAB)Metoda ...
    Maca deui
  • Minyak Atsiri Lavender vs Kahariwang sareng Depresi

    Minyak Atsiri Lavender vs Kahariwang sareng Depresi

    Kahariwang mangrupakeun jenis rarasaan umum dina kahirupan urang sapopoé. Urang mindeng murag kahariwang lamun urang papanggih konflik dina hubungan hiji, atawa urang kudu nyieun sababaraha kaputusan utama dina time.Normally éta sababaraha salempang samentara atawa sieun.Tapi lamun perasaan ieu. marengan urang sadaya waktu, sarta beuki lila, éta karasaeun goréng. Ieu ...
    Maca deui
  • API Antikanker Pabrik Farmasi "Leutik" Dijual Di Sakuliah Dunya

    API Antikanker Pabrik Farmasi "Leutik" Dijual Di Sakuliah Dunya

    Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd. nyaéta Pabrik API Paclitaxel. Ayeuna, jalur produksi anu parantos dioperasikeun ngahasilkeun 500kg API Paclitaxel Alami unggal taun, ngajantenkeun produsén API paclitaxel panggedéna di Yunnan. pesenan domestik, Hande Bio-Tech boga 16 stabil pikeun ...
    Maca deui
  • Éféktivitas ecdysteron dina kosmétik

    Éféktivitas ecdysteron dina kosmétik

    Ecdysteron sasari tina Cyanotis arachnoidea CBClarke.It geus dibuktikeun ku panalungtikan sarta uji nu ecdysteron bisa ngamajukeun division sarta tumuwuhna sél dermal, ngamajukeun métabolisme, sarta ngaronjatkeun sintésis kolagén, bari eta dipaké salaku bahan kosmetik alam, kalawan hasil utama...
    Maca deui
  • Pamingpin Municipal Kunming didatangan Hande Factory

    Pamingpin Municipal Kunming didatangan Hande Factory

    Tanggal 20 Oktober 2022, pamimpin kota Kunming ngadatangan Pabrik Hande pikeun kunjungan sareng panalungtikan proyék.Di hiji sisi, éta tanggung jawab pamingpin dina sagala tingkatan ngartos tur nalungtik sagala aspek unggal ranté industri tinggi-tech; Di sisi séjén, ngarojong tur ngembangna pref ...
    Maca deui
  • Naon épék ecdysterone dina kabugaran?

    Naon épék ecdysterone dina kabugaran?

    Ecdysterone, saprak bubuka Cyanotis Arachnoidea Extract dina 1976, geus utamana dipaké dina pengobatan ubar tradisional Cina pikeun ngurangan kolesterol sarta kadar gula getih, kayaning rematik, dehumidification na detumescence. .
    Maca deui
  • Aplikasi ecdysteron dina produk kaséhatan olahraga

    Aplikasi ecdysteron dina produk kaséhatan olahraga

    Ecdysteron mangrupa zat aktif sasari tina akar Cyanotis arachnoidea CB Clarke.According mun purity béda, éta bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, lampu konéng atawa lampu coklat powder.Ecdysteron kristalin loba dipaké dina aquaculture, kasehatan, kosmétik jeung industri kedokteran...
    Maca deui
  • Naha écdysteron tiasa dianggo dina kosmétik?

    Naha écdysteron tiasa dianggo dina kosmétik?

    Tiasa ecdysterone dipaké dina kosmétik?Ecdysterone mangrupakeun jenis sanyawa steroidal alam jeung serangga molting activity.many tutuwuhan ubar ngandung Ecdysterone,diantarana eusi ecdysterone tina Cyanotis arachnoidea CB Clarke nyaeta high.ecdysterone,salaku bahan baku kosmetik,nyaeta. anu h...
    Maca deui
  • Naha melatonin saé pisan?

    Naha melatonin saé pisan?

    Naon melatonin? Melatonin nyaéta hormon amina alami disékrésikeun ku awak, utamana ku kelenjar pineal, sarta boga rupa-rupa épék on sistem reproduksi, sistem éndokrin, sistim imun, sistim saraf pusat jeung loba prosés métabolik. Sékrési melatonin boga dist ...
    Maca deui