Warta Industri

  • Solusi lisan paclitaxel munggaran di dunya ditarima di Cina

    Solusi lisan paclitaxel munggaran di dunya ditarima di Cina

    Dina 13 Séptémber 2022, Shanghai Haihe Pharmaceutical Research and Development Co., Ltd. sareng Daehwa Pharmaceutical Co., Ltd. babarengan ngumumkeun yén solusi lisan paclitaxel (RMX3001) anu dikembangkeun babarengan ku dua pihak parantos disatujuan sacara resmi ku Pusat Narkoba. Evaluasi (CDE) tina ...
    Maca deui
  • Naon aplikasi rutin?

    Naon aplikasi rutin?

    Rutin aya dina pucukna tina legume Sophora japonica L., sarta eusina bisa ngahontal leuwih ti 20%.Ieu bahan baku utama pikeun ékstraksi rutin dina industri farmasi Cina.Rutin ngagaduhan pangaruh ngirangan perméabilitas sareng kerapuhan kapilér, ngajaga sareng malikkeun ...
    Maca deui
  • The efficacy sarta peran rutin

    The efficacy sarta peran rutin

    Rutin, ogé katelah vitamin P jeung rutin, nyaéta bioflavonoid kapanggih dina pangan tangtu, kaasup apel, anjir, lolobana buah jeruk, soba, jeung green tea. Kawas sakabeh flavonoid, eta boga antioksidan kuat sarta sipat anti radang. salaku ubar pikeun nguatkeun pembuluh darah, ningkatkeun sirkulasi getih ...
    Maca deui
  • I3C: Zat anti kanker sering aya dina pepelakan cruciferous sapertos brokoli

    I3C: Zat anti kanker sering aya dina pepelakan cruciferous sapertos brokoli

    Indole-3-carbinol(I3C) nyaéta zat indole anu ditalungtik sacara saé. Langkung ti dasawarsa ka tukang, para ilmuwan mendakan yén indole sareng isothiocyanates tiasa ngahambat pertumbuhan tumor dina model sato. Éta tiasa ngajagi sél tina karusakan DNA, ngalawan inféksi baktéri sareng virus, jeung ngalawan peradangan.Dina runtuyan badag da...
    Maca deui
  • Pangaruh indole-3-carbinol

    Pangaruh indole-3-carbinol

    Kiwari, aya loba ubar anti tumor, tapi euweuh idéal ubar anti-laryngocarcinoma kalawan efisiensi tinggi na karacunan low geus kapanggih. pencegahan sarta pengobatan kanker laring geus jadi f ...
    Maca deui
  • Naha suplement melatonin?

    Naha suplement melatonin?

    Melatonin nyaéta zat anu kapanggih dina sato, tutuwuhan, fungi jeung baktéri. Dina sato, melatonin nyaéta hormon anu ngatur jam biologis; sedengkeun pangaruhna bisa jadi béda dina organisme séjén, prosés sintésis melatonin dina sato ogé béda ti spésiés séjén. .Sékrési mela ...
    Maca deui
  • Naon peran melatonin?

    Naon peran melatonin?

    Naon Melatonin?Melatonin nyaéta hormon alam dihasilkeun ku kelenjar pineal,ku kituna disebut oge hormon pineal.After poék,kelenjar pineal awak mimiti ngahasilkeun melatonin sarta ngaleupaskeun kana aliran getih.Peuting, tingkat melatonin terus naek, ngajadikeun jalma ngarasa bobo sareng murag ...
    Maca deui
  • Éféktivitas béta-ecdysterone

    Éféktivitas béta-ecdysterone

    Ayeuna ecdysterone umum dina pasaran nyaéta béta-ecdysterone (ogé katelah 20-hydroxyecdysterone) .beta-ecdysterone utamana diturunkeun tina Cyanotis arachnoidea CB Clarke.It bisa ngamajukeun sintésis protéin dina awak manusa, utamana protéin ati, sarta bisa. ngabersihan awak.Kumpulan ...
    Maca deui
  • Naon tiasa ecdysterone do lamun datang ka kabugaran?

    Naon tiasa ecdysterone do lamun datang ka kabugaran?

    Naon tiasa ecdysterone do lamun datang ka kabugaran?Ecdysterone asalna tina Cyanotis arachnoidea CBClarke.Panalungtikan geus kapanggih yén Cyanotis arachnoidea CBClarke mangrupakeun salah sahiji tutuwuhan ubar jeung paling ecdysterone di alam.Ecdysterone,dipaké salaku bahan baku pikeun suplemén olahraga,bisa ngaronjatkeun ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina ecdysterone dina sababaraha industri

    Aplikasi tina ecdysterone dina sababaraha industri

    Ecdysterone mangrupa zat aktif sasari tina akar tutuwuhan Commelina Cyanotis arachnoidea CBClarke.According kana purity, éta dibagi kana bodas, off-bodas, konéng lampu atawa bubuk kristal coklat lampu.Aplikasi tina ecdysterone di sababaraha industri: 1.In sericulture nu ...
    Maca deui
  • Aplikasi ecdysterone dina industri kosmetik

