Solusi lisan paclitaxel munggaran di dunya ditarima di Cina

Dina 13 Séptémber 2022, Shanghai Haihe Pharmaceutical Research and Development Co., Ltd. sareng Daehwa Pharmaceutical Co., Ltd. babarengan ngumumkeun yén solusi lisan paclitaxel (RMX3001) anu dikembangkeun babarengan ku dua pihak parantos disatujuan sacara resmi ku Pusat Narkoba. Evaluasi (CDE) tina Administrasi Narkoba Propinsi.(Nomer ditampa: JXHS2200082 nagara, JXHS2200083 nagara, JXHS2200084 nagara).

Administrasi

Sumber gambar: Administrasi Narkoba Propinsi

Paclitaxelloba dipaké dina pengobatan rupa-rupa tumor ganas kayaning kanker paru, kanker payudara, kanker indung, sirah jeung kanker beuheung, sarta kanker lambung.Protéin polimérisasi, microtubule assembly, nyegah depolymerization, kukituna Ajeg microtubules na inhibiting mitosis sél kanker sarta triggering apoptosis, kukituna éféktif nyegah proliferasi sél kanker sarta maénkeun pangaruh anti kanker.

Ayeuna, sabagéan ageung daérah dunya nganggo paclitaxel dina bentuk suntikan, anu kedah dirumuskeun sareng dikaluarkeun ku netes intravena di rumah sakit.Pasén kedah sering balik ka rumah sakit, sareng bakal aya réaksi ngarugikeun di tempat suntikan.Ku alatan éta, pamekaran olahan paclitaxel lisan sok janten titik panas dina panalungtikan industri..

RMX3001 mangrupikeun rumusan lisan tina paclitaxel anu dikembangkeun ku Dahua Pharmaceutical dumasar kana téknologi pangiriman ubar-émulsi lipid anu inovatif.Éta parantos disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba Korea dina Séptémber 2016 (ngaran dagang Liporaxel), sareng indikasina nyaéta pangobatan maju atanapi kadua pikeun kanker lambung métastatik atanapi kanker lambung anu kambuh sacara lokal.Numutkeun kana siaran pers ti Haihe Pharmaceuticals, Liporaxel mangrupikeun produk paclitaxel lisan munggaran anu parantos suksés dikembangkeun sareng disatujuan pikeun pamasaran di dunya dugi ka ayeuna.Dina Séptémber 2017, Haihe Pharmaceutical nampi hak R&D, produksi sareng penjualan produk di daratan Cina, Hong Kong, Taiwan sareng Thailand ti Dahua Pharmaceuticals.

Aplikasi Listing of RMX3001 di Cina utamana dumasar kana randomized, open-labél, paralel-dikawasa, desain non-inferiority, multi-puseur Phase 3 percobaan klinis, nu boga tujuan pikeun ngabandingkeun perlakuan garis kadua solusi lisan paclitaxel RMX3001 jeung suntik paclitaxel (Taxol) Efficacy jeung kaamanan di penderita kanker lambung maju.Panalitian ieu dilakukeun babarengan ku Profesor Li Jin ti Rumah Sakit Oriental Shanghai sareng Profesor Qin Shukui ti Rumah Sakit Nanjing Jinling salaku panyidik ​​​​utama.

Dr Ruiping Dong, Chief Executive Officer of Haihe Pharmaceuticals, ngadawuh: "The ditampa ti aplikasi pikeun solusi lisan paclitaxel (RMX3001) mangrupakeun milestone penting séjén pikeun Haihe Pharmaceuticals, sarta Kami pohara nganuhunkeun ka penyidik ​​​​klinis jeung pasien anu milu dina kami. sidang.Kanker lambung maju Masih aya kabutuhan klinis anu teu kacumponan pikeun pengobatan, sareng kami ngarep-arep nyangking pangubaran anu paling inovatif sareng panggampangna di dunya pikeun pasien di China sareng di sakumna dunya pas mungkin.

Yunnan Hande Biotechnology Co., Ltd. parantos fokus kana produksi paclitaxel salami 28 taun.Éta mangrupikeun produsén mandiri anu munggaran di dunya tina paclitaxel ubar antikanker turunan tutuwuhan anu parantos disatujuan ku FDA AS, EDQM Éropa, TGA Australia, China CFDA, India, Jepang sareng lembaga pangaturan nasional anu sanés.pausahaan.Lamun hayang meuliAPI Paclitaxel,mangga ngahubungan kami online.


waktos pos: Sep-14-2022