Layanan Transfer Téhnologi

Ihtisar Service

Hande Biotech nyayogikeun sadaya-buleud sareng terpadu ubar R&D sareng jasa produksi pikeun industri biomedis global.Ngaliwatan ngamungkinkeun perusahaan farmasi global, biotéhnologi sareng alat médis, Hande Biotech komitmen pikeun ngamajukeun prosés panalungtikan sareng pamekaran ubar anyar sareng nyangking langkung seueur ubar anyar sareng ubar anu saé pikeun pasien di sakumna dunya.

HADÉ 1

Mindahkeun téhnologi ubar anti tumor

Produk terapan: polyoxyethylene castor oil paclitaxel, liposome paclitaxel, albumin paclitaxel, micellar paclitaxel, oral paclitaxel, nano paclitaxel.

Pangaruh suntik paclitaxel: ngubaran kanker payudara, kanker paru-paru sareng kanker ovarium

----------

Hande tiasa nyayogikeun bahan baku paclitaxel kalayan kemurnian tinggi pikeun ngabantosan perusahaan farmasi sareng ningkatkeun kaamanan produk!

Transfer téknologi ubar sareng kombinasi mesin

Produk terapan: stent eluting ubar, balon ubar

Pangaruh stent éluting ubar: nyegah zat lipid dina getih ti deposit deui pikeun ngabentuk sumbatan anyar ngaliwatan pangaruh antikoagulan paclitaxel.

Pangaruh balon ubar: éta tiasa ngadukung sténosis sésa lesi sareng ngirangan retraction elastis saatos ékspansi balon; Palapis Paclitaxel tiasa ngahambat proliferasi sél otot lemes vaskular, anu diperkirakeun ngirangan kajadian restenosis.

----------

Hande tiasa nyayogikeun bahan baku paclitaxel kualitas luhur, ngabantosan perusahaan alat médis sareng ningkatkeun stabilitas produk!

Kasalametan Paclitaxel sareng kamampuan jaminan suplai

Dina bagian inti ubar anti kanker sareng alat palapis ubar vaskular, kaamanan sareng jaminan suplai penting pikeun dua widang utama ieu.

Taxus chinensis

Paclitaxelmangrupakeun métabolit sekundér alam papisah jeung dimurnikeun tina babakan, dahan jeung daun tina gymnosperma Taxus chinensis.It miboga éfék anti tumor alus sarta dipaké pikeun ngubaran kanker payudara canggih, kanker paru, kanker indung, kanker sirah jeung beuheung, jaringan lemes. Kanker sareng kanker saluran pencernaan. Cabang sareng daun Taxus dianggo pikeun ngubaran leukemia, nephritis, diabetes sareng panyakit ginjal polikistik. dina 20 taun ka hareup.

Hande Penanaman Base

Dasar penanaman Taxus chinensis Hande perenahna di dasar penanaman puluhan rébu mu tina eusi tinggi Taxus chinensis di Yunnan, anu tiasa pinuh nyumponan paménta pikeun bahan baku.

Ngahasilkeun Hande paclitaxel

Paclitaxel alami: 500kg / taun.

paclitaxel semi sintétik: 600-800kg / taun.

Kaluaran paclitaxel Hand tiasa nyumponan paménta global pikeun API kualitas luhur.

Produsén Hende Paclitaxel API

Upami anjeun hoyong mésér paclitaxel kualitas luhur, mangga ngahubungi kami!