Warta Industri

  • Naha langkung saé ngagunakeun Paclitaxel Alami pikeun Alat Médis?

    Naha langkung saé ngagunakeun Paclitaxel Alami pikeun Alat Médis?

    Ayeuna, stent ubar-eluting, balon ubar, geus laun jadi produk populér nu ngaganti stent tradisional dina taun panganyarna. Éta produk inovatif anu écés mangpaatna pikeun penderita.Khususna, balon ubar parantos ngadopsi strategi "intervensi dina ...
    Maca deui
  • Kumaha jasa API tiasa ngadukung proyék gabungan ubar sareng alat

    Kumaha jasa API tiasa ngadukung proyék gabungan ubar sareng alat

    Dina kombinasi ubar jeung alat, kayaning stents ubar-eluting, balon ubar, ubar maénkeun peran krusial. Efficacy na, kaamanan, stabilitas jeung aspék séjén bakal mangaruhan pangaruh terapi produk on penderita sarta status kaséhatan sanggeus perlakuan.Nanging, panilitian ngeunaan ubar nyaéta ...
    Maca deui
  • Sertifikasi GMP sareng Sistem Manajemén GMP

    Sertifikasi GMP sareng Sistem Manajemén GMP

    Naon GMP?GMP-Good Manufacturing Practice Ieu ogé bisa disebut Current Good Manufacturing Practice (cGMP).Praktek Manufaktur Alus ngarujuk kana undang-undang sareng peraturan ngeunaan produksi sareng manajemén kualitas pangan, obat-obatan sareng produk médis.
    Maca deui
  • Minyak Atsiri Lavender vs Kahariwang sareng Depresi

    Minyak Atsiri Lavender vs Kahariwang sareng Depresi

    Kahariwang mangrupakeun jenis rarasaan umum dina kahirupan urang sapopoé. Urang mindeng murag kahariwang lamun urang papanggih konflik dina hubungan hiji, atawa urang kudu nyieun sababaraha kaputusan utama dina time.Normally éta sababaraha salempang samentara atawa sieun.Tapi lamun perasaan ieu. marengan urang sadaya waktu, sarta beuki lila, éta karasaeun goréng. Ieu ...
    Maca deui
  • Éféktivitas ecdysteron dina kosmétik

    Éféktivitas ecdysteron dina kosmétik

    Ecdysteron sasari tina Cyanotis arachnoidea CBClarke.It geus dibuktikeun ku panalungtikan sarta uji nu ecdysteron bisa ngamajukeun division sarta tumuwuhna sél dermal, ngamajukeun métabolisme, sarta ngaronjatkeun sintésis kolagén, bari eta dipaké salaku bahan kosmetik alam, kalawan hasil utama...
    Maca deui
  • Naon épék ecdysterone dina kabugaran?

    Naon épék ecdysterone dina kabugaran?

    Ecdysterone, saprak bubuka Cyanotis Arachnoidea Extract dina 1976, geus utamana dipaké dina pengobatan ubar tradisional Cina pikeun ngurangan kolesterol sarta kadar gula getih, kayaning rematik, dehumidification na detumescence. .
    Maca deui
  • Aplikasi ecdysteron dina produk kaséhatan olahraga

    Aplikasi ecdysteron dina produk kaséhatan olahraga

    Ecdysteron mangrupa zat aktif sasari tina akar Cyanotis arachnoidea CB Clarke.According mun purity béda, éta bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, lampu konéng atawa lampu coklat powder.Ecdysteron kristalin loba dipaké dina aquaculture, kasehatan, kosmétik jeung industri kedokteran...
    Maca deui
  • Naha écdysteron tiasa dianggo dina kosmétik?

    Naha écdysteron tiasa dianggo dina kosmétik?

    Tiasa ecdysterone dipaké dina kosmétik?Ecdysterone mangrupakeun jenis sanyawa steroidal alam jeung serangga molting activity.many tutuwuhan ubar ngandung Ecdysterone,diantarana eusi ecdysterone tina Cyanotis arachnoidea CB Clarke nyaeta high.ecdysterone,salaku bahan baku kosmetik,nyaeta. anu h...
    Maca deui
  • Naha melatonin saé pisan?

    Naha melatonin saé pisan?

    Naon melatonin? Melatonin nyaéta hormon amina alami disékrésikeun ku awak, utamana ku kelenjar pineal, sarta boga rupa-rupa épék on sistem reproduksi, sistem éndokrin, sistim imun, sistim saraf pusat jeung loba prosés métabolik. Sékrési melatonin boga dist ...
    Maca deui
  • Naha melatonin dianggo pikeun ngatur bobo?

    Naha melatonin dianggo pikeun ngatur bobo?

    Ku kamajuan téhnologis, geus kapanggih yén jalma jadi tunduh peuting alatan sékrési melatonin sorangan.Warta ieu terus-terusan diteruskeun, sareng masarakat mimiti terang yén salian ti pil sare, urang ogé tiasa nyandak melatonin pikeun ngamajukeun bobo anu langkung saé ...
    Maca deui
  • Ecdysterone VS Turkesterone

    Ecdysterone VS Turkesterone

    Salaku urang sadaya terang, Ecdysterone na Turkesterone ayeuna populér suplemén dietary of extracts tutuwuhan. Sateuacan urang terang ngeunaan eta, hayu urang nyandak katingal di sababaraha istilah ditangtoskeun: 1) Ecdysteroids Ecdysteroids mangrupakeun hormon stéroid artropoda nu utamana jawab molting, ngembangkeun sarta, ka hiji...
    Maca deui
  • Naon Peran Ecdysterone Play?

    Naon Peran Ecdysterone Play?

    Ecdysterone, ogé katelah 20-Hydroxyecdysone (20-HE), rumus kimia nyaéta C27H44O7, nu utamana sasari tina tutuwuhan, kayaning cyanotis arachnoidea, bayem, rhaponticum carthamoides jsb Nurutkeun kana purity dina prosés ékstraksi, anu ecdysterone diala nyaeta béda, anu tiasa ditingalikeun ku ...
    Maca deui
  • Naha melatonin ngabantosan bobo?

    Naha melatonin ngabantosan bobo?

    Melatonin (MT) nyaéta salah sahiji hormon anu disékrésikeun ku kelenjar pineal otak sareng kagolong kana gugus sanyawa heterosiklik indole.Melatonin mangrupikeun hormon dina awak anu nyababkeun sare alami, anu ngatasi gangguan bobo sareng ningkatkeun kualitas sare ku ngatur sare alami dina manusa.
    Maca deui
  • Melatonin ngan ukur pikeun tilu golongan jalma ieu

    Melatonin ngan ukur pikeun tilu golongan jalma ieu

    Naon melatonin?Melatonin munggaran kapanggih dina 1953 sarta mangrupakeun hormon neuroendocrine anu sacara alami dihasilkeun ku sistem sékrési manusa jeung mamalia.Melatonin aub dina sababaraha pancén dina awak manusa, anu paling penting nyaéta ngatur "biologis ...
    Maca deui
  • Melatonin, régulator sare awak

    Melatonin, régulator sare awak

    Kusabab kapanggihna melatonin taun 1958, studi klinis pangheubeulna ngeunaan peran melatonin dina ngaronjatkeun gejala depressive dipigawé saméméh kapanggih yén melatonin bisa jadi mangpaat dina ngaronjatkeun saré.Dina taun-taun ayeuna, studi klinis ngeunaan melatonin parantos fokus kana anti-radang ...
    Maca deui
  • Pamakéan Paclitaxel dina Alat Médis

    Pamakéan Paclitaxel dina Alat Médis

    Paclitaxel, produk alami anu diekstrak tina cemara beureum, ngahambat mitosis sél tumor ku cara ngalaksanakeun protéin mikrotubulus.Éta mangrupikeun wawakil khas kelas paclitaxel sareng mangrupikeun ubar kimia munggaran tina pepelakan alami anu nampi persetujuan FDA pikeun pengobatan rupa-rupa kanker, di ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara opat jinis "paclitaxel"?

    Naon bédana antara opat jinis "paclitaxel"?

    Paclitaxel, ogé katelah paclitaxel beureum, tamsulosin, violet, sareng tesu, mangrupikeun ubar anti-kanker alami pangsaéna anu dipendakan dugi ka ayeuna, sareng parantos seueur dianggo dina pengobatan klinis kanker payudara, kanker ovarium, sareng sababaraha kanker sirah sareng beuheung. Kanker paru-paru. Salaku ubar kémoterapi klasik, nami ...
    Maca deui
  • Candak anjeun ngaliwatan jalur sintésis paclitaxel

    Candak anjeun ngaliwatan jalur sintésis paclitaxel

    Paclitaxel mangrupikeun métabolit sekundér alami anu diisolasi sareng dimurnikeun tina kulit cemara beureum.Éta parantos kabuktian sacara klinis gaduh épék anti-tumor anu saé, khususna dina kanker ovarium, rahim sareng payudara, anu ngagaduhan insiden kanker anu luhur.Ayeuna, paclitaxel alami sareng semi-sintét ...
    Maca deui
  • Kumaha paclitaxel ngalawan kanker?

    Kumaha paclitaxel ngalawan kanker?

    Paclitaxel mangrupikeun diterpenoid anu sasari tina genus Taxus Taxus, sareng para ilmuwan mendakan yén éta gaduh kagiatan antitumor anu kuat dina percobaan saringan.Ayeuna, paclitaxel loba dipaké dina pengobatan kanker payudara, kanker indung, kanker paru sél non-leutik, kanker pancreatic, esoph ...
    Maca deui
  • Éféktivitas sareng peran paclitaxel

    Éféktivitas sareng peran paclitaxel

    Paclitaxel asalna tina Taxus chinensis sareng mangrupikeun zat pangheubeulna anu gaduh pangaruh ngahambat dina sél tumor.Struktur paclitaxel rumit, sareng aplikasi médisna utamina diwujudkeun dina pengobatan kanker payudara, kanker paru-paru, sareng kanker ovarium.Paclitaxel sakedap...
    Maca deui