Ekstrak teh polifenol teh 98% bahan baku dahareun jeung inuman

Katerangan pondok:

Ekstrak teh nyaeta ekstrak cai atawa ekstrak alkohol tea.Éta beunghar ku komponén bioaktif, kalebet polifenol tèh, L-theanine, alkaloid, polisakarida tèh, saponin tèh, vitamin, unsur renik sareng unsur mineral.Éta ngagaduhan fungsi pikeun ngalambatkeun sepuh, ngahambat panyakit kardiovaskular, nyegah sareng ngubaran kanker, nyegerkeun, ngatur lemak sareng ngabantosan nyerna.Sacara klinis, biasa dianggo dina nyeri sirah, pusing, sare, kesel sareng haus, akumulasi dahareun sareng stagnasi phlegm, malaria, disentri sareng sindrom sanésna.


Rincian produk

Tag produk

Komposisi kimia ekstrak teh:

1. Polifenol: kaasup flavanols (catechins), 4-hydroxyflavanols, flavonoid, anthocyanin jeung asam phenolic.Epichloc, sajumlah leutik epigallocatechin (EGC), epigallocatechin (EGC), epigallocatechin (EGC), sareng sajumlah leutik catechin tea (EGC) kira-kira 80%.
2. Flavonoid: Quercetin, kaempferol, flavonol gallate, jsb.
3. Anthocyanin: anthocyanin, klorofil, lutein jeung karoten.
4. Alkaloid: utamana kafein (1% ~ 5%) jeung jumlah leutik theophylline, theobromine jeung xanthine.
5. Triterpenoid: theasapogenole, theafolisaponin, jsb.
6. Protéin jeung asam amino: theanine, phenylalanine, asam glutamat, hydrolase, protease, phosphorylase, oxidoreductase, jsb Gula: selulosa, pati, pektin, jsb zat aromatik: heptanol, heptanaldehyde, Qingcao alkohol, benzyl alkohol, jsb.
Tutuwuhan sumber: éta pucukna jeung daun Camellia sinensis o.ktze.Alias: teh gunung, green tea, teh, pait tea, teh, lilin tea, tea bud, bud tea, fine tea, casein.

Pangaruh ekstrak tea:

1. Pangaruh antioksidan
polifenol tehbisa langsung scavenge oksigén réaktif radikal bébas.Struktur polifenol tea beunghar ku gugus hidroksil fenolik, anu tiasa nyayogikeun hidrogén aktip pikeun nganonaktipkeun radikal bébas.Radikal bébas anu dibentuk ku oksidasi miboga stabilitas anu luhur alatan struktur katékol.Ku alatan éta, polifenol teh mangrupakeun inhibitor radikal bébas pikeun suplai hidrogén.Polifenol tea tiasa ngahambat peroksidasi lipid, kelat ion logam sareng ngaktifkeun sistem pertahanan antioksidan intrasélular.
2. Sterilisasi sareng antibakteri, ningkatkeun struktur mikroorganisme peujit
Catechins tea boga épék baktéri sarta inhibitory on loba baktéri ngabahayakeun, kayaning Staphylococcus aureus, Vibrio cholerae, Escherichia coli jeung saterusna.polifenol teh bisa ngamajukeun tumuwuhna proliferasi loba baktéri mangpaat dina peujit manusa, kayaning bifidobacteria, nu teu ngan bisa ngahasilkeun loba gizi (kayaning vitamin B) dina peujit, tapi ogé ngahambat proliferasi baktéri ngabahayakeun.
3. Pangaruh Antiviral
Katekin tea gaduh pangaruh ngahambat kana virus influenza A sareng B;EGCG sareng ECG, bahkan dina konsentrasi rendah 0,01 dugi ka 0,02 mg / ml, gaduh pangaruh ngahambat anu kuat pikeun HIV.
4. Ngurangan lemak, leungit beurat jeung nyegah aterosklerosis
Katekin tea, khususna EGCG, tiasa ngahambat sintésis koléstérol dina sél, ngirangan koléstérol LDL dina getih sareng ningkatkeun koléstérol HDL.Anu kahiji tiasa ngamajukeun aterosklerosis manusa, sedengkeun anu terakhir tiasa nyegah sareng ningkatkeun aterosklerosis.
5. Depressurization
Catechins tea, khususna ECG sareng EGCG, sacara signifikan ngahambat énzim ngarobah angiotensin I.
6. Pencegahan karies dental
Panalitian dina ahir 1980-an mendakan yén polifenol dina tèh mangrupikeun zat anu paling penting dina pangaruh anti karies tèh.
7. Kalungguhan séjénna
ekstrak teaboga pangaruh hypoglycemic, pangaruh anti radiasi, pangaruh anti alergi, enhancing fungsi imun jeung nyegah sepuh.

Parameter produk

PROFIL PERUSAHAAN
Ngaran Produk ekstrak tea
CAS 144207-58-9
Rumus Kimia C36H32O21
MaingPproduk Teh polifenol 50% / 98%Katekin 90% / 98%EGCG 98%
Brand Hande
Mprodusén Yunnan Hande Bio-Tech Co., Ltd.
Cnagara Kunming, Cina
Diadegkeun 1993
 BÉmbaran ASIC
sinonim Ekstrak teh;theogallinin;[1,1'-Biphenyl]-2-carboxylicacid,6′-[(2R,3R) -3,4-dihydro-5,7-dihydroxy-3-[(3,4,5-trihydroxybenzoylChemicalbook )oksi]-2H-1-benzopyran-2-yl]-2′,3′,4,4′,5,6-héksahidroksi-,(1R,2R,3R,5S)-5-karboksi-2,3 ,5-trihydroxycyclohexylester,(1R)-(9CI)
Struktur  téh
Beurat 800.63
HKodeu S N/A
KualitasSpecification Spésifikasi Pausahaan
Csertipikat N/A
Assay Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Penampilan Coklat, konéng lampu atawa bubuk héjo lampu
Métode ékstraksi Téh
Kamampuh taunan Disaluyukeun nurutkeun pangabutuh customer
Bungkusan 25 kg / tong
Métode Tés HPLC/UV
Logistik Multiple transports
PaymentTemh T/T, D/P, D/A
Oaya Narima audit customer sepanjang waktos;Mantuan klien kalawan pendaptaran pangaturan.

pernyataan produk Hande

1.All produk dijual ku parusahaan anu bahan baku semi-rengse.Produk utamana ditujukeun ka pabrik anu ngagaduhan kualifikasi produksi, sareng bahan baku sanés produk ahir.
2.The efficacy poténsi sarta aplikasi aub dina bubuka téh sadayana ti literatur diterbitkeun.Individu henteu nyarankeun panggunaan langsung, sareng pameseran individu ditolak.
3. Gambar sareng inpormasi produk dina halaman wéb ieu ngan ukur pikeun rujukan, sareng produk anu saleresna bakal aya.


  • saméméhna:
  • Teras: