Kajadian Hande

  • Mangtaun-taun Pangalaman Déklarasi Hande

    Mangtaun-taun Pangalaman Déklarasi Hande

    Kusabab ngadegna, Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.has utamana ngalamar sertipikat sareng dokumén produk paclitaxel sareng ekstrak tutuwuhan sanésna ti lembaga anu relevan di sababaraha nagara. Sajauh ieu, Hande masih ngalaksanakeun padamelan ieu. nepikeun tim husus pikeun nyatakeun API kami...
    Maca deui
  • Uji QC Hande, Naon Anu Anjeun Apal?

    Uji QC Hande, Naon Anu Anjeun Apal?

    Departemen Quality Control (QC), salaku produsén API, mangrupa bagian indispensable. Ieu salah sahiji eusi karya maranéhanana pikeun ngadeteksi naha mikroorganisme di bengkel produksi nepi ka standar, naha eusi produk geus nepi ka standar, naon najis anu dikandung dina produk ...
    Maca deui
  • Hande Factory-Produksi Line

    Hande Factory-Produksi Line

    Yunnan Hande Bio-Tech lokasina di Kunming, Propinsi Yunnan, nu mangrupakeun kota cinyusu sapanjang taun. Ieu kalibet dina produksi API Paclitaxel Pengetahuan Alam, Extracts Tutuwuhan Alam jeung produk lianna.Kusabab ngadegna taun 1993, Hande geus dipindahkeun pabrik na dua kali, sarta geus ngadegkeun produksi ...
    Maca deui
  • Hande milu dina CPHI Frankfurt 2022

    Hande milu dina CPHI Frankfurt 2022

    CEO sareng mitra Yunnan Hande Bio-Tech ilubiung dina CPHI taun ieu di Frankfurt, Jerman dina pertengahan Oktober 2022. Salila periode ieu, CEO kami ngadegkeun kontak anu langkung caket sareng pabrik sareng merek multinasional, sareng Produk Unggulan Yunnan Hande Bio-Tech. sareng Rapid ...
    Maca deui
  • Lingkungan Pertumbuhan sareng Kabiasaan Cyanotis Arachnoidea

    Lingkungan Pertumbuhan sareng Kabiasaan Cyanotis Arachnoidea

    Jalma anu terang Hande pasti terang hubungan antara Ecdysterone sareng Cyanotis Arachnoidea, sareng gaduh pamahaman anu tangtu ngeunaan fungsi sareng kagunaanna. Janten ayeuna, hayu urang tingali pangaweruh ngeunaan Cyanotis Arachnoidea dina prosés ngembangna!Cyanotis Arachnoidea milik f...
    Maca deui
  • Hande Cyanotis Arachnoidea Plant Base

    Hande Cyanotis Arachnoidea Plant Base

    Salaku perusahaan ngarah dina industri téknologi luhur, Hande parantos ngadamel rencana sareng ukuran anu lengkep dina sagala aspek pikeun tiap léngkah dina prosés produksi.Kusabab produksi jeung ngembangkeun produk runtuyan ecdysterone, guna mastikeun yén unggal hambalan dina prosés produksi ecdysterone pro ...
    Maca deui
  • Hande Case Study-Ecdysterone

    Hande Case Study-Ecdysterone

    Ecdysteron kaceluk pikeun ngawangun otot sareng kakuatanna salaku pamakean nyebar dina suplement dietary.Taun ieu klien anyar anu ngagunakeun Ecdysteron pikeun ubar manusa kontak us.This ubar anyar geus di trails klinis jeung pasar sasaran Éropa jeung AS.Klién anyar ieu ngahubungi anjeun ...
    Maca deui
  • Hande Case Study-Melatonin

    Hande Case Study-Melatonin

    Melatonin populer pisan dina suplemén dietary. Éta tiasa ngabantosan jalma bobo langkung gancang.Ngan nembe aya 2 klien ti 2 pasar béda kontak kami pikeun melatonin cooperation.They fokus kana aplikasi anyar melatonin.2 klien ieu milarian API melatonin ...
    Maca deui
  • Hande Patén on Docetaxel

    Hande Patén on Docetaxel

    Yunan Hande parantos nerapkeun sakitar 40+ patén-patén dina produk anu béda.Dinten ieu kami badé nunjukkeun patén anjeun dina Docetaxel.Salaku awal salaku 2012, Yunnan Hande geus meunang patén dina Docetaxel.Patén ieu discloses metoda meunang Docetaxle ti 10-deacetylbaccatin III(ogé katelah 10-DAB)Metoda ...
    Maca deui
  • API Antikanker Pabrik Farmasi "Leutik" Dijual Di Sakuliah Dunya

    API Antikanker Pabrik Farmasi "Leutik" Dijual Di Sakuliah Dunya

    Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd. nyaéta Pabrik API Paclitaxel. Ayeuna, jalur produksi anu parantos dioperasikeun ngahasilkeun 500kg API Paclitaxel Alami unggal taun, ngajantenkeun produsén API paclitaxel panggedéna di Yunnan. pesenan domestik, Hande Bio-Tech boga 16 stabil pikeun ...
    Maca deui
  • Pamingpin Municipal Kunming didatangan Hande Factory

    Pamingpin Municipal Kunming didatangan Hande Factory

    Tanggal 20 Oktober 2022, pamimpin kota Kunming ngadatangan Pabrik Hande pikeun kunjungan sareng panalungtikan proyék.Di hiji sisi, éta tanggung jawab pamingpin dina sagala tingkatan ngartos tur nalungtik sagala aspek unggal ranté industri tinggi-tech; Di sisi séjén, ngarojong tur ngembangna pref ...
    Maca deui
  • Naon File Master Narkoba?

