Jasa Téknis

Réaksi Gancang Ka Palanggan & Kabutuhan

Naon RRC?

Prosés Service Téknis

PUSAT RESPON GRATIS02

Kaunggulan Service Téknis

Hande Bio mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran biotéhnologi.Pausahaan ieu dilengkepan kamar nguji QC, QA, R&D jeung tim séjén.Éta parantos nampi sababaraha patén-patén pikeun nyumponan kabutuhan palanggan pikeun uji proyék produk sareng nyayogikeun palanggan domestik sareng asing kalayan kualitas stabil.produk jeung jasa teknis patali.

Jalur Produksi

Kamampuhan Produksi 04

Sababaraha pilihan ukuran, ékstraksi jeung prosés purifikasi

Sistim kualitas

Filing pendaptaran Regulasi Hande

Diwangun dina 6 sistem utama FDA, nyumponan sarat pangaturan CN / AS / Euro, sareng tiasa diaudit iraha waé.

Déklarasi

pabrik 02

Tim profésional kalayan taun pangalaman deklarasi global

Uji QC

Tim Kami

Alat versi jaringan, gaduh integritas data, uji komprehensif

Urang Sunda

Pabrik Hande 01

Kamampuhan panalungtikan sora, réspon gancang pikeun uji pilot leutik produk anyar

Patén-patén

Kualifikasi urang

Ngadéklarasikeun 40+ patén-patén

Sinergi internal

Kegiatan Usaha 02

Sistem kolaborasi kalayan prioritas luhur, insentif KPI anu épéktip

Dasar Tutuwuhan

Taxus chinensis

Databse pikeun dasar tutuwuhan, Kualifikasi supplier palnt

Basis Data

Pabrik Hande 04

Database bahan aktif, proposal pikeun pilihan produk

Gawé babarengan

Kerjasama-02

Nyayogikeun jasa pangembangan hiji-eureun ti pabrik, panalungtikan, produksi, uji sareng umum

Ngenalkeun kaunggulan jasa téknis anu langkung rinci ka anjeun.

jasa teknis kami

1. Lamun konsumén nempatkeun maju tungtutan, Hande responds gancang sarta nyadiakeun panalungtikan sarta pamekaran, ngembangkeun métode analitik, panalungtikan kualitas, deklarasi, jeung produksi masal.
2. Dumasar database panalungtikan Hande urang, nyarankeun produk ka konsumén merlukeun tur babarengan dilegakeun wengkuan bisnis.

Maca deui

Kamampuhan Produksi 04

kabutuhan husus konsumén - produk dewasa

Panalungtikan sarta Pangwangunan Kakuatan02

Pangabutuh panalungtikan sarta pamekaran customer urang - produk anyar

Filing pendaptaran Regulasi Hande

Penggalian leungeun ngarangsang paménta anyar

Studi Kasus

Dumasar kana titik nyeri sareng kabutuhan perusahaan, Hande Bio parantos fokus kana ngawangun jasa téknis pikeun kabutuhan perusahaan dina sababaraha tahapan industrialisasi.Kami komitmen pikeun nyumponan kabutuhan palanggan dina tahap anu béda, nyayogikeun solusi profésional sareng proyék jasa.

Hande Biological tiasa ngarumuskeun solusi anu saluyu sareng kabutuhan palanggan.Hayu urang nempo kasus husus babarengan.

Maca deui

Kasus 01

Melatonin

Kabutuhan Palanggan - Melatonin

Kasus 03

écdysteron (1)

Kabutuhan Palanggan - Ecdysterone 2

Kasus 02

béta-ékdistéron

Kabutuhan Palanggan - Ecdysterone 1

Kasus 04

Cepharanthine 98% CAS 481-49-2 Novel coronavirus ubar husus

Paménta customer-Cepharanthine

Taros Kami

Hande Bio, Kalayan latar tukang 30 taun profésional ekstrak tutuwuhan sareng API, kami henteu ngan ukur supplier anu mumpuni tapi ogé khusus pikeun ngabantosan perusahaan farmasi, perusahaan alat médis, merek Kaséhatan & Kaéndahan pikeun ngembangkeun produk anyarna.

Tim profésional kami kalayan R&D, kontrol kualitas sareng sistem produksi bakal nyayogikeun anjeun jasa anu eureun kalayan bahan-bahan tina ekstrak alami, rumus sarengCRO/CDMO/Filing Pendaftaran Regulasi.Nyadiakeun rojongan leuwih komprehensif sarta sistematis pikeun perluasan pasar anjeun, lamun perlu, anjeun tiasa ngahubungan kami.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami