Suplemén dietary

  • Melatonin 98% sare ningkatkeun bahan baku suplement dietary

    Melatonin 98% sare ningkatkeun bahan baku suplement dietary

    Melatonin mangrupa hormon alam indispensable dina awak manusa, nu ngatur jeung mangaruhan sékrési hormon béda lianna.Melatonin tiasa ningkatkeun fungsi sistem éndokrin, ningkatkeun kekebalan, ningkatkeun anti setrés sareng fungsi antioksidan, ningkatkeun bobo, ngalambatkeun tingkat sepuh manusa, sareng ngalambatkeun laju degenerasi organ seksual;melatonin ogé bisa mantuan nyegah kanker, utamana pikeun insomnia habitual.Tulung.

  • Ecdysterone Beta Ecdysterone 20-Hydroxyecdysone Cyanotis arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone Beta Ecdysterone 20-Hydroxyecdysone Cyanotis arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone mangrupa zat aktif sasari tina akar Mutiara Cyanotis Arachnoidea, tutuwuhan Commelinaceae.It bisa dibagi kana bodas, kulawu bodas, lampu konéng atawa coklat lampu bubuk kristalin nurutkeun purity na.Ecdysterone ieu loba dipaké di ubar, kasehatan. ,kosmétik jeung industri beternak.

  • Bodybuilding Kaséhatan Dahareun 90% Bubuk Ecdysterone Cyanotis Arachnoidea ekstrak

    Bodybuilding Kaséhatan Dahareun 90% Bubuk Ecdysterone Cyanotis Arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone asalna tina Cyanotis arachnoidea CBClarke.Research geus kapanggih yén Cyanotis arachnoidea CBClarke mangrupakeun salah sahiji tutuwuhan ubar jeung paling ecdysterone di nature.Ecdysterone,dipaké salaku bahan baku pikeun suplemén olahraga,bisa ningkatkeun sintésis protéin jeung ngaluyukeun kasaimbangan nitrogén positif;ningkatkeun otot. massa bari ngurangan gajih awak; ningkatkeun stamina, daya tahan jeung énergi.

  • Ecdysterone Bubuk CAS 5289-74-7 40% ~ 98% HPLC 90% ~ 95% UV Cyanotis Arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone Bubuk CAS 5289-74-7 40% ~ 98% HPLC 90% ~ 95% UV Cyanotis Arachnoidea ekstrak

    Ecdysterone mangrupakeun jenis sanyawa stéroid alam kalawan aktivitas ecdysis serangga, sarta loba tutuwuhan ubar ngandung ecdysterone, diantara nu eusi ecdysterone of Cyanotis arachnoidea CB Clarke leuwih luhur.Ecdysterone bisa dipaké dina aquaculture, aquaculture, kosmétik jeung produk kasehatan.

  • Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -98% Ekstrak Tutuwuhan Ecdysterone HPLC

    Ekstrak Cyanotis Arachnoidea 10% -98% Ekstrak Tutuwuhan Ecdysterone HPLC

    Ekstrak Cyanotis arachnoidea (ecdysterone) boga pungsi ngaluarkeun angin jeung ngaktipkeun collaterals, ngurangan dampness sarta bareuh, relieving kakurangan panas, clearing haid, sarta relieving nyeri.; Nurunkeun kolesterol dina awak manusa; Nurunkeun konsentrasi gula getih sarta épék lianna. Cyanotis arachnoidea. ekstrak (ecdysterone) loba dipaké dina ubar médis, produk kaséhatan, suplemén énergi, sarta industri aquaculture.

  • Poria cocos polisakarida 10-50% Poria cocos ékstrak pangan jeung produk kaséhatan bahan baku

    Poria cocos polisakarida 10-50% Poria cocos ékstrak pangan jeung produk kaséhatan bahan baku

    Poria cocos polisakarida mangrupakeun komponén aktif sasari tina ubar tradisional Cina Poria cocos.Komposisi kimiana nyaéta (1 → 3)- β- D-glucan.Éta ngagaduhan seueur épék farmakologis, sapertos anti tumor, anti virus, anti oksidasi, ningkatkeun kekebalan awak, hipnotis, anti radang, ngaleungitkeun batu, jsb. , delaying sepuh, calming saraf, strengthening burih, nourishing penampilan sarta beautifying raray.

  • Isoflavon kécap 40% CAS 574-12-9 Ékstrak kuman kedelé bahan pangan sareng produk kaséhatan

    Isoflavon kécap 40% CAS 574-12-9 Ékstrak kuman kedelé bahan pangan sareng produk kaséhatan

    Isoflavon kécap mangrupikeun sanyawa jinis polifenol.Ieu mangrupikeun jinis métabolit sekundér anu kabentuk dina kamekaran kacang kedelé.Ayana utama isoflavon kécap di alam ngawengku dyeoflavonoids, Kacang Kedelai, vascin kedele, elang -mouth bean sprout A. Jeung kembang pelem lutein.Produk kécap sareng kécap mangrupikeun sumber pangan utama pikeun isoflavon kécap.

