Ngagungkeun Festival Pertengahan Autumn

"Sakumaha bulan caang bersinar leuwih laut, Ti jauh anjeun babagi moment ieu kalawan kuring".Dina usum panén fruitful ieu, urang tungtungna kasampak maju ka Mid Autumn Festival taunan.

Senang Mid-Autumn Festival

Dina raraga ngahaturkeun nuhun ka karyawan Hande pikeun gawé teuas maranéhanana, pausahaan geus nyiapkeun kotak kado kueh bulan keur urang.Unggal pagawe pohara gumbira nalika narima kotak kado kueh bulan,sarta méré berkah pikeun Mid Autumn Festival jeung reuni kulawarga di. sateuacanna.

Festival Pertengahan Autumn nyaéta festival tradisional bangsa Cina, festival panén, festival reuni kulawarga jeung uleman anggur ka bulan caang. Aya loba legenda geulis ngeunaan festival pertengahan gugur saprak jaman baheula. "Chang'e ngajalankeun ka bulan"teu ngan méré jalma reveries sajajalan dina wengi tina Mid Autumn Festival, tapi ogé embellishes peuting tina Mid Autumn Festival kalawan roman, kahaneutan sarta pesona.

Di dieu, Hande ogé ngaharepkeun sadayana tiasa ngahiji deui sareng barayana, ngaraosan kueh bulan sareng nikmati bulan purnama dina Festival Pertengahan Autumn.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaanHandeInpormasi sareng produk, anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami online!


waktos pos: Sep-09-2022