    Naon File Master Narkoba?

    Nalika ngobrol ngeunaan File Master Narkoba, pabrik anu béda-béda gaduh réaksi anu béda. DMF henteu wajib pikeun produsén pikeun ngadaptar. Tapi, sajumlah ageung produsén ubar masih ngalamar sareng ngadaptarkeun DMF pikeun produkna. Naha?Pikeun turun ka bisnis, hayu urang tingali ...
    Maca deui
  • Paclitaxel Alami pikeun Alat Médis

    Paclitaxel Alami pikeun Alat Médis

    Béda sareng aplikasi persiapan anti tumor, alat médis anu nganggo paclitaxel sering mangrupikeun alat intervensi anu berisiko tinggi, kalebet stén-éluting ubar ayeuna, balon obat, jsb. Ngadalikeun résiko kualitas mangrupikeun masalah hirup sareng maot.Khususna, perlu pikeun ubar pikeun h ...
    Maca deui
  • Ngagungkeun Festival Pertengahan Autumn

    Ngagungkeun Festival Pertengahan Autumn

    "Sakumaha bulan caang bersinar leuwih laut, Ti jauh anjeun babagi moment ieu kalawan kuring".Dina usum panén fruitful ieu, urang tungtungna kasampak maju ka Mid Autumn Festival taunan.Pikeun ngahaturkeun nuhun ka karyawan Hande pikeun kerja kerasna, perusahaan parantos nyiapkeun kotak kado tina ca ...
    Maca deui
  • Hande QC Laboratorium

    Hande QC Laboratorium

    Kusabab ngadegna, Hande geus mastikeun merlukeun lingkungan produksi, alat-alat produksi, kualitas produk, sarta terus strengthened palatihan jeung learning karyawan dina sakabéh aspék. Dina departemén kontrol kualitas urang, urang dilengkepan laboratorium QC sampurna papanggih test produk. ..
    Maca deui
  • Ngajalajah pangawasan kualitas dina prosés produksi produk

    Ngajalajah pangawasan kualitas dina prosés produksi produk

    Salaku pabrik GMP kalawan kaunggulan hébat dina ékstraksi tutuwuhan, separation jeung sintésis, kontrol kualitas produk téh indispensable.Hande bio boga dua departemén dina pengawasan kualitas produk, nyaéta, Quality Assurance Department (QA) jeung Quality Control Department (QC).Salajengna, hayu urang diajar ngeunaan anjeun ...
    Maca deui
  • Spesifikasi Operasi Produksi Kasalametan Hande

    Spesifikasi Operasi Produksi Kasalametan Hande

    Pikeun mastikeun panangtayungan pribadi karyawan Hande sareng nyegah kamungkinan kontaminasi mikroba salami prosés produksi, Hande parantos ngajelaskeun kumaha carana beroperasi sareng pancegahan nalika lebet ka daérah produksi dina Prosedur Kabersihan Kepegawaian sareng Manajemén Kaséhatan.Salajengna, l...
    Maca deui
  • Leumpang ka Hande, Kotektak Pabrik Urang Babarengan

    Leumpang ka Hande, Kotektak Pabrik Urang Babarengan

    Kalayan alat sareng metode téknis kelas munggaran, pabrik kami sasuai sareng standar cGMP panganyarna.Salajengna, hayu urang tingali tata letak pabrik Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd!Wewengkon produksi urang dibagi jadi dua wangunan jeung aréa tank gudang.Salah sahijina nyaéta wewengkon kantor ...
    Maca deui
  • Update on fasilitas anyar Hande urang

    Update on fasilitas anyar Hande urang

    1. Kamajuan karya panganyarna: Deklarasi pangaturan paclitaxel alam: ● Cina CDE: Dina 13 Désémber 2021, aplikasi tambahan CDE geus réngsé (status CDE panganyarna ditémbongkeun dina pic).sareng Hande nampi pamariksaan patuh GMP dina situs Pangan Propinsi Yunnan sareng Dr...
    Maca deui
  • Yunnan Hande GMP Tips

    Yunnan Hande GMP Tips

    GMP (Praktek Manufaktur Alus Pikeun Narkoba) CGMP (Praktek Pabrikan Anu Alus Ayeuna) ICH (Konferensi Internasional Harmonisasi Syarat Téknis pikeun Pendaptaran Farmasi pikeun Pamakéan Manusa) FDA (Administrasi Pangan sareng Narkoba)Nasional Produk Médis NMPA...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2