    Aplikasi ecdysterone dina industri kosmetik

    The ecdysterone dipaké salaku bahan baku kosmetik mangrupakeun-konsentrasi tinggi zat aktif diala ngaliwatan treatment husus. Komposisi kimia na nyaeta tunggal, sarta eta favored ku pabrik kosmetik utama di imah jeung di mancanagara.It geus dikonfirmasi ku panalungtikan sarta tés nu ecdysterone boga. anu ...
    Maca deui
  • Naon anu dilakukeun ku ecdysterone? Peran ecdysterone

    Naon anu dilakukeun ku ecdysterone? Peran ecdysterone

    Ecdysterone mangrupakeun stéroid kajadian alami milik kelas phytosterones, ilahar kapanggih dina tutuwuhan herbaceous (Cyanotis arachnoidea CB Clarke ).Ecdysterone ieu loba dipaké dina ubar, kasehatan, kosmétik, sarta industries.Let urang nyandak katingal di peran ecdysterone. ....
    Maca deui
  • Sabaraha anjeun terang ngeunaan ecdysterone?

    Sabaraha anjeun terang ngeunaan ecdysterone?

    Sabaraha anjeun terang ngeunaan ecdysterone?Ecdysterone nyaéta stéroid alamiah milik kelas phytosterones, ilahar kapanggih dina bumbu (Cyanotis arachnoidea CBClarke), serangga (silkworms), sarta sababaraha sato akuatik (udang, yuyu, jsb). geus kapanggih yén Cyanotis arachnoidea CBClar...
    Maca deui
  • Isoflavon kécap dina kaséhatan awak manusa

    Isoflavon kécap dina kaséhatan awak manusa

    Isoflavon kécap dina kedelé nyaéta éstrogén tutuwuhan.Éstrogén tutuwuhan nyaéta jinis sanyawa alami tina tutuwuhan, kalayan sanyawa alam anu sami sareng struktur sareng fungsi éstrogén.Ngajagi rupa-rupa épék biologis sapertos tatu saraf.Hayu urang tingali pangaruh kaséhatan isoflavon Kedelai dina ...
    Maca deui
  • Naon asam Carnosic?Naon fungsi asam Carnosic?

    Naon asam Carnosic?Naon fungsi asam Carnosic?

    Naon asam Carnosic? Asam Carnosic sasari tina Rosemary.It mangrupakeun jenis sanyawa asam phenolic dina plants.It mangrupakeun-kualitas luhur sarta efisien minyak alami antioksidan leyur.Naon fungsi asam Carnosic? Salaku antioksidan alami anu leyur dina lemak, pangaruh antioksidanna langkung saé ...
    Maca deui
  • Naon asam rosmarinic?Naon fungsina?

    Naon asam rosmarinic?Naon fungsina?

    Naon asam rosmarinic?Asam Rosmarinic mangrupikeun antioksidan alami kalayan kagiatan antioksidan anu kuat.Aktivitas antioksidanna langkung kuat tibatan vitamin E, asam caffeic, asam klorogenat, asam folat, sareng sajabana, anu ngabantosan nyegah karusakan sél anu disababkeun ku radikal bébas, sahingga ngirangan résiko kanker ...
    Maca deui
  • Peran asam ursolic dina kosmétik

    Peran asam ursolic dina kosmétik

    Naon asam ursolic?Asam ursolat mangrupikeun sanyawa organik alami anu sasari tina pepelakan rosemary.Asam Ursolic henteu ngan ukur gaduh épék anti-radang, sedative, antibakteri sareng médis sanés, tapi ogé gaduh pangaruh antioksidan anu jelas.Ku alatan éta, salaku bahan baku, asam ursolic loba dipaké dina ...
    Maca deui
  • Naha asam ursolic gaduh pangaruh antitumor?

    Naha asam ursolic gaduh pangaruh antitumor?

    Asam ursolat mangrupikeun sanyawa triterpenoid anu aya dina pepelakan alami, anu diekstrak tina rosemary.Cai mibanda loba épék biologis, kayaning ngaberean ubar keur nengtremkeun, anti radang, antibakteri, anti diabetes, anti borok, ngurangan glukosa getih, jsb asam ursolic ogé boga fungsi antioksidan atra.Salaku tambahan ...
    Maca deui
  • Aplikasi ekstrak rosemary dina produk perawatan kulit

    Aplikasi ekstrak rosemary dina produk perawatan kulit

    Ekstrak Rosemary diekstrak tina daun rosemary ramuan taunan.Bahan utama nyaéta asam rosmarinic, asam oksalat buntut beurit sareng asam ursolat.Ekstrak Rosemary bisa dipaké pikeun manjangkeun umur rak dahareun tanpa mangaruhan rasa, ambu jeung nilai gizi dahareun.Sareng deuih...
    Maca deui
  • Naha lutein sareng zeaxanthin penting pikeun visi?

    Naha lutein sareng zeaxanthin penting pikeun visi?

    Lutein sareng zeaxanthin mangrupikeun dua karotenoid anu aya dina makula rétina panon, sareng struktur kimiana sami pisan.Naha lutein sareng zeaxanthin penting pikeun visi?Ieu utamana patali jeung peran lutein na zeaxanthin dina shielding lampu biru, antioksidan a ...
    Maca deui