Uji QC Hande, Naon Anu Anjeun Apal?

Departemen Quality Control (QC), salaku hijiprodusén API, mangrupa bagian indispensable. Ieu salah sahiji eusi karya maranéhanana pikeun ngadeteksi naha mikroorganisme di bengkel produksi nepi ka standar, naha eusi produk geus nepi ka standar, naon najis anu dikandung dina produk, zat patali, beurat. logam, jsb.

Departemen Quality Control

Opat métode spéktroskopi umum dina deteksi: Ultraviolet Spectroscopy (UV), Infrared Spectroscopy (IR), Mass Spectrometry (MS), Nuclear Magnetic Resonance (NMR).

Item tés umum di departemen Hande QC kalebet penampilan, kalarutan, rotasi spésifik, IR, HPLC, total zat anu aya hubunganana, zat tunggal anu aya hubunganana, pangotor sanés, sésa pangleyur, logam beurat, wates mikroba, jsb.

Instrumén sareng metode deteksi umum di jurusan Hand QC kalebet observasi visual, rutin ChP, polarimeter, pellet IR-KBr, metode HPLC, ESTD, metode kontras diri HPLC, GC ESTD, titrasi Karl-Fischer, Coulometry, USP<281> , jsb.

Keunggulan Hande QC:

Sistim test 1.Comprehensive, kualitas produk dipercaya

2. Bisa nguji bahan baku / bantu, jeung produk rengse

3.Provide nguji komprehensif atawa nguji ngaropéa produk

Handenyandak produk anu urang ngahasilkeun sareng ngajual sacara serius, ngajaga sikep anu ketat ti produksi dugi ka nguji produk, sareng ngajamin konsistensi eusi produk. Jalma anu minat wilujeng sumping konsultasi online. (Whatsapp / Wechat Yunnan Hande Bio-Tech + 86 18187887160)


waktos pos: Nov-25-2022