Kajadian Hande

  • Ngagungkeun Festival Pertengahan Autumn

    Ngagungkeun Festival Pertengahan Autumn

    "Sakumaha bulan caang bersinar leuwih laut, Ti jauh anjeun babagi moment ieu kalawan kuring".Dina usum panén fruitful ieu, urang tungtungna kasampak maju ka Mid Autumn Festival taunan.Pikeun ngahaturkeun nuhun ka karyawan Hande pikeun kerja kerasna, perusahaan parantos nyiapkeun kotak kado tina ca ...
    Maca deui
  • Hande QC Laboratorium

    Hande QC Laboratorium

    Kusabab ngadegna, Hande geus mastikeun diperlukeun lingkungan produksi, alat-alat produksi, kualitas produk, sarta terus strengthened palatihan jeung learning karyawan dina sakabéh aspék. Dina departemén kontrol kualitas urang, urang dilengkepan laboratorium QC sampurna papanggih test produk. ..
    Maca deui
  • Ngajalajah pangawasan kualitas dina prosés produksi produk

    Ngajalajah pangawasan kualitas dina prosés produksi produk

    Salaku pabrik GMP kalawan kaunggulan hébat dina ékstraksi tutuwuhan, separation jeung sintésis, kontrol kualitas produk téh indispensable.Hande bio boga dua departemén dina pengawasan kualitas produk, nyaéta, Quality Assurance Department (QA) jeung Quality Control Department (QC).Salajengna, hayu urang diajar ngeunaan anjeun ...
    Maca deui
  • Spesifikasi Operasi Produksi Kasalametan Hande

    Spesifikasi Operasi Produksi Kasalametan Hande

    Pikeun mastikeun panangtayungan pribadi karyawan Hande sareng nyegah kamungkinan kontaminasi mikroba salami prosés produksi, Hande parantos ngajelaskeun kumaha cara beroperasi sareng pancegahan nalika lebet ka daérah produksi dina Prosedur Kabersihan Kepegawaian sareng Manajemén Kaséhatan.Salajengna, l...
    Maca deui
  • Leumpang ka Hande, Kotektak Pabrik Kami Babarengan

    Leumpang ka Hande, Kotektak Pabrik Kami Babarengan

    Kalayan alat sareng metode téknis kelas munggaran, pabrik kami sasuai sareng standar cGMP panganyarna.Salajengna, hayu urang tingali tata letak pabrik Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd!Wewengkon produksi urang dibagi jadi dua wangunan jeung aréa tank gudang.Salah sahijina nyaéta wewengkon kantor ...
    Maca deui
  • Update on fasilitas anyar Hande urang

    Update on fasilitas anyar Hande urang

    1. Kamajuan karya panganyarna: Deklarasi pangaturan paclitaxel alam: ● Cina CDE: Dina 13 Désémber 2021, aplikasi tambahan CDE geus réngsé (status CDE panganyarna ditémbongkeun dina pic).sareng Hande nampi pamariksaan patuh GMP dina situs Pangan Propinsi Yunnan sareng Dr...
    Maca deui
  • Yunnan Hande GMP Tips

    Yunnan Hande GMP Tips

    GMP (Praktek Manufaktur Alus Pikeun Narkoba) CGMP (Praktek Pabrikan Anu Alus Ayeuna) ICH (Konferensi Internasional Harmonisasi Syarat Téknis pikeun Pendaptaran Farmasi pikeun Pamakéan Manusa) FDA (Administrasi Pangan sareng Narkoba)Nasional Produk Médis NMPA...
    Maca deui
  • Yunnan Hande ayeuna parantos janten "Perusahaan Kauntungan Harta Intelektual Propinsi Yunnan 2020

    Yunnan Hande ayeuna parantos janten "Perusahaan Kauntungan Harta Intelektual Propinsi Yunnan 2020

    Sakumaha anu ditaksir ku Biro Pengawasan sareng Administrasi Pasar Propinsi Yunnan, Yunnan Hande ayeuna parantos janten "Perusahaan Kauntungan Harta Intelektual Propinsi Yunnan 2020".Kusabab ngadegna pabrik, Hande geus napel pentingna hébat kana panalungtikan sarta developme ...
    Maca deui