  • Carnosol 8% / 15% CAS 5957-80-2 ekstrak Rosemary

    Carnosol 8% / 15% CAS 5957-80-2 ekstrak Rosemary

    Carnosol mangrupikeun sanyawa diterpene alami anu aya dina Rosemary, anu gaduh hypolipidemic kuat, antioksidan, antitumor, antiviral sareng sipat anti-radang, sareng parantos seueur dianggo dina kasehatan, kadaharan, pigmén alami, Kosmétik sareng widang sanésna.

  • asam Carnosic 10%/20%/60% CAS 3650-09-7 ekstrak Rosemary

    asam Carnosic 10%/20%/60% CAS 3650-09-7 ekstrak Rosemary

    Asam carnosic mangrupakeun sanyawa diterpenoid diisolasi tina daun tutuwuhan Rosmarinus officinalis, bubuk bodas atawa konéng-bodas, gampang leyur dina minyak jeung pangleyur organik kayaning étanol, étil asetat, acetone, kloroform, jsb, teu leyur dina cai .Asam Carnosic cocog pikeun anti oksidasi bahan larut minyak.Dipaké dina saos, kadaharan piaraan jeung feed, éta boga anti oksidasi jeung épék anti sepuh;leungitna beurat kuat sarta pangaruh lipid-nurunkeun;pengobatan panyakit kardiovaskular sareng épék anti kanker.

  • Asam Rosmarinic 5%/10%/20% CAS 20283-92-5 ekstrak rosemary

    Asam Rosmarinic 5%/10%/20% CAS 20283-92-5 ekstrak rosemary

    Asam Rosmarinic mangrupikeun antioksidan alami kalayan kagiatan antioksidan anu kuat anu ngabantosan nyegah karusakan sél anu disababkeun ku radikal bébas, sahingga ngirangan résiko kanker sareng aterosklerosis.Asam Rosmarinic gaduh kagiatan anti radang anu kuat, sareng asam rosmarinic ogé gaduh kagiatan antibakteri, antiviral sareng antitumor.Asam Rosmarinic parantos nunjukkeun nilai aplikasi anu penting dina widang apoték, kadaharan, kosmétik sareng sajabana.

  • Zeaxanthin 10% 20% CAS 144-68-3 Ekstrak Marigold

    Zeaxanthin 10% 20% CAS 144-68-3 Ekstrak Marigold

    Zeaxanthin mangrupakeun pigmén alam larut minyak anyar, nu loba aya dina sayuran berdaun héjo, kembang, bungbuahan, medlar jeung jagong konéng.Di alam, sering dikaitkeun sareng lutein β- Karoten sareng cryptoxanthin hirup babarengan pikeun ngabentuk campuran karotenoid.Zeaxanthin loba dipaké dina aditif pangan, sarta dina industri pangan, mindeng dipaké dina ngawarnaan produk daging.

  • Éster Lutein 10%20% CAS 547-17-1 Ekstrak Marigold

    Éster Lutein 10%20% CAS 547-17-1 Ekstrak Marigold

    Éster lutein nyaéta éster asam lemak karotenoid anu penting kalayan partikel halus coklat beureum saulas poék.Kaseueuran éster lutein anu aya di alam tiasa dibagi kana éster lutein trans sareng éster lutein CIS, anu dasarna sadayana konfigurasi molekular trans.Kabéh éster lutein trans bisa dibagi jadi: lutein monoester jeung lutein diester.Ieu loba kapanggih dina tutuwuhan kayaning marigold, waluh, kol, jeung séréal ferméntasi.Di antarana, Wanshou chrysanthemum paling loba pisan, saluhur 30% nepi ka 40%.

  • Lutein 5% 10% 20% CAS 127-40-2 Ekstrak Marigold

    Lutein 5% 10% 20% CAS 127-40-2 Ekstrak Marigold

    Lutein mangrupikeun pigmén alami anu sasari tina marigold marigold.Ieu mangrupakeun karotenoid tanpa aktivitas vitamin A.Hal ieu loba dipaké, sarta kinerja utamina perenahna di ngawarnaan sarta sipat antioksidan.Cai mibanda ciri warna caang, résistansi oksidasi, stabilitas kuat, non-toksik, kaamanan tinggi, sarta bisa reureuh deterioration visual jeung lolong disababkeun ku degeneration macular di manula, kitu ogé sclerosis cardiovascular, panyakit jantung koronér, tumor jeung lianna. kasakit disababkeun ku sepuh.

  • Ekstrak Marigold Lutein Lutein éster Zeaxanthin

    Ekstrak Marigold Lutein Lutein éster Zeaxanthin

    Ekstrak Marigold mangrupikeun bahan baku utama pikeun ékstrak lutein sareng karotenoid.Ekstrak marigold utamana kalebet lutein sareng zeaxanthin.Lutein, ogé katelah "tutuwuhan lutein", aya babarengan jeung zeaxanthin di alam.Lutein sareng zeaxanthin mangrupikeun komponén utama pigmén pepelakan sapertos jagong, sayuran, buah sareng kembang, sareng ogé pigmén utama dina daérah makula rétina manusa.

  • Total Mogrosides 80% UV pemanis alami Luo Han Guo Ekstrak

    Total Mogrosides 80% UV pemanis alami Luo Han Guo Ekstrak

    Luo Han Guo mangrupakeun salah sahiji bets mimiti bahan ubar berharga pikeun duanana ubar jeung kadaharan diterbitkeun ku Departemen health.The Total Mogrosides dikandung dina eta teu ngahasilkeun heat.It mangrupakeun bahan baku berharga dina industri inuman sarta permen jeung pangganti pangalusna pikeun sukrosa.

  • Mogroside Ⅴ 1-50% CAS 88901-36-4 pemanis alami Ekstrak Luo Han Guo

    Mogroside Ⅴ 1-50% CAS 88901-36-4 pemanis alami Ekstrak Luo Han Guo

    Mogroside V mangrupikeun pemanis alami anu rendah kalori anu diekstrak tina pepelakan homolog ubar sareng tiasa didahar Luo Han Guo, kalayan rasa amis dugi ka 350 kali sukrosa; Éta ngandung seueur asam amino, fruktosa, mikroorganisme sareng mineral, anu cocog pisan. pikeun ngagentos pemanis buatan, sareng seueur dianggo dina masak tradisional Cina salaku rasa sareng aditif gizi.

  • Ekstrak Luo Han Guo Mogroside Ⅴ Total Ekstrak Buah Monk Mogrosides

    Ekstrak Luo Han Guo Mogroside Ⅴ Total Ekstrak Buah Monk Mogrosides

    Ekstrak Luo Han Guo nyaéta bubuk konéng lampu kana ekstrak tan. Rasana amis pisan, sareng rasa amisna 240 kali langkung luhur tibatan sukrosa. Rasa amisna caket sareng gula pasir, kalayan rasa anu rada sami sareng licorice. Titik leburna. luhur-purity Luo Han Guo glikosida amis nyaeta 197 ~ 201 ℃. Leyur dina cai jeung étanol.

  • Epicatechin gallate ECG 98% CAS 1257-08-5 Ekstrak Teh Héjo

    Epicatechin gallate ECG 98% CAS 1257-08-5 Ekstrak Teh Héjo

    Epicatechin gallate mangrupikeun éster anu dibentuk ku katékol sareng asam gallic.Éta kalebet jinis polifenol tea.Éta flavonoid, katékin éster katuhu.Éta ngagaduhan seueur épék farmakologis.Kas: 1257-08-5.Produk ieu tiasa nyababkeun kanker.Disarankeun tetep dina tempat anu tiis sareng garing.

  • Epicatechin EC 98% CAS 490-46-0 ekstrak green tea

    Epicatechin EC 98% CAS 490-46-0 ekstrak green tea

    Epicatechin (EC) nyaéta sanyawa flavanol tutuwuhan alam, nu sacara koléktif disebut sanyawa katékin kalawan epicatechin (EGC), catechin gallate (CG), epicatechin gallate (ECG) jeung epicatechin gallate (EGCG).Éta isomér sareng katékin.Epicatechin, salaku flavonoid, ngagaduhan seueur kagiatan fisiologis, sapertos antioksidan, nurunkeun lipid sareng nurunkeun glukosa, pencegahan panyakit kardiovaskular, anti radang, panyalindungan saraf, bacteriostasis sareng saterasna.

  • Epigallocatechin gallate EGCG 50-98% CAS 989-51-5 Ekstrak Teh Héjo

    Epigallocatechin gallate EGCG 50-98% CAS 989-51-5 Ekstrak Teh Héjo

    EGCG, nyaéta epigallocatechin gallate, kalayan rumus molekul c22h18o11, mangrupikeun komponén utama polifenol green tea sareng monomér katékin anu diisolasi tina tèh.EGCG boga aktivitas antioksidan anu pohara kuat, nu sahanteuna 100 kali vitamin C jeung 25 kali vitamin E. eta bisa ngajaga sél jeung DNA tina karuksakan.Karusakan ieu dipercaya aya hubunganana sareng kanker, panyakit jantung sareng panyakit utama sanés, Balukar tina EGCG ieu dikaitkeun kana kamampuanna pikeun ngabasmi (antioksidan) radikal bébas oksigén.