Kualitas luhur Kedokteran Anti Kanker Kelas Paclitaxel Purity 99% CAS 33069-62-4

Katerangan pondok:

Yunnan Hande diadegkeun dina 1996 sareng parantos fokus dina R&D sareng produksi paclitaxel langkung ti 20 taun.Ayeuna, Hande parantos ngadegkeun sistem kualitas anu lengkep pikeun ngontrol kualitas paclitaxel numutkeun standar anu luhur pikeun maksimalkeun kapasitas produksi sareng nilai kaluaran.Paclitaxel parantos lulus sertifikasi pangaturan seueur nagara sareng parantos janten produsén API paclitaxel anu sadayana tiasa dipastikeun.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi produk

ngaran:Paclitaxel alami

Nomer CAS:33069-62-4

Rumus kimia:C47H51NO14

spésifikasi:99%-102%

warna:bubuk bodas atawa ampir bodas

Sumber:Taxus yunnanensis, Taxus chinensis

Tipe:API

Métode deteksi & umur rak

Métode deteksi:HPLC

validitas:5 taun

Periode ujian ulang:36 bulan

Kaayaan Panyimpenan:disegel, ditangtayungan tina lampu, garing, dikawasa dina suhu kamar (15-30 ° C)

Daur produksi & kapasitas

Siklus produksi:45 poé

Kapasitas produksi Hande:500 kg/taun

Jasa Kami

1.Produk:Nyadiakeun ekstrak tutuwuhan kualitas luhur, purity tinggi, bahan baku farmasi, jeung panengah farmasi.

2.jasa teknis:ekstrak ngaropéa kalawan spésifikasi husus nurutkeun sarat customer.

pabrik Hande 

Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd., diadegkeun dina bulan Agustus 1993, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran biotéhnologi.Sanggeus taun ngembangkeun, hande geus ngadegkeun hiji sistem kualitas sampurna, dikawasa kualitas produk nurutkeun standar tinggi, sarta maksimalkeun pungsi nilai kaluaran kapasitas produksi.Produkna parantos lulus sertifikasi undang-undang sareng peraturan multinasional, sareng janten produsén bahan baku pepelakan anu ngajantenkeun sadayana betah.

pabrik Hande

Janten supplier pangsaéna bahan baku sareng perusahaan kalayan integritas!

Wilujeng sumping ngahubungan kuring ku ngirim email kamarketing@handebio.com


  • saméméhna:
  • Teras: