Warta

  • Solusi lisan paclitaxel munggaran di dunya ditarima di Cina

    Solusi lisan paclitaxel munggaran di dunya ditarima di Cina

    Dina 13 Séptémber 2022, Shanghai Haihe Pharmaceutical Research and Development Co., Ltd. sareng Daehwa Pharmaceutical Co., Ltd. babarengan ngumumkeun yén solusi lisan paclitaxel (RMX3001) anu dikembangkeun babarengan ku dua pihak parantos disatujuan sacara resmi ku Pusat Narkoba. Evaluasi (CDE) tina ...
    Maca deui
  • Ngagungkeun Festival Pertengahan Autumn

    Ngagungkeun Festival Pertengahan Autumn

    "Sakumaha bulan caang bersinar leuwih laut, Ti jauh anjeun babagi moment ieu kalawan kuring".Dina usum panén fruitful ieu, urang tungtungna kasampak maju ka Mid Autumn Festival taunan.Pikeun ngahaturkeun nuhun ka karyawan Hande pikeun kerja kerasna, perusahaan parantos nyiapkeun kotak kado tina ca ...
    Maca deui
  • Hande QC Laboratorium

    Hande QC Laboratorium

    Kusabab ngadegna, Hande geus mastikeun diperlukeun lingkungan produksi, alat-alat produksi, kualitas produk, sarta terus strengthened palatihan jeung learning karyawan dina sakabéh aspék. Dina departemén kontrol kualitas urang, urang dilengkepan laboratorium QC sampurna papanggih test produk. ..
    Maca deui
  • Ngajalajah pangawasan kualitas dina prosés produksi produk

    Ngajalajah pangawasan kualitas dina prosés produksi produk

    Salaku pabrik GMP kalawan kaunggulan hébat dina ékstraksi tutuwuhan, separation jeung sintésis, kontrol kualitas produk téh indispensable.Hande bio boga dua departemén dina pengawasan kualitas produk, nyaéta, Quality Assurance Department (QA) jeung Quality Control Department (QC).Salajengna, hayu urang diajar ngeunaan anjeun ...
    Maca deui
  • Spesifikasi Operasi Produksi Kasalametan Hande

    Spesifikasi Operasi Produksi Kasalametan Hande

    Pikeun mastikeun panangtayungan pribadi karyawan Hande sareng nyegah kamungkinan kontaminasi mikroba salami prosés produksi, Hande parantos ngajelaskeun kumaha cara beroperasi sareng pancegahan nalika lebet ka daérah produksi dina Prosedur Kabersihan Kepegawaian sareng Manajemén Kaséhatan.Salajengna, l...
    Maca deui
  • Leumpang ka Hande, Kotektak Pabrik Kami Babarengan

    Leumpang ka Hande, Kotektak Pabrik Kami Babarengan

    Kalayan alat sareng metode téknis kelas munggaran, pabrik kami sasuai sareng standar cGMP panganyarna.Salajengna, hayu urang tingali tata letak pabrik Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd!Wewengkon produksi urang dibagi jadi dua wangunan jeung aréa tank gudang.Salah sahijina nyaéta wewengkon kantor ...
    Maca deui
  • Naon aplikasi rutin?

    Naon aplikasi rutin?

    Rutin aya dina pucukna tina legume Sophora japonica L., sarta eusina bisa ngahontal leuwih ti 20%.Ieu bahan baku utama pikeun ékstraksi rutin dina industri farmasi Cina.Rutin ngagaduhan pangaruh ngirangan perméabilitas sareng kerapuhan kapilér, ngajaga sareng malikkeun ...
    Maca deui
  • The efficacy sarta peran rutin

    The efficacy sarta peran rutin

    Rutin, ogé katelah vitamin P jeung rutin, nyaéta bioflavonoid kapanggih dina pangan tangtu, kaasup apel, anjir, lolobana buah jeruk, soba, jeung green tea. Kawas sakabeh flavonoid, eta boga antioksidan kuat sarta sipat anti radang. salaku ubar pikeun nguatkeun pembuluh darah, ningkatkeun sirkulasi getih ...
    Maca deui
  • I3C: Zat anti kanker sering aya dina pepelakan cruciferous sapertos brokoli

    I3C: Zat anti kanker sering aya dina pepelakan cruciferous sapertos brokoli

    Indole-3-carbinol(I3C) nyaéta zat indole anu ditalungtik sacara saé. Langkung ti dasawarsa ka tukang, para ilmuwan mendakan yén indole sareng isothiocyanates tiasa ngahambat pertumbuhan tumor dina model sato. Éta tiasa ngajagi sél tina karusakan DNA, ngalawan inféksi baktéri sareng virus, jeung ngalawan peradangan.Dina runtuyan badag da...
    Maca deui
  • Pangaruh indole-3-carbinol

    Pangaruh indole-3-carbinol

    Kiwari, aya loba ubar anti tumor, tapi euweuh idéal ubar anti-laryngocarcinoma kalawan efisiensi tinggi na karacunan low geus kapanggih. pencegahan sarta pengobatan kanker laring geus jadi f ...
    Maca deui
  • Naha suplement melatonin?

    Naha suplement melatonin?

    Melatonin nyaéta zat anu kapanggih dina sato, tutuwuhan, fungi jeung baktéri. Dina sato, melatonin nyaéta hormon anu ngatur jam biologis; sedengkeun pangaruhna bisa jadi béda dina organisme séjén, prosés sintésis melatonin dina sato ogé béda ti spésiés séjén. .Sékrési mela ...
    Maca deui
  • Naon peran melatonin?

    Naon peran melatonin?

    Naon Melatonin?Melatonin nyaéta hormon alam dihasilkeun ku kelenjar pineal,ku kituna disebut oge hormon pineal.After poék,kelenjar pineal awak mimiti ngahasilkeun melatonin sarta ngaleupaskeun kana aliran getih.Peuting, tingkat melatonin terus naek, ngajadikeun jalma ngarasa bobo sareng murag ...
    Maca deui
  • Éféktivitas béta-ecdysterone

    Éféktivitas béta-ecdysterone

    Ayeuna ecdysterone umum dina pasaran nyaéta béta-ecdysterone (ogé katelah 20-hydroxyecdysterone) .beta-ecdysterone utamana diturunkeun tina Cyanotis arachnoidea CB Clarke.It bisa ngamajukeun sintésis protéin dina awak manusa, utamana protéin ati, sarta bisa. ngabersihan awak.Kumpulan ...
    Maca deui
  • Naon tiasa ecdysterone do lamun datang ka kabugaran?

    Naon tiasa ecdysterone do lamun datang ka kabugaran?

    Naon tiasa ecdysterone do lamun datang ka kabugaran?Ecdysterone asalna tina Cyanotis arachnoidea CBClarke.Panalungtikan geus kapanggih yén Cyanotis arachnoidea CBClarke mangrupakeun salah sahiji tutuwuhan ubar jeung paling ecdysterone di alam.Ecdysterone,dipaké salaku bahan baku pikeun suplemén olahraga,bisa ngaronjatkeun ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina ecdysterone dina sababaraha industri

    Aplikasi tina ecdysterone dina sababaraha industri

    Ecdysterone mangrupa zat aktif sasari tina akar tutuwuhan Commelina Cyanotis arachnoidea CBClarke.According kana purity, éta dibagi kana bodas, off-bodas, konéng lampu atawa bubuk kristal coklat lampu.Aplikasi tina ecdysterone di sababaraha industri: 1.In sericulture nu ...
    Maca deui
  • Aplikasi ecdysterone dina industri kosmetik

    Aplikasi ecdysterone dina industri kosmetik

    The ecdysterone dipaké salaku bahan baku kosmetik mangrupakeun-konsentrasi tinggi zat aktif diala ngaliwatan treatment husus. Komposisi kimia na nyaeta tunggal, sarta eta favored ku pabrik kosmetik utama di imah jeung di mancanagara.It geus dikonfirmasi ku panalungtikan sarta tés nu ecdysterone boga. anu ...
    Maca deui
  • Naon anu dilakukeun ku ecdysterone? Peran ecdysterone

    Naon anu dilakukeun ku ecdysterone? Peran ecdysterone

    Ecdysterone mangrupakeun stéroid kajadian alami milik kelas phytosterones, ilahar kapanggih dina tutuwuhan herbaceous (Cyanotis arachnoidea CB Clarke ).Ecdysterone ieu loba dipaké dina ubar, kasehatan, kosmétik, sarta industries.Let urang nyandak katingal di peran ecdysterone. ....
    Maca deui
  • Sabaraha anjeun terang ngeunaan ecdysterone?

    Sabaraha anjeun terang ngeunaan ecdysterone?

    Sabaraha anjeun terang ngeunaan ecdysterone?Ecdysterone nyaéta stéroid alamiah milik kelas phytosterones, ilahar kapanggih dina bumbu (Cyanotis arachnoidea CBClarke), serangga (silkworms), sarta sababaraha sato akuatik (udang, yuyu, jsb). geus kapanggih yén Cyanotis arachnoidea CBClar...
    Maca deui
  • Isoflavon kécap dina kaséhatan awak manusa

    Isoflavon kécap dina kaséhatan awak manusa

    Isoflavon kécap dina kedelé nyaéta éstrogén tutuwuhan.Éstrogén tutuwuhan nyaéta jinis sanyawa alami tina tutuwuhan, kalayan sanyawa alam anu sami sareng struktur sareng fungsi éstrogén.Ngajagi rupa-rupa épék biologis sapertos tatu saraf.Hayu urang tingali pangaruh kaséhatan isoflavon Kedelai dina ...
    Maca deui
  • Naon asam Carnosic?Naon fungsi asam Carnosic?

    Naon asam Carnosic?Naon fungsi asam Carnosic?

    Naon asam Carnosic? Asam Carnosic sasari tina Rosemary.It mangrupakeun jenis sanyawa asam phenolic dina plants.It mangrupakeun-kualitas luhur sarta efisien minyak alami antioksidan leyur.Naon fungsi asam Carnosic? Salaku antioksidan alami anu leyur dina lemak, pangaruh antioksidanna langkung saé ...
    Maca deui