Salidroside 5% - 10% rhodiola ekstrak bahan baku farmasi

Katerangan pondok:

Salidroside mangrupakeun sanyawa sasari tina akar garing sarta rhizomes atawa sakabeh jukut garing Rhodiola sachalinensis.Cai mibanda fungsi nyegah tumor, enhancing fungsi imun, delaying sepuh, anti kacapean, anti hypoxia, anti radiasi, pangaturan bi-arah tina sistim saraf pusat, perbaikan sarta panangtayungan awak, jsb Ieu biasana dipaké pikeun pengobatan kronis. pasien sareng pasien anu rentan.Klinis, éta dipaké pikeun ngubaran neurasthenia na neurosis, ngaronjatkeun perhatian sarta memori, polycythemia luhurna tinggi na hipertensi;Salaku stimulan saraf, éta dipaké pikeun ngaronjatkeun kecerdasan, dystonia vaskular saraf otonom, myasthenia jeung saterusna;Pikeun kasakit kalawan ngaronjat radikal bébas, kayaning tumor, tatu radiasi, emfisema, katarak pikun, jsb;Ogé dipaké salaku agén kuat pikeun peluh jeung saterusna;Persiapan salidroside ogé dianggo dina ubar olah raga sareng ubar aerospace, sareng pikeun panangtayungan kaséhatan para pagawé dina sababaraha kaayaan lingkungan khusus.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

Salidroside mangrupakeun sanyawa sasari tina akar garing sarta rhizomes atawa sakabeh jukut garing Rhodiola sachalinensis.Cai mibanda fungsi nyegah tumor, enhancing fungsi imun, delaying sepuh, anti kacapean, anti hypoxia, anti radiasi, pangaturan bi-arah tina sistim saraf pusat, perbaikan sarta panangtayungan awak, jsb Ieu biasana dipaké pikeun pengobatan kronis. pasien sareng pasien anu rentan.Klinis, éta dipaké pikeun ngubaran neurasthenia na neurosis, ngaronjatkeun perhatian sarta memori, polycythemia luhurna tinggi na hipertensi;Salaku stimulan saraf, éta dipaké pikeun ngaronjatkeun kecerdasan, dystonia vaskular saraf otonom, myasthenia jeung saterusna;Pikeun kasakit kalawan ngaronjat radikal bébas, kayaning tumor, tatu radiasi, emfisema, katarak pikun, jsb;Ogé dipaké salaku agén kuat pikeun peluh jeung saterusna;Persiapan salidroside ogé dianggo dina ubar olah raga sareng ubar aerospace, sareng pikeun panangtayungan kaséhatan para pagawé dina sababaraha kaayaan lingkungan khusus.
1, Pangaruh Salidroside
Salidroside, sasari tina ubar tradisional Cina Rhodiola rosea, mangrupikeun salah sahiji komponén aktif anu penting.Ieu muterkeun hiji peran penting dina anti hypoxia, anti kacapean, anti sepuh, panyalindungan radiasi jeung panyalindungan cardiovascular.Bisa ngahambat tumuwuhna tumor, meungpeuk siklus sél, sarta dipicuna apoptosis dina rupa-rupa kangker (payudara, paru, titik, kandung kemih, glioma, jsb).Salian ngahambat kamekaran sél kanker, éta ogé tiasa ngahambat metastasis tumor sareng ngirangan formasi neovascularization.
Panaliti klinis nunjukkeun yén ubar tiasa gaduh pangaruh anu signifikan dina sistem kardiovaskular saatos lebet kana awak, ku kituna ningkatkeun kaayaan pasien.Dina taun-taun ayeuna, parantos kapanggih yén éta ngagaduhan pangaruh terapi anu tangtu dina sababaraha panyakit sistem saraf.Anti hypoxia sareng anti kacapean tiasa merangsang awak, ngamajukeun sirkulasi getih, mempermudah kombinasi hémoglobin sareng oksigén, ningkatkeun jenuh oksigén getih, ngirangan konsumsi oksigén awak, ningkatkeun daya tahan latihan sareng anti kacapean.
Bisa nyegah sékrési tannin jeung zat ngabahayakeun lianna dina mémbran mukosa awak.Contona, éta bisa nyegah invasi Rhodiola, ngahambat sékrési Rhodiola jeung zat ngabahayakeun sejenna dina beungeut awak, sarta nyegah awak tina invading awak sanggeus nginum obat;Éta gaduh pangaruh kuratif anu hadé dina batuk, ékspektoran sareng paningkatan leucorrhea awéwé anu disababkeun ku peradangan pulmonal.Salidroside gaduh pangaruh anti radiasi.Éta sacara signifikan tiasa ngahambat produksi LPO (lipid péroxida) dina jantung sareng ati anu disababkeun ku radiasi sareng ngajagi lipid sareng mémbran sél.
Salidroside gaduh pangaruh antioksidan, pemutihan sareng anti radiasi.Kosmétik utamana ngagunakeun akar garing sarta rhizomes of Rhodiola Rhodiola.
2. Widang aplikasi Salidroside
1. Industri Farmasi: ningkatkeun kekebalan, ngaleungitkeun depresi sareng ngajaga sistem kardiovaskular.
2, kosmétik: cai make-up, lotion, krim, krim raray, topeng raray, sunscreen, jsb.

Parameter produk

PROFIL PERUSAHAAN
Ngaran Produk Salidroside
CAS 10338-51-9
Rumus Kimia C14H20O7
Brand Hande
Mprodusén Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.
Cnagara Kunming,China
Diadegkeun 1993
 BÉmbaran ASIC
sinonim RHODIOLOSIDA ;béta-d-glucopyranoside,2-(4-hydroxyphenyl)étil;glucopyranoside, p-hydroxyphenethyl;rhodosin;2-(4-HIDROXYFENIL)ÉTIL-BETA-D-GLUCOPYRANOSIDE ;TWEEN 20 TAMBAHAN MURNI;SALIDROSIDE 98+% KU HPLC;RhodiolaCrenulataExtract ;SALIDROSIDA(P);Rhodiola Rosea (3% Rosavin, 1% Salidroside);Ékstrak Rhodiola;ekstrak Rhodiola rosea;2-(4-hydroxyphenyl)étil béta-D-glucopyranoside
Struktur  26
Beurat 300.3044
HKodeu S N/A
KualitasSpecification Spésifikasi Pausahaan
Csertipikat N/A
Assay Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Penampilan Bubuk bodas
Métode ékstraksi Rhodiola
Kamampuh taunan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Bungkusan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Métode Tés HPLC
Logistik sababarahangangkuts
PaymentTemh T/T, D/P, D/A
Oaya Narima audit customer sepanjang waktos;Mantuan klien kalawan pendaptaran pangaturan.

 

pernyataan produk Hande

1.All produk dijual ku parusahaan anu bahan baku semi-rengse.Produk utamana ditujukeun ka pabrik anu ngagaduhan kualifikasi produksi, sareng bahan baku sanés produk ahir.
2.The efficacy poténsi sarta aplikasi aub dina bubuka téh sadayana ti literatur diterbitkeun.Individu henteu nyarankeun panggunaan langsung, sareng pameseran individu ditolak.
3. Gambar sareng inpormasi produk dina halaman wéb ieu ngan ukur pikeun rujukan, sareng produk anu saleresna bakal aya.


  • saméméhna:
  • Teras: