Suplemén dietary

  • Melatonin 98% sare ningkatkeun bahan baku suplement dietary

    Melatonin 98% sare ningkatkeun bahan baku suplement dietary

    Melatonin mangrupa hormon alam indispensable dina awak manusa, nu ngatur jeung mangaruhan sékrési hormon béda lianna.Melatonin tiasa ningkatkeun fungsi sistem éndokrin, ningkatkeun kekebalan, ningkatkeun anti setrés sareng fungsi antioksidan, ningkatkeun bobo, ngalambatkeun tingkat sepuh manusa, sareng ngalambatkeun laju degenerasi organ seksual;melatonin ogé bisa mantuan nyegah kanker, utamana pikeun insomnia habitual.Tulung.

  • Ecdysterone Beta Ecdysterone 20-Hydroxyecdysone Cyanotis arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone Beta Ecdysterone 20-Hydroxyecdysone Cyanotis arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone mangrupa zat aktif sasari tina akar Mutiara Cyanotis Arachnoidea, tutuwuhan Commelinaceae.It bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, konéng lampu atawa bubuk kristal coklat lampu nurutkeun purity na.Ecdysterone ieu loba dipaké di ubar, kasehatan. ,kosmétik jeung industri beternak.

  • Pharmaceutical Grade API Indole-3-Carbinol Powder CAS 700-06-1 99% Indole 3 Carbinol

    Pharmaceutical Grade API Indole-3-Carbinol Powder CAS 700-06-1 99% Indole 3 Carbinol

    Indole-3-carbinol mangrupakeun zat chemopreventive tumor, nu bisa sasari tina sayuran cruciferous (kayaning brokoli, lobak jeung kembang engkol). Indole-3-métanol bisa ngahambat lumangsungna sarta ngembangkeun loba tumors.Hande Biotéh nyadiakeun Pharmaceutical Kelas API Indole -3-Carbinol Bubuk CAS 700-06-1 99% Indole 3 Carbinol.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Koénzim Suplemén Gizi Q10 98% Purity CAS 303-98-0

    Koénzim Suplemén Gizi Q10 98% Purity CAS 303-98-0

    Koénzim Q10 nyaéta antioksidan larut lemak, anu tiasa ngaktifkeun nutrisi sél manusa sareng énergi sél, sareng ngagaduhan fungsi pikeun ningkatkeun kekebalan manusa, ningkatkeun anti oksidasi, ngalambatkeun sepuh, sareng ningkatkeun vitalitas manusa. Panyakit kardiovaskular, sareng seueur dianggo dina produk kaséhatan gizi sareng aditif pangan di bumi sareng di luar negeri. Hande Bio nyayogikeun Koénzim Suplemén Gizi Q10 98% Purity CAS 303-98-0. Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Kulit Whiteing Natural Asiaticoside 95% Centella Asiatica Extract Asiaticoside

    Kulit Whiteing Natural Asiaticoside 95% Centella Asiatica Extract Asiaticoside

    Asiaticoside utamana sasari tina Centella asiatica(L.)Urb, hiji tutuwuhan payung sakabeh jukut garing.It bisa ngamajukeun tatu healing.It dipaké pikeun ngubaran trauma, trauma bedah, kaduruk, keloids na scleroderma.Asiaticoside geus loba dipaké dina kulit topical. obat jeung sagala rupa produk perawatan kulit kalawan efficacy atra.Han De Bio nyadiakeun Skin Whiting Natural Asiaticoside 95% Centella Asiatica Extract Asiaticoside.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Rutin Alami sareng Kualitas Luhur 95% CAS 153-18-4 Ekstrak Sophora Japonica

    Ekstrak Rutin Alami sareng Kualitas Luhur 95% CAS 153-18-4 Ekstrak Sophora Japonica

    Rutin mangrupakeun jenis flavonoid tina rupa-rupa sumber. Ieu utamana aya dina pucukna (Huaimi) jeung buah (Huaijiao) of Sophora japonica L.Rutin boga anti radang, antioksidan, anti alérgi, anti virus jeung épék séjén. Hande Biotech nyayogikeun Ekstrak Rutin Alami sareng Kualitas Tinggi 95% CAS 153-18-4 Ekstrak Sophora Japonica. Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Stevioside 90% -95% CAS 57817-89-7 Pemanis Alami

    Stevioside 90% -95% CAS 57817-89-7 Pemanis Alami

    Stevioside mangrupikeun jinis pemanis alami énggal anu diekstrak tina Stevia rebaudiana (atanapi Stevia rebaudiana), ramuan komposit. Di Amérika Kidul, stevia rebaudiana parantos dianggo salaku ramuan sareng pengganti gula salami ratusan taun. Stevioside seueur dianggo dina produksi dahareun, inuman jeung condiment.Hande Biotech nyadiakeun Stevioside 90% -95% CAS 57817-89-7 Natural Sweetener. Pikeun leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Ginseng Alami Murni Suplemén Dietary GMP Certified

    Ekstrak Ginseng Alami Murni Suplemén Dietary GMP Certified

    Ekstrak Ginseng nyaéta produk anu dijieun tina akar garing Panax ginseng. Ekstrak Ginseng ngandung saponin, ginsenoside, minyak atsiri, poliasetilena alkohol, polipéptida, vitamin jeung polisakarida. Bahan ieu mibanda rupa-rupa épék farmakologis mangpaat, kayaning anti alergi, anti radang, anti kacapean,anti setrés, jeung immunomodulatory activities.Han De Bio nyadiakeun Murni Natural Ginseng Ekstrak Kamus Suplemen GMP Certified.For leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Ginseng Bubuk CAS 90045-38-8 Ékstrak Ginseng Murni Alami

    Ekstrak Ginseng Bubuk CAS 90045-38-8 Ékstrak Ginseng Murni Alami

    ekstrak Ginseng mangrupakeun produk dijieun tina akar garing Panax ginseng.Ginsenoside mangrupakeun bahan aktif utama, sarta eta oge ngandung loba bahan diperlukeun ku awak manusa, kayaning gula, protéin, asam amino, vitamin sarta rupa-rupa elemen renik. Éta gaduh pangaruh anti kanker, anti tumor, ningkatkeun sistem pencernaan, ngamajukeun métabolisme, sareng ningkatkeun kekebalan manusa. kulit manusa sareng ngalambatkeun sepuh sél kulit.

  • Theaflavin 20% -98% ekstrak tea Pu'er Ekstrak Alami Bahan Baku Bubuk

    Theaflavin 20% -98% ekstrak tea Pu'er Ekstrak Alami Bahan Baku Bubuk

    Theaflavin mangrupa polimér dioksidasi sasari tina Pu'er tea (tea asak) ngaliwatan téhnologi fisik modern, tanpa aditif nanaon.Eta geus dipisahkeun ku téhnologi ayakan molekular tina bahan anu bisa ngabahayakeun pikeun kaséhatan manusa, kayaning résidu péstisida, baktéri, logam beurat, jeung sajabana. métabolisme manusa, inhibiting jeung ngurangan gula getih, lipid getih, tekanan getih Asam urat jeung Abnormalitas métabolik séjén sarta pencegahan kasakit cardiovascular jeung cerebrovascular boga épék signifikan.Hande Biotech nyadiakeun Theaflavin 20% - 98% ekstrak tea Pu'er.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • 100% Ekstrak Lithospermum Erythrorhizon Alami Ungu Gromwell Root Powder Shikonin CAS 517-89-5

    100% Ekstrak Lithospermum Erythrorhizon Alami Ungu Gromwell Root Powder Shikonin CAS 517-89-5

    Shikonin ngabogaan signifikan anti radang, anti tumor, baktéri, anti virus, panyalindungan ati jeung régulasi imun effects.Hande Biotéh nyadiakeun 100% Natural Lithospermum Erythrorhizon Extract Ungu Gromwell Root Powder Shikonin CAS 517-89-5. Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Ekstrak Tutuwuhan Asiatica Antioksidan Bubuk Asiaticoside pikeun Perbaikan Kulit

    Ekstrak Tutuwuhan Asiatica Antioksidan Bubuk Asiaticoside pikeun Perbaikan Kulit

    Asiaticoside, diturunkeun tina Centella asiatica, gaduh seueur épék farmakologis, sapertos anti maag, ngamajukeun penyembuhan tatu, anti tumor, anti radang, régulasi imun, jsb. Centella asiatica glycoside loba dipaké dina ubar topical kulit jeung sagala rupa produk perawatan kulit, kalawan effect.Hande Bio signifikan nyadiakeun Antioksidan Alami Asiatica Plant ekstrak Asiaticoside Bubuk pikeun Repair Kulit. Pikeun leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Ékstrak Oranyeu Alami Bubuk Hesperidin CAS 520-26-3

    Ékstrak Oranyeu Alami Bubuk Hesperidin CAS 520-26-3

    Hesperidin mangrupakeun phytochemical kalawan anti radang, antioksidan sarta sipat antibakteri, nu dipaké dina ubar, kadaharan jeung inuman, kosmétik sarta perawatan pribadi industries.Natural Jeruk mesek ékstrak Bubuk Hesperin CAS 520-26-3 disadiakeun ku Hande Bio. rinci, mangga konsultasi online.

  • Kelas Farmasi Indole-3-Carbinol 99% ku HPLC CAS 700-06-1

    Kelas Farmasi Indole-3-Carbinol 99% ku HPLC CAS 700-06-1

    Indole-3-carbinol mangrupakeun zat chemopreventive tumor, nu bisa sasari tina sayuran cruciferous (kayaning brokoli, lobak jeung kembang engkol).Indole-3-métanol tiasa ngahambat kajadian sareng pamekaran seueur tumor.Hande Biotech nyadiakeun Pharmaceutical Kelas Indole-3-Carbinol 99% ku HPLC CAS 700-06-1.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Biji Anggur Organik Alami Proanthocyanidins 95%

    Ekstrak Biji Anggur Organik Alami Proanthocyanidins 95%

    Proanthocyanidins mangrupakeun kelas badag struktur lega aya dina tutuwuhan sarupa anthocyanin.Proanthocyanidins siki anggur diturunkeun tina siki anggur.Cai mibanda aktivitas antioksidan kuat sarta geus loba dipaké dina dahareun, ubar, kosmétik jeung widang lianna.Han De Bio nyayogikeun Cyanotis Arachnoidea Extract 20-Hydroxyecdysone Powder Ecdysterone 99%.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Ékstrak Biji Anggur Antioksidan Alami 95% OPC Proanthocyanidins

    Ékstrak Biji Anggur Antioksidan Alami 95% OPC Proanthocyanidins

    Proanthocyanidins mangrupakeun kelas badag struktur lega aya dina tutuwuhan sarupa anthocyanin.Proanthocyanidins siki anggur diturunkeun tina siki anggur.Cai mibanda aktivitas antioksidan kuat sarta geus loba dipaké dina dahareun, ubar, kosmétik jeung widang lianna.Hande Biotech nyayogikeun Ekstrak Biji Anggur Antioksidan Alami 95% OPC Proanthocyanidins.Pikeun langkung rinci, mangga konsultasi online.

  • Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -99% Ecdysterone CAS 5289-74-7 HPLC

    Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -99% Ecdysterone CAS 5289-74-7 HPLC

    Ecdysterone diturunkeun tina Cyanotis Arachnoidea Extract.According kana purity, éta dibagi kana bodas, off-bodas, lampu konéng atawa lampu powder kristalin coklat.Ecdysterone dipaké dina sagala rupa industri sarta ngabogaan prospek pasar alus.It ayeuna loba dipaké di ubar, produk perawatan kaséhatan, kosmétik, aquaculture jeung industries.Hande Bio séjén nyadiakeun Cyanotis Arachnoidea Extract 10% -99% Ecdysterone CAS 5289-74-7 HPLC. Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 20-Hydroxyecdysone Bubuk Ecdysterone 99%

    Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 20-Hydroxyecdysone Bubuk Ecdysterone 99%

    Ecdysterone diturunkeun tina Cyanotis Arachnoidea Extract.According kana purity, éta dibagi kana bodas, off-bodas, lampu konéng atawa lampu powder kristalin coklat.Ecdysterone dipaké dina sagala rupa industri sarta ngabogaan prospek pasar alus.It ayeuna loba dipaké di ubar, produk kasehatan, kosmétik, aquaculture jeung industries.Hande Bio séjén nyadiakeun Cyanotis Arachnoidea nimba 20-Hydroxyecdysone Bubuk Ecdysterone 99%. Pikeun leuwih rinci, mangga ngahubungan kami online.

  • Purity Tinggi Cyanotis Arachnoides Ekstrak Bubuk CAS 41451-87-0 Turkesteron

    Purity Tinggi Cyanotis Arachnoides Ekstrak Bubuk CAS 41451-87-0 Turkesteron

    Turkestone mangrupakeun jenis ecdysone, nu mangrupakeun stéroid hormon kapanggih dina plants.Tucosterone mangrupakeun salah sahiji ecdysones paling bioaktif, nu dipercaya jadi éféktif dina nulungan protéin anabolism.Hande Biotéh nyadiakeun Turkesterone CAS 41451-87-0 Cyanotis arachnoidea ekstrak Raw bahan produk kaséhatan. Pikeun leuwih rinci, mangga konsultasi online.

  • Turkesterone CAS 41451-87-0 Cyanotis arachnoidea extract Bahan baku produk kaséhatan

    Turkesterone CAS 41451-87-0 Cyanotis arachnoidea extract Bahan baku produk kaséhatan

    Turkestone mangrupakeun jenis ecdysone, nu mangrupakeun stéroid hormon kapanggih dina plants.Tucosterone mangrupakeun salah sahiji ecdysones paling bioaktif, nu dipercaya jadi éféktif dina nulungan protéin anabolism.Hande Biotéh nyadiakeun Turkesterone CAS 41451-87-0 Cyanotis arachnoidea ekstrak Raw bahan produk kaséhatan. Pikeun leuwih rinci, mangga konsultasi online.