Mangtaun-taun Pangalaman Déklarasi Hande

Ti saprak ngadegna,Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.geus utamana ngalamar sertipikat jeung dokumén tipaclitaxelproduk jeung extracts tutuwuhan lianna ti lembaga relevan di sagala rupa country.So far, Hande masih mawa kaluar work.We ieu geus nyetél tim husus pikeun nyatakeun API jeung produk urang di sagala rupa nagara.

Déklarasi

Ti 1993 nepi ka ayeuna, kami geus Certified ku otoritas pangaturan EU, AS, Kanada, Australia, Jepang, India, Rusia, Cina, Korea, Singapura jsb.

Hande rujukan DMF langsung jeung nyadiakeun konsumén jeung informasi file paling lengkep pikeun mantuan para nasabah nempatan posisi pangalusna di pasar lokal. Sajaba ti éta, Hande ogé nyadiakeun konsumén jeung layanan ekslusif, sarta kami bakal mantuan konsumén urang pikeun ngalengkepan aplikasi pendaptaran di pasar dewasa. ;mantuan konsumén urang pikeun ngalengkepan filing sarta kaluman tinaAPIatanapi ekstrak tutuwuhan, sapertos bahan baku kosmetik; sareng ngabantosan para nasabah ngadaptar di pasar énggal.

Lamun Anjeun keur pilari produsén sarta supplier anu pisan profésional dinadeklarasisareng gaduh pangalaman mangtaun-taun, ulah ragu nyarioskeun kabutuhan anjeun, sareng kami bakal nyumponan harepan urang.(Whatsapp/Wechat of Yunnan Hande Bio-Tech+86 18187887160)


waktos pos: Nov-25-2022