Nikotin 99% CAS 54-11-5 Ekstrak bako

Katerangan pondok:

Nikotin, sanyawa organik kalayan rumus kimia c10h14n2, nyaéta alkaloid anu aya dina Solanaceae (Solanaceae) sareng komponén penting bako.Nikotin tiasa adiktif atanapi adiktif.Bako biasana ngandung nikotin.Rokok éléktronik ogé ngandung nikotin, zat ngabahayakeun tina bako tradisional.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

Nikotin, sanyawa organik jeung rumus kimia c10h14n2, mangrupa alkaloid nu aya dina Solanaceae (Solanaceae) jeung komponén penting bako.Nikotin tiasa adiktif atanapi adiktif.Bako biasana ngandung nikotin.Rokok éléktronik ogé ngandung nikotin, zat ngabahayakeun tina bako tradisional.
1. Aplikasi nikotin
1. Kedokteran
Sajumlah leutik nikotin tiasa merangsang sistem saraf pusat manusa, gaduh pangaruh stabilitas mental sareng anti depresi, sareng ngirangan tegangan masarakat.Asam nikotinat anu disintésis ku nikotin sering dianggo dina ubar sareng sacara efektif tiasa ngubaran Panyakit Alzheimer sareng Panyakit Parkinson.Nikotin purity tinggi ogé bisa dipaké salaku bahan baku pikeun rokok kaséhatan, salep eureun roko, ubar éksternal pikeun pengobatan nyeri gabungan sarta spasm otot.Nikotin ogé dianggo dina produksi protéin bako anu tiasa didahar atanapi forage kelas luhur, protéin fungsional médis sareng kasehatan, jsb.
2. Industri bako
Nikotin mangrupikeun salah sahiji komponén kualitas utama daun bako.Ambu roko utamana asalna tina nikotin teroksidasi.Ékstrak sarta nyiapkeun nikotin-purity tinggi, nyieun nikotin dioksidasi, sarta ditambahkeun kana roko komposit, nu teu ngan bisa ngancurkeun rasa rupa-rupa, ngaronjatkeun kakuatan roko, ngaronjatkeun kualitas roko, tapi ogé ngurangan ngarugikeun ka awak manusa. .Pangganti rokok sapertos bako, permén karét sareng tea bako ngan ukur tiasa ngahontal win-win sareng pangaruh panggunaan daun bako ku nambihan nikotin.
3. Tatanén
Nikotin asalna tina alam sareng teu aya résidu.Solusi anu ngandung nikotin sulfat tiasa ngontrol hama pepelakan sapertos kutu daun dina produksi pepelakan sawah.Nikotin dianggo salaku komponén sanyawa inséktisida, herbisida sareng régulator pertumbuhan pepelakan, anu ngalegaan wengkuan aplikasi péstisida asli.Éta péstisida "héjo" kalayan efisiensi anu luhur, karacunan rendah sareng spéktrum anu lega, anu nyumponan sarat produksi pangan héjo.Salaku tambahan, kombinasi nikotin sareng pupuk tiasa ningkatkeun efisiensi pupuk sareng ngirangan leungitna amonium.Dina hal pencegahan sareng pengobatan panyakit sato, nikotin dina bentuk aerosol tiasa dianggo pikeun disinfeksi imah ternak.
4. Industri kimia
Nikotin ogé mangrupa bahan baku kimiawi penting.Asam nikotinat sareng turunanana - nicotinamide, creatine nicotinic, hexidine nicotinate, tocopherol nicotinate, jsb tiasa disiapkeun ku oksidasi sareng alkohol.
2. Bidang aplikasi nikotin
1. Nikotin mangrupikeun alkaloid piridin, anu parantos dianggo salaku inséktisida dina hortikultura.Asam nikotinat tiasa disiapkeun tina nikotin ku oksidasi, anu tiasa dianggo salaku ubar, kadaharan sareng aditif feed.
2. Nikotin dipaké pikeun nyieun rokok éléktronik, minyak roko éléktronik, ubar, kadaharan, gizi sarta produk kasehatan, panggih, kosmétik, aditif pikeun pakan ternak, agén rasa roko, ubar leungitna beurat, ubar eureun roko jeung réagen kimiawi jeung biokimia séjén .

 

Parameter produk

PROFIL PERUSAHAAN
Ngaran Produk Nikotin
CAS 54-11-5
Rumus Kimia C10H14N2
Brand Hande
Mprodusén Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.
Cnagara Kunming, Cina
Diadegkeun 1993
 BÉmbaran ASIC
sinonim (-)-3-(1-Metil-2-pirolidil)piridin;(-)-3-(N-Metilpiridinil)piridin;(S)-3-(1-Metil-2-pirolididin)piridin;1-métil -2-(3-piridal)-pirolidin;1-Metil-2-(3-piridiil)pirolidin;DAUN HIDEUNG 40;L(-)-NIKOTIN;L-NIKOTIN
Struktur  Nikotin 54-11-5
Beurat 162.232
HKodeu S N/A
KualitasSpecification Spésifikasi Pausahaan
Csertipikat N/A
Assay Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Penampilan Cairan konéng
Métode ékstraksi Nicotiana tabacum
Kamampuh taunan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Bungkusan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Métode Tés HPLC
Logistik Multiple transports
PaymentTemh T/T, D/P, D/A
Oaya Narima audit customer sepanjang waktos;Mantuan klien kalawan pendaptaran pangaturan.

pernyataan produk Hande

1.All produk dijual ku parusahaan anu bahan baku semi-rengse.Produk utamana ditujukeun ka pabrik anu ngagaduhan kualifikasi produksi, sareng bahan baku sanés produk ahir.
2.The efficacy poténsi sarta aplikasi aub dina bubuka téh sadayana ti literatur diterbitkeun.Individu henteu nyarankeun panggunaan langsung, sareng pameseran individu ditolak.
3. Gambar sareng inpormasi produk dina halaman wéb ieu ngan ukur pikeun rujukan, sareng produk anu saleresna bakal aya.


  • saméméhna:
  • Teras: